çayın memleketinden cevap veriyorum.2 adet marka verbilirim sana.1. sınıf çay çaykur çayıdır canım.en kalitelisi odur.çaykur yaş çay alırken bile çiftçiye kök söktürtür çay alım yerlerinde.genelde hediye çay verilir bizde ve çaykur dışında hediyelik almaz kimse.katkısız doğal çaydır.ama dersen önemli değil katkısız olması doğal olması maksat değişik çay tatmak lipton derim o zaman.lipton katkılır ve hafiftir.farklı harmanlanır.biz karadenizliler çaykurdan vazgeçemeyiz deminin renginden kokusuna kadar tanırız çaykur olduğunu.çay tiryakileri yudumundan anlarlar.ama dediğim gibi canım tercih senin özellikleriyle yazdım.ikisini de gönül rahatlığıyla deneyebilirsin arzuna göre olumunekankayizsmile
dene canım eminim vazgeçemeyeceksin.bide çaykurun tomurcuk çayı var küçük metal kutuda kendinize demlerken 1 çay kaşığı misafire demlerken 1 tatlı kaşığı da onu ilave edin,sonra iltifatları kabul edin
Bizdede çay çok önemlidir, daha sofraya oturmadan çay suyunu koyarım. Eşimin Rizeli arkadaşları var onlar gidip geldiğinde 5-10 paket ısmarlıyor.
Onun haricinde normalde değişik değişik markalar alıp harmanlarım. Kullanmadığım marka kalmadı ama en güzel çay bence değişik harmanlarla oluyor.
çay bizim ev de de sevilir.ben doğuşun siyah paketini ve lipton veya başka bir ürün aldığım zaman bir poşette harmanlıyorum gerekirse içine tomurcuk çay katıyorum. karışık oluyor ve çayım da güzel oluyor bazen 3 çeşit çayı harmanlıyorum...
VAlla orda varmi bilmiyorum ama ahmet tee acayip birsey yani biraz kokusu farkli sade agir ama karadenize karistiriyorum burada cay baska bizde turkiyeye giderken karadeniz cayi aliyoruz
Çay bizde de önemlidir.Her zaman harman yaparız.Harmanın içinde mutlaka seylan çayı,tomurcuk çayı ve doğuş çaykur ya da çay çiçeği olur.Bir güzel karıştırıp demledim mi,ne rengine ne kokusuna doyum olmaz.Kalkıp demleyeyim bari..sempatiksalakcinni