Saç Kesim Şekilleri Evde Kahkül kesimi(Resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Kızlar bunu denedim az önce ama makasla kesince güzel olmuyor jiletle yaptım çok güzel oldu :80:

$40554124wu4oh6.webp

Kızlar cesaret edemiyorum ama ben bu tarz kahkül istiyorum,bu tarz kesebilir miyim dediğiniz tarife göre :26:

Eki Görüntüle 276493

Kızlar cesaret edemiyorum ama ben bu tarz kahkül istiyorum,bu tarz kesebilir miyim dediğiniz tarife göre :26:

Canım böyle bi kahkül istiyorsan tarifteki gibi yana çevirme kıvırdığın yeri ortadan yap ve makas yerine jilet kullan. Eğer cesaret edemiyosan ilk başta uzun kes perçemi kıvırdıktan sonra. Eğer güzel oluyosa yavaş yavaş kısaltarak istediğin boya getir. Uzun kesersen başta kötü olursa kuaföre düzelttirirsin. :16:

Canım böyle bi kahkül istiyorsan tarifteki gibi yana çevirme kıvırdığın yeri ortadan yap ve makas yerine jilet kullan. Eğer cesaret edemiyosan ilk başta uzun kes perçemi kıvırdıktan sonra. Eğer güzel oluyosa yavaş yavaş kısaltarak istediğin boya getir. Uzun kesersen başta kötü olursa kuaföre düzelttirirsin. :16:

Çok teşekkür ederim,deneyeceğim bakalım ne çıkarsa bahtıma :38:

bnede denedim yaa hiç de fena olmadı beğendim:)) ne güzel hep böyle şeyler paylaşılsın sürekli kuaföre gitmekten kurtulalım:)))

asla rahat durmayan bir bunye olarak her sene kendim keserim kahkulumu ne kadar beceremesem de, bir kere de esime kestirdim hatta fena olmadi seviyorum yamuk yumuk da olsa kisa da olsa kahkul olayini alnim oldukca dar olmasina ragmen. yine kesmeye karar verdim, burada anlatildigi gibi deneyecegim bu sefer. duz kahkul seviyorum ama ortadan kesmem gerekiyor ve makas yerine jilet daha guzel duruyor sanirim ama jilet derken normal tiras bicagi olur mu ki acaba?

valla kuaföre gittim saçımı kestirdim kahkül istedim ama uzun kestii.. şans eseri burayı okudum hemen gecenin bi yarısı kestim şahane oldu ..azcık kullanayım dahada kısaltcam:)kahkül için kuaför derdi yok artık..zaten bi kakül kes derim kuaföre çok kırılmış dur uçlarındanda alayım kat atayım der kandırır kesim parası verirdim hep:=)

Kestim çok güzel oldu :D Eşim anlamadı kestiğimi ama güzelleşmissin dedi durup dururken, bende bozuntuya vermedim ben zaten güzeldim dedim :9::9:

Kahkül kestirmek yada kesmek isteyenler icin faydali bilgiler (faydali kesim teknikleri) vermissiniz. Paylasimin icin tsk'ler..

uzun bi aradan sonra yine kafama kahkül olayını takmış bulunmaktayım bu yöntemle keseceğim en yakın zamanda (dip boyamı yaptırayım öncelikle yoksa çirkin durur diye düşünüyorum) :46:

bende birtürlü cesaret edemeyenlerdenim. çünkü kullanabilirimiyim bilmiyorum. geceden fön çekerim sacıma ve sabah çok geç kalkarım yataktan ve hiç fönüm bozulmaz hemen çıkarım evden. Ama bu kahkülü yaparsam acaba sabahları uğraşırmıyım diye çok kararsız kaldım :18: saçım düz değil dalgalı ... BİLEMİYORUM :50::50::50::50::50:

bende birtürlü cesaret edemeyenlerdenim. çünkü kullanabilirimiyim bilmiyorum. geceden fön çekerim sacıma ve sabah çok geç kalkarım yataktan ve hiç fönüm bozulmaz hemen çıkarım evden. Ama bu kahkülü yaparsam acaba sabahları uğraşırmıyım diye çok kararsız kaldım :18: saçım düz değil dalgalı ... BİLEMİYORUM :50::50::50::50::50:

cnmmm ben iyicene bu yöntemle kısalttım kahküllerimi kaşımın üstünde o boy zor kullanılıyor bende snein gibi akşam duşumu alır saçımı yapar sabah ugraşmazdım saçımla..ama şimdi kahkülümü yapmam gerekiyor sabah bozulmuş oluyor.. tabi baya kısa kesesen böle.. ilk bu yöntemle kestigimde gözümün altında kesmiştimmm o hiç yormadı.. bukdr kısa kullanmam bidaha hergün fön istiyor:)güzel olmaya güzellllll ama ben hergün fön çekemem:)

cnmmm ben iyicene bu yöntemle kısalttım kahküllerimi kaşımın üstünde o boy zor kullanılıyor bende snein gibi akşam duşumu alır saçımı yapar sabah ugraşmazdım saçımla..ama şimdi kahkülümü yapmam gerekiyor sabah bozulmuş oluyor.. tabi baya kısa kesesen böle.. ilk bu yöntemle kestigimde gözümün altında kesmiştimmm o hiç yormadı.. bukdr kısa kullanmam bidaha hergün fön istiyor:)güzel olmaya güzellllll ama ben hergün fön çekemem:)

haklısın canım sabahları hiç uğraşılmıyor valla:50: inşallah seninkilerde çabuk uzar

Back
X