- 1 Kasım 2021
- 54
- 10
- 8
- 30
- Konu Sahibi Merabatelevole3
-
Formdaki hangi bilgileri doldurmuş?merhabalar annem instagramda evde iş ilanı görüp form doldurup başvurmuş tc kimlik no vermemiş sadece telefon iban adres doğum tarihi vermiş daha sonra vhatsap üzerinden irtibat kurmuşlar ibana 100 tl atmışlar annemden geri atmasını istemişler annemde geri atmış başka bişey yapmadım diyor bu şekilde başımıza bi iş gelir mi acaba ?
Ne olabilir ki en fazla hesabı kapatsa hal olur mu ki ya napcaz şimdi hiç bilmiyorumEvet iş gelir yaa, keşke yapmasaymis.
Tam oalrak nasıl bilmiyorum ama böyle dolandıran, 'yanlislikla size para gondermisim,bana gönderir misiniz' diye dolandırılan vs tonla insan var(((
Dolandırıcıların yeni yöntemi! IBAN numarasına para göndermeden önce iki kez düşünün!
Dolandırıcılar dur durak demeden çeşitli yöntemlerle insanları dolandırmaya devam ediyor. Yöntem aynı dolandırılan kişiler farklı. İcra takibi başlatıldığını söyleyerek gönderilen IBAN'lara para gönderilmesi talep ediliyor. Cep telefonlar aracılığıyla yapılan dolandırıcılıklara kanmayın! IBAN...www.tgrthaber.com.tr
İsim soy isim telefon numarası doğum tarihi adres başka bişey yok gönderirken ne yazdığını bilmiyorumFormdaki hangi bilgileri doldurmuş?
Birde iban a para gönderirken açıklamaya ne yazdı?
İban da dekonta bakın, açıklama kısmında yazar yazdığı şey.İsim soy isim telefon numarası doğum tarihi adres başka bişey yok gönderirken ne yazdığını bilmiyorumnasıl yaptı böyle bişey tc istemiyo kapora istemiyo diye güvenilir gelmiş
Hayır sürekli değil sırf bunun için hesap açtırmış kapatınca herşey biter dimi bi sıkıntı yaşamayızBir kod yollayıp açıklamaya bunu yazın diyorlar . Kişinin adına papara hesabı açıp ibanindan o kodla 1 defa büyük miktar para geçiriyorlar. Onlardan önce tc ile paparaya siz üye olun para girişi olursa haberiniz olur. Eğer sürekli kullanılan bir iban değilse hesabı kapatıp başka hesap açın derim.
Kapatırsak olmaz demi bişeypardon siz kapatırsanız demek istediniz anlamadım..hemen kapatın dediğiniz gibi
müşteri temsilcisiyle konuşun bilgim yok sadece böyle çok dolandırıcıl var onu duydumKapatırsak olmaz demi bişey
Off off nasıl yaptı böyle bişey dalgınlığa geldi heralde tc istemiyolar diye güvenmişmüşteri temsilcisiyle konuşun bilgim yok sadece böyle çok dolandırıcıl var onu duydum
Siz hemen kapatın bence hesabı.Hayır sürekli değil sırf bunun için hesap açtırmış kapatınca herşey biter dimi bi sıkıntı yaşamayız
Buna benzer bir olayı sanki sikayetvarda görmüştüm siz de oraya yazın en azından elinizde kanıt olurmerhabalar annem instagramda evde iş ilanı görüp form doldurup başvurmuş tc kimlik no vermemiş sadece telefon iban adres doğum tarihi vermiş daha sonra vhatsap üzerinden irtibat kurmuşlar ibana 100 tl atmışlar annemden geri atmasını istemişler annemde geri atmış başka bişey yapmadım diyor bu şekilde başımıza bi iş gelir mi acaba ?
Hem paparayı aradık hem bankayı bloke ettik hesabıBuna benzer bir olayı sanki sikayetvarda görmüştüm siz de oraya yazın en azından elinizde kanıt olur
Geçmiş olsun paparaa bu ve benzeri olaylar yüzünden ceza yemişti ya da kullanıcısı ceza yemişti ama buna benzer olayı çok duydumHem paparayı aradık hem bankayı bloke ettik hesabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?