Saç Kesim Şekilleri Evde Kahkül kesimi(Resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Demin kestim. :1:
Ben yaklaşık 1 senedir kendim kesiyorum,Hatta bu topiğe yazmıştım yine. kaydirigubbakcemile3
Artık profesyonel oldum :lepi:

benim saçımın arkaları kısa. öne doğru uzuo rihanna'nın saçı gibi.bana gider mi kahkül bu saç modeliyle.
uzunken gidiyordu

demin bu tekniği kullanarak kestim süper oldu paylaşım için teşekkrler hihoyyytguclubacismile

denedim ve memnun kaldım. teşekkürler paylaştığın için a.s.

denedim bile bu saatte hic usenmedim kestim sacimi :smiley-cool: harika tam istedigim gibi oldu. hihoyyyt Tekrar tesekkurler a.s.

paylaşım için teşekkürler..
ben de uzun zamandır kahküllerimi bu şekilde kesiyorum.
bana da kuaforum söylemişti...

kahkülümü uzattım baya uzadı.. bi süre böyle kullandım da şimdi de kahkül istiyorum tekrardan :) bunu deniycem yani anneme dicem o kessin

teşekkürler :)

yaptım ben bunu çok güzel oldu yani annem yaptı daha doğrusu :)

uçlarından da jiletle inceltme yaptım çok beğendimm

Simorgh Selam .. =)
Bn bugünlerde depresyondaydım sanırım . Saç baş sivilce stres falan hatta bi konu açmıştım bugün dert yanmıştım . Şimdi Kk da sörf yaparken senin konuna denk geldim ve Ta tA tA Taaamm...
Az önce perçemlerim dahil bütün saçımı aynı uygulama ile kestiiiim :))
Kara kara düşünüyordum hangi kuaföre gideğim yine ne hale sokacaklar kim bilir diyee Ve Mutlu soooooooooon ( Bnce yani =) )
Güzel oldu bnce ya Şahsen istediğim gibi oldu sanırım. gece oldu yarın gündüz gözüyle ayrıntılı inceliyeceğim. guclubacismile
Bundan sonra saçlarımın uzmanı Kuaförler değil benim yihuuuuu..
Bakımlardan sonra güzel bi boy yapıcam saçlarımaaazemuszemus
Ama daha epey zamanı var Uzayıp güçlenmeliiiiiiiiiii :))

Back
X