Saç Kesim Şekilleri Evde Kahkül kesimi(Resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kızlar bende cesaret edip denedim gerçekten çok hoş oldu kuaförümün kestiğinden bile bukadar memnun kalmamıştım teşekkür ederim opuyorumnanaktan

ya kestikten sonra hosuma gitmezse eskisi gibi yana tariyamam dimi saclarimi? fisfisfis

ben jiletle kesiodum daa önce ama bu fikir de süpermiş uzattım şimdilik kesmeye karar werince uzun bi şekilde denicem bakalm becereblcek mym:) teşekkürleer paylaşım içn;)

kızlar ben yandan deilde normal kahkül gibi kullanmak istiyorum alnımın üstünde
nasıl kescem yine bükecekmiyim

kızlar ben yandan deilde normal kahkül gibi kullanmak istiyorum alnımın üstünde
nasıl kescem yine bükecekmiyim

ben senin dediğin gibi kullanıyorum cnm. tam ortaladım saçı, ve üçgen değil daha oval şekilde aldım. aynen tarifteki gibi bükerek yaptım. bi kaç seferde kısalttım, eşimin traş makinesiyle kestim, makasla kontrol etmek zor.

Eklentiler

• $DSC00484 - Kopya.webp
    $DSC00484 - Kopya.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 152
ben senin dediğin gibi kullanıyorum cnm. tam ortaladım saçı, ve üçgen değil daha oval şekilde aldım. aynen tarifteki gibi bükerek yaptım. bi kaç seferde kısalttım, eşimin traş makinesiyle kestim, makasla kontrol etmek zor.

cnm yıne becerılerı dokturmusn ben sana dıyorum sen ek ıs olrak kuaför olmalısın:):)

canım saçların çok güzel olmuş
tam benim istediğim gibi
ozaman bende deneyeceğim inşallah mahvetmem
pek becerikli deilinmde:gitme:
saçlarımı alıp azcık büküp(tam ortadayken) kescem demi
bende bükünce kısalı uzunlumu olur diyodum ama olmuyomuş demekki
herşeyin bi yöntemi var demekki kaydirigubbakcemile2

ben hep kendim keserim kahkülümü
kuaför istediğinden ya uzununu keser ya kısasını
bikere cesaret ettim mi gerisi geliyor Şeniz
üstelik kendim kese kese öğrendim :kedi:

canım saçların çok güzel olmuş
tam benim istediğim gibi
ozaman bende deneyeceğim inşallah mahvetmem
pek becerikli deilinmde:gitme:
saçlarımı alıp azcık büküp(tam ortadayken) kescem demi
bende bükünce kısalı uzunlumu olur diyodum ama olmuyomuş demekki
herşeyin bi yöntemi var demekki kaydirigubbakcemile2

şimdi resimde tam ortadan değil, hafif yandan ayırmış ya saçı, ben tam ortaladım. ve üçgen şeklinde sivri değil de oval olarak ayırdım saçı.
bükme konusunda da, elinde bir ince dişli tarak olsun, eğer saçın benimki gibi dalgalıysa(fotoda fönlü ama normalde dalgalı) önce düzleştir kahkülünü, yoksa uzunlu kısalı olma ihtimali var.düzse sorun yok.a.s.

cnm yıne becerılerı dokturmusn ben sana dıyorum sen ek ıs olrak kuaför olmalısın:):)

:) tekrar kesmedim cnm, bu fotoyu TR 'deki kankalarıma yollamak için çekmiştim diğerinden 2 gün sonra. farklı açıdan göstermek için bunu ekledim bu sefer. ben de sana diyorum ki çok fena gaz veriyosun:))opuyorumnanaktan

kızlar kolay bi yönteme benziyo denemek lazım ne kaybederiz ki

ben hala kesemedim kızlar
beceremem diye korkuyorum
bide dip boyam geldi
kesersem yarısı farklı yarısı farklı renk olacak diye boyatmayı bekliyorum

teşekkürler şimdi kestim harika oldu
içimdeki ses sürekli mahvedeceksin deneme dedi ama sonuç mükemmel teşekkürler....

Back
X