çaykur altınbaş canlarım siyah pakette olacak resim ekleyebilsem eklerdim.
çay bizim ev de de sevilir.ben doğuşun siyah paketini ve lipton veya başka bir ürün aldığım zaman bir poşette harmanlıyorum gerekirse içine tomurcuk çay katıyorum. karışık oluyor ve çayım da güzel oluyor bazen 3 çeşit çayı harmanlıyorum...
Seylan kullanıyorum. Azcıcık atıyorum demi süper oluyoropuyorumnanaktan
Bana her sene 500 gr yurtdışından bir tanıdık getiriyordu. Bir sene yetiyordu. Hatta çay bitmesine yakın Tr gelmiş olduğunu tahmin eder olmuştum böyle 8 sene idare ettim ama artık kendisi gelmiyor. Bende markette seylan olarak ne denk gelirse alıyorum. Hatta ilk market gezmemde çayın bu kadar pahalı bir şey olduğunu bilmediğimden şaşırmıştımsempatiksalakcinniSeylan çaylarının hepsi güzel olmuyor, sen hangisini kullanıyorsun ?
kesinlikle çaykurdan şaşmam,hiç bir katkı maddesi kullanılmadan el değmeden üretiliyor.fabrikalarını gezdim biliyorum.eğer yolunuz Rizeye düşerse mutlaka bir çay fabrikasını gezin.
Seylan bana hep ağır geliyor.Ne kadar az atarsam atayım gene tadı çok sankiSeylan kullanıyorum. Azcıcık atıyorum demi süper oluyoropuyorumnanaktan
Demlik poşetlerin kullanımı temiz ama poşedin kokusu deme geçiyor sankiLipton demlik poşeti kullanıyorum...
Bende genelde evet eve çaykur dan başka çay neredeyse girmedi.çaykur ve lipton kullanıoyurm.. ama ben çayıma birde liptonun bergamut aromalı çayından yada çaykurun tomurcuk çayından biraz katıyorumki o çok güzel tat ve koku veriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?