Saç Kesim Şekilleri Evde Kahkül kesimi(Resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
eskiden hep yandan kahkullü kullanırdım saçlarımı çok da severdim sonra manyak sevgilim kahkülsüz daha güzel dedi ne zamandır uzun kullanıyorum ay çok özendim kessem mi acaba yine :asigim:

bende kahkül kesmeyi düşünüyodum..

bi deneyelim bakalım inşallah güzel olur..

çok güzel deneye bilirim kakulsüz yapamıyorum ben tşk canım

bnde şimdi kestimde besleme gibi oldum yaa:(
aslında model güzel ama bn beceremedm sanırsam öff :çok üzgünüm:
nasl cıkıcam böyle insan içine:uhm:

bnde şimdi kestimde besleme gibi oldum yaa:(
aslında model güzel ama bn beceremedm sanırsam öff :çok üzgünüm:
nasl cıkıcam böyle insan içine:uhm:
çok mu kısa kestin acaba?? keşke kademe kademe kesseydin. ben en az 5 defada kesmiştim. kestim baktım ,uzun biraz daha kısalttım. baktım yine uzun yine kısalttım taki istediğim boyuta gelene kadar. eğer çok kısa ise sakın birşey yapma 2 hafta içinde biraz uzar o zaman daha rahat kullanırsın

Merhabalar,
Daha önce yazdığımda saçlarım kısa alnım dar kuaförümde kesmedi acaba yakışırmı diye düşüncelerimi paylaşmıştım vee dayanamadım bu yöntemle kesim, bence güzel olduu ayrıca bu kadar rahat olacağını bilsem daha önce keserdim benim saçlarım hep gözümün önüne gelirdi kulak arkasında durmaz arkaya toplasam yakışmaz şimdi çok rahatım, ayrıca alnı benim gibi dar olupta kahkül kestirmede tereddüt edenlere bir dip not, ceren moray namı değer kavak yellerinin "su"yu lütfen fotoğraflarını inceleyin alnı dar olupda kahkülün bukadar yakıştığı başka birini görmedim, e tabi kızda güzel hakkınıda verelim dimi ama..

ben de kestim sonunda bu akşam kızlar:))
aslında 3 hafta önce fln bi kez daha kesmiştim ama çok kısaltmaya cesaret edemedim, kesildiği belli olmuyo diye foto koymamıştım.
şimdi gayet belirgin kestim, ve önümde de kullanabileceğim bi şekilde. elim iyice alıştı sanırım, artık kahkülsüz gezmem:icecream:
ben de urgakina gibi defalarca kısalta kısalta kestim, ama yöntemdeki gibi yandan ayırmadım,tam ortaladım saçımı,V şeklinde değil de daha oval bi çizgi çekerek ayırdım keseceğim kısmı.ve sağ tarafa doğru bükerek kestim. keserken de eşimin saçlarını kestiğimiz makineyi kullandım, hiç uğraşmadan dümdüz kesildi böylece:dance:
fotoğraf mı, tabi ki eklicem,söza.s.

buyrun kızlar,bunlar da fotolar:

$DSC00474 - Kopya.webp

$DSC00480 - Kopya.webp

saçım topluyken çektiğimde daha iyi belli oluyor sanırım kulaklara doğru nasıl katlar oluştuğu, çok hoş duruyo o katlar,evde kesildiği hiç belli olmuyo valla:dance:

cnm bence cok guzel kesmısın sanada yakışmış gule gule kullan

çok teşekkür edeim cnmopuyorumnanaktan gerçi burnumdan aşağısını kamufle ettiğim için tostoparlak çıktı suratım fotoda ama...kaydirigubbakcemile3

çok mu kısa kestin acaba?? keşke kademe kademe kesseydin. ben en az 5 defada kesmiştim. kestim baktım ,uzun biraz daha kısalttım. baktım yine uzun yine kısalttım taki istediğim boyuta gelene kadar. eğer çok kısa ise sakın birşey yapma 2 hafta içinde biraz uzar o zaman daha rahat kullanırsın

aslında bnde böyle yaptım ama sonunda fazla kestim galiba..
neyse şimdi biraz daha gözüm alıştı sanki bana değişik bir hava kattıhihoyyyt
paylaşım yapan herkese teşekkürlervereliniortak

bende türkiyedeyken böyle kestirmek istemistim ama kuaförüm alnim dar oldugu icin güzel durmaz dedi. Ama gercekten cok hosuma gidiyor acaba kessem mi diye düsünüyorum simdi kara kara :)
urgakina gercekten cok güzel olmus tam benim begendigim gibi alkisalkisalkis

bende türkiyedeyken böyle kestirmek istemistim ama kuaförüm alnim dar oldugu icin güzel durmaz dedi. Ama gercekten cok hosuma gidiyor acaba kessem mi diye düsünüyorum simdi kara kara :)
urgakina gercekten cok güzel olmus tam benim begendigim gibi alkisalkisalkis

çok teşşekkür ederim canım....ya kuaförlere sorduğumuzda kendi bildikleri şekle yönlendiriyorlar. bence alnı dar olanlarada yakışıyor.aslında alnı çok açık olanlara ben yakıştıramıyorum. örneğin geçen sene binbir gece dizisinde bennu (ceyda düvenci)nin kardeşi rolünde bir kız vardı. ben ona yakıştıramıyordum.

ya ben kuaförüme bir türlü yaptıramamıştım bu modeli
ben arka sayfada bir arkadaşın verdiği hilary duff fotoğrafındaki gbi istedim
o bana bunu yaptı

16.jpg

bu model de uzayınca güzel oluyor ama ilk kestiğinde küçük besleme gibi olmuştum
evden çıkmak istemiyodu canım

şimdi ise uzatıyorum kahküllerimi.. en kısası burnumun altına indi..
düğünüme kadar uzatmam lazım
ama bu konuyu görünce canım çekti yine :(

budapest çok yakışmış canım güle güle kullan

sağol cnmopuyorumnanaktan
tam tarife göre kesmedim ama yöntemi garantilemiş olduk. demek ki değişik stillerde başarılı olabilen bi yöntemmiş:lepi:
teşekkürler cnm öncü olup da cesaret verdiğin içina.s.

Back
X