Saç Kesim Şekilleri Evde Kahkül kesimi(Resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ben kestim bu model oldu:31:

$mena-suvari7.webp

ben böyle istiyordum :25:

$adsız.webp

Son düzenleme:
bende kestim biraz önce, çok güzel oldu.yanlardan da kat yaptım hatta, az kalsın tüm saça girişecektim.
güzel yöntem teşekkürler

ben de denedim =)) ancak sağda veya solda değil saçı tam ortada büktüm ve yanlara doğru hafif uzayan çook doğal güzel bi kakül oldu ( düz kakül) kendim kestim diyince inanmadılar hatta =) başarılı anlatım, teşekkürler=)

Gerçekten benimde çok işime yarayacak çünkü kahkül sevenlerdenim paylaşım için tşkler:kkk:

denedim çok güzel oldu. yıllardır kuaförlerden istediğim ama yapamadıkları kahkülü ben yaptım. paylaşan arkadaşa tşk ederim :))

şimdi denedim süper oldu. kuaföre boşuna para veriyormuşum bunun için. istediğim gibi yapmıyordu bi de.
valla tam istediğim gibi oldu bu. :52: ayy içim içime sığmadı şimdi :32::32::32::32:

üç sene önce denemiştim bunu ben.. beceriksizlik işte, resmen kırpmıştım saçlarımı , bi daha cesaret edemem heralde :))

Bende bugün denedim ilk defa kendim kestim saçımı ve sonuç harika,gerçekten çok güzel bir kahkül oldu :46: ... çok mutlu oldum :16:

Back
X