- 20 Mart 2008
- 141.973
- 213.956
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi pembekuvars30
Adam zaten direk niyetini belli etmiş..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oha bi de şehir dışına mı gidecekmiş?Arkadaşlar merhaba uzun zamandır yaklaşık 3 yıldır sanaldan tanıdığım bir insan var bir türlü yüzyüze görüşemedik.Kendi memleketime geldi ama benim onu aramamı beklemiş iletişimsizlik oldu ve görüşemedik.Daha sonra memleketine gitti artık yüzyüze görüşmeliyiz tanıyalım en azından dedim ve kendi onun olduğu ile gelmemi istedi ve açıkçası evine davet etti sizce ne yapmalıyım.
Daha önceki konunuz ..
Hemde sanaldan tanıştığınız birisi..
Çocuk parklarında öbüşen ergenlerden baymıştık zaten, kafelerde öbüşürler artıkişte zaten devletimiz gençler vede date yapmak zorunda kalmasınlar diye kafeleri açtı
O konusunda vazgrçtim kendisi gelsin diye yazmış.Oha bi de şehir dışına mı gidecekmiş?
garson bize ordan 2 çay 1 öbücük <3Çocuk parklarında öbüşen ergenlerden baymıştık zaten, kafelerde öbüşürler artık![]()
Elektrikli telle cevirin malum bölgeyi.İlk görüşme için erkek kişisi eve çağırmışsa ne yapılmalı ve birşeyler yaşanmak istenmiyorsa nasıl önlem alınmalı
yol parasını da istese bari gidecek zaten her türlü, maddiyat odaklı yaptı bu pandemi beniOha bi de şehir dışına mı gidecekmiş?
Ahahahag ay öyle de tam şey gibi şey olmaz mı? Diyemedim deyol parasını da istese bari gidecek zaten her türlü, maddiyat odaklı yaptı bu pandemi beni
İlk gorusme icin eve cagiran erkege engeli bas. Bas gitsin hic acima. Mesele cinsellik yasamamak degil mesele kendinizi kullandirtmamak. Bu adamlar kendilerini cok akilli saniyorlar herhalde.İlk görüşme için erkek kişisi eve çağırmışsa ne yapılmalı ve birşeyler yaşanmak istenmiyorsa nasıl önlem alınmalı
Kondom +++Kırbaç, Kelepçe ile gidilebilir
Vicit çorabıKırbaç, Kelepçe ile gidilebilir
İncili donVicit çorabı![]()