- 20 Mart 2008
- 141.973
- 213.956
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi pembekuvars30
İncili donKırbaç, Kelepçe ile gidilebilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İncili donKırbaç, Kelepçe ile gidilebilir
Sapık mıdır organ mafyası mıdır ne olduğunu bilmediğiniz insanın evine gitmeyin sakın. Allah korusun başınıza bir şey gelir bir de sizin için etiket açmasınlar #pembekuvars30içinadalet diyeİlk görüşme için erkek kişisi eve çağırmışsa ne yapılmalı ve birşeyler yaşanmak istenmiyorsa nasıl önlem alınmalı
Evliydi sanki birde o kişi, boşanmak isteyen bir beydi kendisiOha bi de şehir dışına mı gidecekmiş?
Ay daha neler duyacayız acabağ?Evliydi sanki birde o kişi, boşanmak isteyen bu beydi kendisi![]()
NöööeeeeyEvliydi sanki birde o kişi, boşanmak isteyen bu beydi kendisi![]()
Aynı kişiyse tabi, diğer konuda görüşmekten vazgeçtim demişti bende çok inanmıştım şahsen.Nöööeeeey![]()
Konusuda bu hattaEvliydi sanki birde o kişi, boşanmak isteyen bir beydi kendisi![]()
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır yaklaşık 3 yıldır sanaldan tanıdığım bir insan var bir türlü yüzyüze görüşemedik.Kendi memleketime geldi ama benim onu aramamı beklemiş iletişimsizlik oldu ve görüşemedik.Daha sonra memleketine gitti artık yüzyüze görüşmeliyiz tanıyalım en azından dedim ve kendi onun olduğu ile gelmemi istedi ve açıkçası evine davet etti sizce ne yapmalıyım.
Evet güya 3 yıldır çekişiyordu eşinden boşanmak için avukat bey
Boşanmış adam herhalde öyle okudum hatta.Evet güya 3 yıldır çekişiyordu eşinden boşanmak için avukat bey![]()
Başta bekarım demiş, sonra evli olduğunu öğrenince konu sahibini, 3 yıldır süren bir boşanma davam var demişti öyle hatırlıyorum.Boşanmış adam herhalde öyle okudum hatta.
Aklın yolu bir ablaAynı anda yazmışsız![]()
yok boşanmamışBoşanmış adam herhalde öyle okudum hatta.
Başta bekarım demiş, sonra evli olduğunu öğrenince konu sahibini, 3 yıldır süren bir boşanma davam var demişti öyle hatırlıyorum.
Yine işsiz olduğum ortaya çıktı, hatırladığım detaylardan![]()
Heeee valla calcicanAklın yolu bir abla![]()
yok boşanmamış
O zaman boşandı artık evine gidebilir diye düşünüyor. Madem öyle Kırbaç, bilumum şeyleri yanına alabilirHeeee valla calcican
- Konu Sahibi
pembekuvars30
- Favorilere Ekle
Boşanmak istemiyormuş ama boşanmışlar yargıtaya taşımış kadın
Böyle bir mesajı vardı.