Iyi geceler kızlar
Yaklaşık 7 yıldır dede/babaanne evindeyim. Burada sigara içen yok, sigara içen bir arkadaşım dahi yoktur benim. Annemlerin evine de çok sık girmem.
Ama bu ay sonunda benim dışımda gelişen bir sebepten dolayı annemlerin evine geçmem gerekecek. Babam sigara içen biri ve malesef bunu evin içinde de yapıyor. Bu konuda aşırı hassasım, kış günü evlerine gittiğimde bütün camları açıp evi havalandirdigim çok olmuştur. Ama en fazla bir saat durduğum için çok da sorun yapmıyordum.
Şimdi benim için büyük problem olacak çünkü cigerlerim bile acıyor alışık olmadığım için. Içme desem anlamayacak her gün kavga edeceğiz. Daha az etkilenmemi sağlayacak bir öneriniz var mı yoksa alışmam mı gerek?
Maalesef yok benimde annem babam icer evlendim.esim icmiyor bende cok rahatim.o sigara kokusu saca falanda sinmiyormu bide odada bi duman bulutu dolasir:)
En az bir yıl. Yapmıyor.Ne kadar süre kalacaksınız? Siz gidene kadar balkonda içse?
Klimadaki ile ayni değil mi? Araştırayım öyle bir şey varsa gerçekten çok iyi olur. Klima odayı kurutuyor bir süre sonra.Geçen gün eşimin yengesi anlatıyordu hava temizleme makinesi mi ne almış sigara dumanını da çekiyormuş sanırım. Bir araştır istersen.
Ayrı bir odada takılıcaksın canım camlar açık şekildeKlimanin hava temizleme ayarını açıyorum o bile ise yaramıyor.
Kıyafetim kalsa orda giyemem kokuyor diye. Sinir bozucu.
Odada sürekli yaksam ise yarar umarım. Bir kaç tane alıp deniyim en iyisi.Yoğurt ye, bol bol yoğurt ve C vitamini tüket.
Mümkünse aynı odada bulunma.
Başka odada da olsan, havalandırma işlemi yapmazsan yine de pasif içici olacaksın.
Bi de mum alevi sigara kokusunu alır diye hatırlıyorum.
Ayrı oda olsa bile kokusu geliyor ki ev büyük gider uçtan hissediyorum ben sigara icildigini.Ayrı bir odada takılıcaksın canım camlar açık şekildeşükürki eşim içmiyor zaten içse evlenemezdik mümkün değil çünkü benim açımdan işin zor bu zamanda evin içinde sigara içen kaldımı yaa ne kötü
Değil galiba canım. Tam olarak bende bilmiyorum ama araştırırsan öğrenirsin. Inşallah işine yarar bir şey bulursun.Klimadaki ile ayni değil mi? Araştırayım öyle bir şey varsa gerçekten çok iyi olur. Klima odayı kurutuyor bir süre sonra.
Odada sürekli yaksam ise yarar umarım. Bir kaç tane alıp deniyim en iyisi.
Yoğurt benim ana besinlerimden biri zaten :))
Ayrı oda olsa bile kokusu geliyor ki ev büyük gider uçtan hissediyorum ben sigara icildigini.
Sigara yüzünden astım başlamış bende bu yüzden okula bile geç başladım evdeki halıları kaldırıp parke dosediler benim için ama adam hala sigara içiyordu yanımda. Nasıl bir kafa anlamak zor gerçekten.
Tamam bakıyorum hemen çok sağolDeğil galiba canım. Tam olarak bende bilmiyorum ama araştırırsan öğrenirsin. Inşallah işine yarar bir şey bulursun.
Bu da iyi fikir kahve çekirdeğini ezip koyabilirim.Bi dene bakalım, mantıklı bi açıklaması var mıydı anımsayamayacağım.
Bi de odaya açık şekilde ya da ufak keseler içinde kahve koyabilirsin, kahve kokusu baskındır. Parfüm denerken yorulan burun için koklatırlar :)
Hava Temizleme makinesini aldırırım kışa kadar. En olmadı evden kovar yurda atar bunlar beni hepimiz rahat ederizBen balkon açıksa dışardan içerek geçenin kokusunu alıyorumastım başlangıcı var ve adam aynıysa o adama diyecek laf yok maalesef.
Kapı hep kapalı olsun ve kapının altıda hep kapalı olsun bişeyler sıkıştır ki alttan sızmasın hatta anahtar deliğini bile kapatabilirsin dediğim gibi penceren hep açık olsun mümkünse balkonlu odada yat yaz geldi bikaç ay rahat olursun kışada bişeyler düşünürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?