Vallahi haklısın
Kadının biri yazmıştı güçlü kadın olacağız her işimizi kendimiz yapacağız ampulü bile kendimiz takacagiz derken erkekler hiç bir sorumluluk almaz oldu sen nasılsa güçlüsun diyerek daha kolay aldatilir ve terk edilir olduk demişti
Benim bahsettiğim erkeğin de sorumluluk alması gerekliligi ve karar verebilmesi
Ama konu sahibinin eşi maalesef o gruptan değil sadece hot zot bir adam
Üstelik kendinin hoşlanmadığı şeyleri karısına 10 katını yapan biri
O yuzden bu adama göze göz dişe diş fayda eder
Aynen katiliyorum. Ben 2 aylik bosandigim evliligin icersindeyken adam bi copu iki gun kapinin onunde bekletmisti. Balkon koli doluydu atmamisti evden torbalarca copu ben cikardim. Bi yatak sökulecekti tek basima sökup baska odada yeniden kurmustum. Tum bunlarin karsiliginda bana demisti ki: televizyonun alt kismini da söker misin

Is yerinde bile her seyi bildiginizi caktirmayin denir. Hele erkeklere karsi kesinlikle. Benim annem de hep guclu kadin oldu. Bekardi. Her seyi ondan ogrendm. Annem minnet etmedi ama cabuk yoruldu hayattan. Simdi depresyon ilaclariyla ayakta duruyor. Nitekim ben 26 yasindayim 50 yillik tecrube var.
Bir teyzem var. Hicbir erkek isini beceremez. Kadin o kadar rahat yasiyor ki masallah :) kadinlar kadin islerini yapsin, erkekler erkek islerini. Cimentoyu da biz karmayalım bir zahmet. Onu bile yapmisligim var