Evde görüşme

İlk görüşme için erkek kişisi eve çağırmışsa ne yapılmalı ve birşeyler yaşanmak istenmiyorsa nasıl önlem alınmalı
Sapık mıdır organ mafyası mıdır ne olduğunu bilmediğiniz insanın evine gitmeyin sakın. Allah korusun başınıza bir şey gelir bir de sizin için etiket açmasınlar #pembekuvars30içinadalet diye

Bu konunuza adam ile internetten tanistiginizi ve henuz hic yuzyuze gorusmediginizi yazmayi unutmussunuz. :KK53:

Diger konunuza da gitmeyin diye yorum yapmistim. Allah sonunuzu hayir etsin ne diyeyim. Kanlıkuvars30 :KK14:

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır yaklaşık 3 yıldır sanaldan tanıdığım bir insan var bir türlü yüzyüze görüşemedik.Kendi memleketime geldi ama benim onu aramamı beklemiş iletişimsizlik oldu ve görüşemedik.Daha sonra memleketine gitti artık yüzyüze görüşmeliyiz tanıyalım en azından dedim ve kendi onun olduğu ile gelmemi istedi ve açıkçası evine davet etti sizce ne yapmalıyım.

Çok güvensem dahi ilk buluşmayı evde yapmak istemezdim çok gereksiz bana göre...bence dışarıda buluşun kafeler açıldı zaten

Gidersen İşin sonu nereye gideceği belli. Direndiğinizde tecavüze uğramayacağınızın garantisi var mı ? Bir de Eve kamera yerleştirmeyeceği de ne malum ? Aklımda daha cok kötü şeyler geliyor sizin nasıl gelmiyor hayret doğrusu

Boşanmış adam herhalde öyle okudum hatta.
Başta bekarım demiş, sonra evli olduğunu öğrenince konu sahibini, 3 yıldır süren bir boşanma davam var demişti öyle hatırlıyorum.

Yine işsiz olduğum ortaya çıktı, hatırladığım detaylardan 😂

Başta bekarım demiş, sonra evli olduğunu öğrenince konu sahibini, 3 yıldır süren bir boşanma davam var demişti öyle hatırlıyorum.

Yine işsiz olduğum ortaya çıktı, hatırladığım detaylardan 😂

Aklın yolu bir abla :KK8:
Heeee valla calcican :olamaz:
yok boşanmamış

Boşanmak istemiyormuş ama boşanmışlar yargıtaya taşımış kadın

Böyle bir mesajı vardı.

Back
X