Evde içilen sigara

Büyük bir kase şeklinde içine su koyulabilen elektrikli buhar makineleri var.dışarıya buhar verirken içerideki pis havayı çekiyor. Çok pahalı da değil..içine likit kokular koyabilirsin hemde..güzel kokar..
Bunu da bir araştırayim diğeri ile kiyaslayip hangisi iyi ise onu alırım. Teşekkür ederimm

Yukarıdaki resimdeki birşey de olabilir.bir bak istersen..belki faydası olur..

Rica etseniz dışarıda İçmez mi . .

Off bende nefret ediyorum . .

sigara tıkıyor beni . .

Alerjim ileri düzeyde . .

Rica etseniz dışarıda İçmez mi . .

Off bende nefret ediyorum . .

sigara tıkıyor beni . .

Alerjim ileri düzeyde . .
Ise yaramıyor rica aşamasını geçip kavgaya geçtim ben yine ise yaramadı.

Sizin durumunuz çok daha zor alerji berbat bir şey.. Geçmiş olsun.

Ise yaramıyor rica aşamasını geçip kavgaya geçtim ben yine ise yaramadı.

Sizin durumunuz çok daha zor alerji berbat bir şey.. Geçmiş olsun.

Sağol tatlım. .
Benim 3kat aşağıdaki içiyor ben hastanelik oluyorum. .
İçenler de rahatsız olmuyor. .
Bu tezatlığı anlamıyorum. .

Sağol tatlım. .
Benim 3kat aşağıdaki içiyor ben hastanelik oluyorum. .
İçenler de rahatsız olmuyor. .
Bu tezatlığı anlamıyorum. .
Bana da garip geliyor bu. Alerjisi olan biri kazara içeyim dese hali berbat.. Icenlere soruyorum hiç mi canınız yanmiyor diye (benim cigerim acıyor cidden) yoo bir şey hissetmiyorum diyorlar. Garip.

Bana da garip geliyor bu. Alerjisi olan biri kazara içeyim dese hali berbat.. Icenlere soruyorum hiç mi canınız yanmiyor diye (benim cigerim acıyor cidden) yoo bir şey hissetmiyorum diyorlar. Garip.

Gerçekten öyle . .

Ben eski bir sigara içicisi olarak yapabileceğin bir şey yok malesef diyorum Sigara içen sigarası konusunda bencil oluyor ne yazık ki.. O evin içinde içiliyorsa çok zor bu kuralsızlığı bozman.. Ben gerçi evcil hayvanlarımın yanında bile içmezdim ciğerleri bizimkilerden daha hassas diye, millet içip hayvanları bile kanser ediyor, hatta kimi küçük çocukların yanında bile içiyor rahat rahat, yani bu sigara bağımlılığı istisnaları olsa da genelde bencil bir şey..
Ben mesela kendi evimde balkonda ya da mutfakta içerdim sadece, çünkü sinen sigara kokusundan nefret ederim, kendim içerken bile böyleydi, inan bana yeni yıkanmış dolaba kaldırılmış giysiler bile hemen kokuyor sigara içilen evin içinde. Ama babam hiç o kokudan rahatsız olmazdı içerken, uyuduğu odada bile içerdi.. Sizinkiler de evin içinde alışmışsa, çok çok zor.. ben gripken bile gelip babacığımın yanımda püfür püfür içtiğini bilirim.. bir uyarır iki cam açar, sonra kalkar giderdim odama yine de anlamazlıktan gelirdi
Şimdi neyse ki bahar.. bol bol cam açmak dışında pek bir şey gelmiyor aklıma çünkü ben kendi babamla hiç baş edemedim içtiği dönemlerde
neyse ki çoook zor olsa da sonunda bıraktı da rahatız darısı sizinkilere

Klimadaki ile ayni değil mi? Araştırayım öyle bir şey varsa gerçekten çok iyi olur. Klima odayı kurutuyor bir süre sonra.
Bundan da kullanıldı bizim evin içinde, ama yetmiyor hiç söyleyeyim, o cam açılmazsa mümkün değil, hele birkaç kişi içiyorsa ya da saat başı olmadan sigara yakılıyorsa..
gerçi bizde 5 yıl önceki mevzu, belki şimdi daha iyileri çıkmıştır...
ben bu evdeki duman meselesinden sadece mutfakta içsem bile öyle rahatsızdım ki çözüm bulamayınca sonunda kendim de bıraktım

babana elektronik sigara hediye et, kokmuyor diyorlar.

Ondan aldı sıkıcı bulduğu için başkasına verdi.

aaa ben bilmiyorum da, nikotin olduğu için aynı etkiyi yaratıyormuş içen açısından demişlerdi.
senin baba tüttürmeyi seviyorsa demek.
çok bencilce ama, bir de kardeşin var senin değil mi?

aaa ben bilmiyorum da, nikotin olduğu için aynı etkiyi yaratıyormuş içen açısından demişlerdi.
senin baba tüttürmeyi seviyorsa demek.
çok bencilce ama, bir de kardeşin var senin değil mi?
Evet 13 yaşında çocuk korkuyorum o da başlar diye. Kendi odasında takılıyor ama yine de zararlı.

Şunun paketini 50 lira yapsalar da rahat etsek

Evet 13 yaşında çocuk korkuyorum o da başlar diye. Kendi odasında takılıyor ama yine de zararlı.

Şunun paketini 50 lira yapsalar da rahat etsek

ha ha aslında sen hukuk okuyorsun.
sanırım bu tarz bir yasak var değil mi, hani aile halkı şikayet ederse evde sigara içen kişi ceza alabiliyor diye okumuştum bir yerde.

ha ha aslında sen hukuk okuyorsun.
sanırım bu tarz bir yasak var değil mi, hani aile halkı şikayet ederse evde sigara içen kişi ceza alabiliyor diye okumuştum bir yerde.
Ben çocukken de kuralcı bir çocuktum bu yasak çıktı seni polise şikayet ediceemm diye çığırmaya başladım ben ev içinde :) o da edersen et evin içindeki şeylere karışamazlar kafeler için geçerli o yasak diye sevkimi kırmıştı benim.

Bir insan babası ile hiç bir konuda mi anlaşamaz? Net sinir oluyoruz birbirimize.

Şimdi şikayet etsem olay çıkar, zaten iyi olmayan iletisimimiz hepten kopar. Torun doğduğunda o geliyor odaya sinmesin zararlı bak kozunu kullanıcam ise yarar belki.

aaa "dede pis" reklamı var ya kamu spotu, onu bilgisayarında aç dönsün dursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…