Evde görüşme

Adamın niyeti belli bence istemiyorsan tedbirli davran. Bi de bu tiplerde şu vardır sen evde görüşmek istemeyince ısrar edecek sonra sana kızıp sinirlenecek günlerce trip atacak. Bu dediklerimi yaparsa koşarak uzaklaş 😅

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır yaklaşık 3 yıldır sanaldan tanıdığım bir insan var bir türlü yüzyüze görüşemedik.Kendi memleketime geldi ama benim onu aramamı beklemiş iletişimsizlik oldu ve görüşemedik.Daha sonra memleketine gitti artık yüzyüze görüşmeliyiz tanıyalım en azından dedim ve kendi onun olduğu ile gelmemi istedi ve açıkçası evine davet etti sizce ne yapmalıyım.

Daha önceki konunuz ..
Hemde sanaldan tanıştığınız birisi..

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır yaklaşık 3 yıldır sanaldan tanıdığım bir insan var bir türlü yüzyüze görüşemedik.Kendi memleketime geldi ama benim onu aramamı beklemiş iletişimsizlik oldu ve görüşemedik.Daha sonra memleketine gitti artık yüzyüze görüşmeliyiz tanıyalım en azından dedim ve kendi onun olduğu ile gelmemi istedi ve açıkçası evine davet etti sizce ne yapmalıyım.

Daha önceki konunuz ..
Hemde sanaldan tanıştığınız birisi..
Oha bi de şehir dışına mı gidecekmiş?

Kadın yürek yemişse gitmeli.
Doğum kontrol hapı almalı.
İlle de gidicem diyorsan, yakınlaştığında Regl döneminde olduğunu söyle.

İlk görüşme için erkek kişisi eve çağırmışsa ne yapılmalı ve birşeyler yaşanmak istenmiyorsa nasıl önlem alınmalı
İlk gorusme icin eve cagiran erkege engeli bas. Bas gitsin hic acima. Mesele cinsellik yasamamak degil mesele kendinizi kullandirtmamak. Bu adamlar kendilerini cok akilli saniyorlar herhalde.

Back
X