Evde içilen sigara

tantanis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
7.195
9.105
118
Iyi geceler kızlar

Yaklaşık 7 yıldır dede/babaanne evindeyim. Burada sigara içen yok, sigara içen bir arkadaşım dahi yoktur benim. Annemlerin evine de çok sık girmem.

Ama bu ay sonunda benim dışımda gelişen bir sebepten dolayı annemlerin evine geçmem gerekecek. Babam sigara içen biri ve malesef bunu evin içinde de yapıyor. Bu konuda aşırı hassasım, kış günü evlerine gittiğimde bütün camları açıp evi havalandirdigim çok olmuştur. Ama en fazla bir saat durduğum için çok da sorun yapmıyordum.

Şimdi benim için büyük problem olacak çünkü cigerlerim bile acıyor alışık olmadığım için. Içme desem anlamayacak her gün kavga edeceğiz. Daha az etkilenmemi sağlayacak bir öneriniz var mı yoksa alışmam mı gerek?

Maalesef yok benimde annem babam icer evlendim.esim icmiyor bende cok rahatim.o sigara kokusu saca falanda sinmiyormu bide odada bi duman bulutu dolasir:)

yok neden alisman gereksin artik havalar isindi camlari rahatca acarsin hava sirkülasyonu olur eger bir odan olacaksa orada icirmemeye çalış. .belki bir yer belirlemesini saglayabilirsin konusunca anlamayacaksa
sağlığına etkisini belirt oksur vs bilemedim bak simdi.

Ne kadar süre kalacaksınız? Siz gidene kadar balkonda içse?

Aynı konudan bende şikayetçiyim malesef hem ailem hem esim bıktım artık bu sigaradan başım dönüyor biri icince ama yinede kimse umursamiyir her içen kendine zarar verdiğini düşünüyor ama yanılıyor içen içmeyen in halinden anlamiyorrrrr

Maalesef yok benimde annem babam icer evlendim.esim icmiyor bende cok rahatim.o sigara kokusu saca falanda sinmiyormu bide odada bi duman bulutu dolasir:)

Klimanin hava temizleme ayarını açıyorum o bile ise yaramıyor.

Kıyafetim kalsa orda giyemem kokuyor diye. Sinir bozucu.

Geçen gün eşimin yengesi anlatıyordu hava temizleme makinesi mi ne almış sigara dumanını da çekiyormuş sanırım. Bir araştır istersen.

Geçen gün eşimin yengesi anlatıyordu hava temizleme makinesi mi ne almış sigara dumanını da çekiyormuş sanırım. Bir araştır istersen.
Klimadaki ile ayni değil mi? Araştırayım öyle bir şey varsa gerçekten çok iyi olur. Klima odayı kurutuyor bir süre sonra.

Klimanin hava temizleme ayarını açıyorum o bile ise yaramıyor.

Kıyafetim kalsa orda giyemem kokuyor diye. Sinir bozucu.
Ayrı bir odada takılıcaksın canım camlar açık şekilde şükürki eşim içmiyor zaten içse evlenemezdik mümkün değil çünkü benim açımdan işin zor bu zamanda evin içinde sigara içen kaldımı yaa ne kötü

Odada sürekli yaksam ise yarar umarım. Bir kaç tane alıp deniyim en iyisi.

Yoğurt benim ana besinlerimden biri zaten :))

Ayrı oda olsa bile kokusu geliyor ki ev büyük gider uçtan hissediyorum ben sigara icildigini.

Sigara yüzünden astım başlamış bende bu yüzden okula bile geç başladım evdeki halıları kaldırıp parke dosediler benim için ama adam hala sigara içiyordu yanımda. Nasıl bir kafa anlamak zor gerçekten.

Klimadaki ile ayni değil mi? Araştırayım öyle bir şey varsa gerçekten çok iyi olur. Klima odayı kurutuyor bir süre sonra.
Değil galiba canım. Tam olarak bende bilmiyorum ama araştırırsan öğrenirsin. Inşallah işine yarar bir şey bulursun.

Odada sürekli yaksam ise yarar umarım. Bir kaç tane alıp deniyim en iyisi.

Yoğurt benim ana besinlerimden biri zaten :))

Bi dene bakalım, mantıklı bi açıklaması var mıydı anımsayamayacağım.
Bi de odaya açık şekilde ya da ufak keseler içinde kahve koyabilirsin, kahve kokusu baskındır. Parfüm denerken yorulan burun için koklatırlar :)

Ben balkon açıksa dışardan içerek geçenin kokusunu alıyorum astım başlangıcı var ve adam aynıysa o adama diyecek laf yok maalesef.
Kapı hep kapalı olsun ve kapının altıda hep kapalı olsun bişeyler sıkıştır ki alttan sızmasın hatta anahtar deliğini bile kapatabilirsin dediğim gibi penceren hep açık olsun mümkünse balkonlu odada yat yaz geldi bikaç ay rahat olursun kışada bişeyler düşünürsün

Değil galiba canım. Tam olarak bende bilmiyorum ama araştırırsan öğrenirsin. Inşallah işine yarar bir şey bulursun.
Tamam bakıyorum hemen çok sağol

Bu da iyi fikir kahve çekirdeğini ezip koyabilirim.

Ama benim asıl sorunum o hava. Koku alamayacak kadar grip olduğumda bile nefesimi darliyor bu defa sinirlenip evde kavga çıkarıyorum.

Ha bide babana dumanı çeken kültablası al ne kadar az duman okadar iyi ama o eve nasıl sinmiştir ben olsan gidince bütün perdeleri yılardım ve yatıcağım çarşafları sigara kokusu konusunda çok takıntılıyım

Hava Temizleme makinesini aldırırım kışa kadar. En olmadı evden kovar yurda atar bunlar beni hepimiz rahat ederiz

Kalacağım odada balkon yok malesef kapıyı mumyaliyorum zaten orada kalınca. Burda misafir varken gittim annemlerde kaldığımda gece sigara dumanına uyandığımı biliyorum o zamandan beri kalacaksam onun kapısı kapalı benimki mumyali olur :)) Altına çul basıyorum.

Balkon varsa balkonda, yoksa mutfak penceresinin yanında içsin.

Evin içinde her yerde çok zor olur.

Mum yakın ev her yerine, sigara dumanını bi nebze azaltıyor.
Başka yapacak bir sey yok.
Hava temizleyici aletler var onlarda bayağı pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…