Bunu da bir araştırayim diğeri ile kiyaslayip hangisi iyi ise onu alırım. Teşekkür ederimmBüyük bir kase şeklinde içine su koyulabilen elektrikli buhar makineleri var.dışarıya buhar verirken içerideki pis havayı çekiyor. Çok pahalı da değil..içine likit kokular koyabilirsin hemde..güzel kokar..
Bunu da bir araştırayim diğeri ile kiyaslayip hangisi iyi ise onu alırım. Teşekkür ederimm
Bunun kültablası olanı varmış sanırım. Ise yarar mı bilmiyorum ama ucuz birşeyse ilk onu alırım.Yukarıdaki resimdeki birşey de olabilir.bir bak istersen..belki faydası olur..
Ise yaramıyor rica aşamasını geçip kavgaya geçtim ben yine ise yaramadı.Rica etseniz dışarıda İçmez mi . .
Off bende nefret ediyorum . .
sigara tıkıyor beni . .
Alerjim ileri düzeyde . .
Ise yaramıyor rica aşamasını geçip kavgaya geçtim ben yine ise yaramadı.
Sizin durumunuz çok daha zor alerji berbat bir şey.. Geçmiş olsun.
Bana da garip geliyor bu. Alerjisi olan biri kazara içeyim dese hali berbat.. Icenlere soruyorum hiç mi canınız yanmiyor diye (benim cigerim acıyor cidden) yoo bir şey hissetmiyorum diyorlar. Garip.Sağol tatlım. .
Benim 3kat aşağıdaki içiyor ben hastanelik oluyorum. .
İçenler de rahatsız olmuyor. .
Bu tezatlığı anlamıyorum. .
Bana da garip geliyor bu. Alerjisi olan biri kazara içeyim dese hali berbat.. Icenlere soruyorum hiç mi canınız yanmiyor diye (benim cigerim acıyor cidden) yoo bir şey hissetmiyorum diyorlar. Garip.
Iyi geceler kızlar
Yaklaşık 7 yıldır dede/babaanne evindeyim. Burada sigara içen yok, sigara içen bir arkadaşım dahi yoktur benim. Annemlerin evine de çok sık girmem.
Ama bu ay sonunda benim dışımda gelişen bir sebepten dolayı annemlerin evine geçmem gerekecek. Babam sigara içen biri ve malesef bunu evin içinde de yapıyor. Bu konuda aşırı hassasım, kış günü evlerine gittiğimde bütün camları açıp evi havalandirdigim çok olmuştur. Ama en fazla bir saat durduğum için çok da sorun yapmıyordum.
Şimdi benim için büyük problem olacak çünkü cigerlerim bile acıyor alışık olmadığım için. Içme desem anlamayacak her gün kavga edeceğiz. Daha az etkilenmemi sağlayacak bir öneriniz var mı yoksa alışmam mı gerek?
Bundan da kullanıldı bizim evin içinde, ama yetmiyor hiç söyleyeyim, o cam açılmazsa mümkün değil, hele birkaç kişi içiyorsa ya da saat başı olmadan sigara yakılıyorsa..Klimadaki ile ayni değil mi? Araştırayım öyle bir şey varsa gerçekten çok iyi olur. Klima odayı kurutuyor bir süre sonra.
Ondan aldı sıkıcı bulduğu için başkasına verdi.babana elektronik sigara hediye et, kokmuyor diyorlar.
Ondan aldı sıkıcı bulduğu için başkasına verdi.
Evet 13 yaşında çocuk korkuyorum o da başlar diye. Kendi odasında takılıyor ama yine de zararlı.aaa ben bilmiyorum da, nikotin olduğu için aynı etkiyi yaratıyormuş içen açısından demişlerdi.
senin baba tüttürmeyi seviyorsa demek.
çok bencilce ama, bir de kardeşin var senin değil mi?
Evet 13 yaşında çocuk korkuyorum o da başlar diye. Kendi odasında takılıyor ama yine de zararlı.
Şunun paketini 50 lira yapsalar da rahat etsek
Ben çocukken de kuralcı bir çocuktum bu yasak çıktı seni polise şikayet ediceemm diye çığırmaya başladım ben ev içinde :) o da edersen et evin içindeki şeylere karışamazlar kafeler için geçerli o yasak diye sevkimi kırmıştı benim.ha ha aslında sen hukuk okuyorsun.
sanırım bu tarz bir yasak var değil mi, hani aile halkı şikayet ederse evde sigara içen kişi ceza alabiliyor diye okumuştum bir yerde.
Ben çocukken de kuralcı bir çocuktum bu yasak çıktı seni polise şikayet ediceemm diye çığırmaya başladım ben ev içinde :) o da edersen et evin içindeki şeylere karışamazlar kafeler için geçerli o yasak diye sevkimi kırmıştı benim.
Bir insan babası ile hiç bir konuda mi anlaşamaz? Net sinir oluyoruz birbirimize.
Şimdi şikayet etsem olay çıkar, zaten iyi olmayan iletisimimiz hepten kopar. Torun doğduğunda o geliyor odaya sinmesin zararlı bak kozunu kullanıcam ise yarar belki.
Iyi fikir izlesin belki ise yarar.aaa "dede pis" reklamı var ya kamu spotu, onu bilgisayarında aç dönsün dursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?