Evde hangi çayı kullanıyorsunuz

Bu karışım kulağa hoş geliyor

çaykur ve lipton kullanıoyurm.. ama ben çayıma birde liptonun bergamut aromalı çayından yada çaykurun tomurcuk çayından biraz katıyorumki o çok güzel tat ve koku veriyor..

deren in bergamut aromalı çayı vardı denedinizmi?
kokusu rengi harikaydı ama artık bulamıyorum hiçbiyerde

çaykurun mavi paketinden vazgeçemiyorum arada farklı markalarıda denedim ama yinede en güzeli çaykur bana göre.

lipton ve caykur karıstırıyorum .....ama dün yemege gitmiştik orda üstüne cay verdiler liptonun bergamut aromalı cayıymış okadar lezzetliydiki bayıldım dogrusu halbuki çaykurdan yesil cay almıştım onda da bergamut aromalı diyo ama hiç böle tat alamadım artık bu cay bitsinde bende bu caydan alıcam....zemuszemus

Seylan kullanıyorum. Azcıcık atıyorum demi süper oluyoropuyorumnanaktan

Seylan çaylarının hepsi güzel olmuyor, sen hangisini kullanıyorsun ?
Bana her sene 500 gr yurtdışından bir tanıdık getiriyordu. Bir sene yetiyordu. Hatta çay bitmesine yakın Tr gelmiş olduğunu tahmin eder olmuştum böyle 8 sene idare ettim ama artık kendisi gelmiyor. Bende markette seylan olarak ne denk gelirse alıyorum. Hatta ilk market gezmemde çayın bu kadar pahalı bir şey olduğunu bilmediğimden şaşırmıştımsempatiksalakcinni

kesinlikle çaykurdan şaşmam,hiç bir katkı maddesi kullanılmadan el değmeden üretiliyor.fabrikalarını gezdim biliyorum.eğer yolunuz Rizeye düşerse mutlaka bir çay fabrikasını gezin.

kesinlikle çaykurdan şaşmam,hiç bir katkı maddesi kullanılmadan el değmeden üretiliyor.fabrikalarını gezdim biliyorum.eğer yolunuz Rizeye düşerse mutlaka bir çay fabrikasını gezin.

benim yolum düşmüştü ama öyle her isteyenin çay fabrikasına girip gezebileceğini bilmiyordum , bu mümkün mü?

galip çay.
bergamot olarak da bim de satılan.. neydi adı unuttum, siyahından...

onun dışında doğuş da kullanıyorum. lipton güzel ama boykot, almıyorum.

Seylan kullanıyorum. Azcıcık atıyorum demi süper oluyoropuyorumnanaktan
Seylan bana hep ağır geliyor.Ne kadar az atarsam atayım gene tadı çok sanki
Lipton demlik poşeti kullanıyorum...
Demlik poşetlerin kullanımı temiz ama poşedin kokusu deme geçiyor sanki
çaykur ve lipton kullanıoyurm.. ama ben çayıma birde liptonun bergamut aromalı çayından yada çaykurun tomurcuk çayından biraz katıyorumki o çok güzel tat ve koku veriyor..
Bende genelde evet eve çaykur dan başka çay neredeyse girmedi.

çaykur kırmızı paket alırdım ama Giresun'lu bir arkadaşın vasıtasıyla Tirebolu42 numaralı çayla tanıştık oraya gıttıgımızde 5,6 paket alıp gelmiştik ama bıtnce hıcbır markette satılmadıgından bulamamıştık yenı yenı adese de görmeye başladım mavı bır paketı var gorunce tadına bakmanızı tavsiye ederim...

berk çayla çaykur rizenin kırmızı poşetteki çayını karıştırıyorum
çaykurun bergomotlu çayı var mı ya, ben bulamıyorum, bulsam sadece onu kullanırdım
boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…