Saç Kesim Şekilleri Evde Kahkül kesimi(Resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
evet bende aynen böyle kesiyorum saçımı ve kuaförden daha iyi oluyor,çok ciddiyim,kuaföre nekadar dil döküp tarif etsenizde her halükarda kafasına göre kesiyor

çok güzel bi paylaşım gerçekten çok saol ama ben kendime güvenemiyorum:)yani kesebileceğimi zannetmiyorum:1no2: en iyisi işin uzmanına gitmek..

çok güzel bir anlatım teşekkür ediyorum deneyeceğim.. bende kahkül severim kendim keserim ama bu şekil kesim daha kolay olacak galiba........sağolasın.opuyorumnanaktan

kızlar bende kendim kestim kahküllerimi 3 cm :lepi: sonra uzadılar düzensiz gbi yaptım jiletle şimdi çok seviyorum yüzüm zaten küçükk kahküllerim uzayınca fare kadar kalıyo bende sürekli kesiyorum hihoyyyt

Ne zamandır saçlarımda değişiklik yapmak istiyordum, çok işime yarayacağından eminim. Paylaşım için teşekkürler...

yandan kahkül için nasıl yapıcaz ?

arkadaşım ben yandan kestim saçlarımı aynı resimde anlattığı gibi kullanmak istediğin yönün tam tersi yonünde saçlarını kıvırıp istediğin boyutta kesiyorsun. mesela ben sağımda kullanıyorum ama keserken saçımı sol tarafta döndürüp kestim ve bıraktığımda sağ tarafımda kat kat durdu.hatta resmim de var:)) hadi kolay gelsin..
Bu arada aman ha dikkat birden kısacık kesme yavaş yavaş kes sonra bak uzunsa yine azcık kısaltırsın. ben tan 4 kere kestim baktım:)))

5158.jpg

ben aynen bu resimdeki gibi istiyorum.bu anlattığınız yöntemle keserken saçı kıvırıp düz kesiyor muyuz?yani üçgen olması için böyle yukarıdan aşağıya doğru falan kesilmiyor dimi?bir de son kısmını nasıl uzun bırakıyorsunuz?kıvırıp kesildiği için mi böyle uzun kalıyor

çok güzel gerçekten.. çok işime yarar .. alkisalkisalkisama ben kendime güvenemem. mahvederim sonra saçımı. uzayana kadar aylarca çıkmam evden dışarı:umursamaz:

logosss kesimin nasıl olduğunu fotoğraflarla anlatacağım şimdi

img1361ln.jpg

ilk önce fotoğraftaki gibi geniş bir ücgen alıyorsun. ve bu üçgeni şekildeki gibi döndürüp çene ucunda kesiyorsun.
img1364iy.jpg

daha sonra daha küçük boyutlu bir üçgen alıyorsun ama üçgenin tepe noktası aynı kalacak yani üçgeni yanlardan küçültüyorsun. yana ayırdığın saçlar kahkülün uzun kısmını oluşturuyor. eğer ortada kullanmak istiyorsan şekildeki gibi tam ortada kıvırıp göz hizanda kesiyorsun.. böylece bıraktığında döndürerek kestiğin için orta daha kısa yanlara doğru kademe kademe uzun gözükecek...
ama biz yanda kullanmak istiyoruz....
img1363.jpg

bu sebeple fotoğraftaki gibi hangi yönde kullanmak istiyorsan onun zıt yönünde toplayıp çeviriyorsun .ben sağımda kullandığım için sol tarafında döndürüyorum ve yine göz hizamda kesiyorum...
img1358o.jpg

bıraktığımda ise solda döndürerek kestiğim için soldaki saçlarım sağa doğru kademe kademe iniyor. resimdeki gibi... yani o kademelik döndürerek kesmenin verdiği birşey. işin sırrı döndürerek kesmek..

inşallah herkeze faydalı olmuşumdur...ben denedim(görüldüğü gibi :)) ) çok memnun kaldım.

BU ARADA LÜTFEN BU RESİMLERDEN ALINTI YAPARAK MESAJ ATMAZSANIZ ÇOK SEVİNİRİM :)) ÇÜNKÜ İLERİDE SİLECEĞİM. TEŞEKKÜRLER

urganika çok teşekkürler ilk mesajdan çok daha faydalı oldu bu. banada kuaförüm öğretmişti döndürerek kesmeyi ama cesaret edememiştim. artık bende keserim :)

Merhabalar, ben uzun zamadır bu siteyi takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum umarım doğru yerdir. Ben hiç kahkül kestirmedim ama her zaman kulak arkasına attığım saçım vardır önümde şimdi saçlarım kısa yaprak dökümündeki sedef karakterininki kadar onun gibide kahkül istedim, kuaför yakışmaz sürekli fön lazım falan dedi, doğrusu anlımda dar gibi şimdi tereddüt ediyorum acaba kendim kessemmi, kısa saçta nasıl durur?

Yöntemini hep ögrenmek istemisimdir, püf noktasini biliyorum artik
Biraz uzasinlar bu sekilde keserim..
CADIARZUyerimseniben

Back
X