Saç Kesim Şekilleri Evde Kahkül kesimi(Resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bi cesaretle sonnda kestim güzel oldu dayanamayıp arkadaşlarımada söyledim onlarda kesti çok hoş oldu tşkrlr:)

cok tesekkurler hayatsya bende simdi kalkip yaptim:) daha once ki yaptiklarim berbatti bu harika oldu

kızlar tüm yorumlarınız için tesekkür ederim..a.s.yabancı bir sitede bu konu ile ilgili benzer videolar buldum ama youtube acılmadıgı için sizinle paylasamıyorum...calısmalarım devam edecek..kaydirigubbakcemile5

ben böyle bişey kesmek istiyorum.bunu nasıl kesebilirim acaba??

Eklentiler

• $hilary20duff49be5.webp
    $hilary20duff49be5.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 86
bende kestim baya uzun kahkulum az daha az daha derken bi tarafı kısa bi tarafı uzun oldu ne yapçam bilmem eyvahedigeldismile

bendekestim bu yontemle cok guzel oldu tesekkur ederim hayatsa olumunekankayizsmile

hayatsya, canım teşekkürler...
Bende bugün kestim,çokta güzel oldu :)
Kuaföre gitmeme gerek kalmadı,süper...

tesekkür ederim kızlar...kahküllerinizi gülerek kullanınopuyorumnanaktan aman dikkat edin yamuk veya cok kısa olmamasına :olmaz:

kızlar bişeyi anladım, kendi saçımızı istediğimiz gibi ancak ve ancak yine biz yapabiliyoruz.bikaç gün önce perçem kestirdim, ama bi türlü beğenmemiştim, bi terslik vardı.şimdi bu yöntemle küçük bir dokunuş ve tadaaaa öne azıcık kahkül kesip perçemi ikiye ayırınca tamam oldu..:) teşekkürler

Back
X