- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.131
- 128
- 32
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Dolabı kilitleAy kızlar ben de daha rahat bir yere geçtim.Dolap da önümde kilo almasam bari.Benim kendimi tutup bir de platese başlamam lazim.
Gidip tartilicam şimdi. Bugün kilo kaybı beklemiyorum. O yüzden kalkmiyorum:)Eğer sebze olsalardı tombul tatlı patates olurlardı
Dolabı kilitleben de çok saldım ya kolumda singirdak bilezikler olsa tam altın günü teyzeleri gibi oldu tipim :/
Kızlar boğazı tutalım plates yapalım.Hersey kendimiz icin
Ben 65 boyum da 165.Ama kalın görünüyorum biraz ya.Bel bölgem göbek falan.Oralari özellikle eritmek lazım.60 a dusmeden yapmam plates hadi 65 olsun.Sen kac kilosun?
Ben 65 boyum da 165.Ama kalın görünüyorum biraz ya.Bel bölgem göbek falan.Oralari özellikle eritmek lazım.
Destekliyorum şekerim.Ama biz de tığ gibi degilukEn siskonuz ben miyim simdi ama sizi gecicem.
Destekliyorum şekerim.Ama biz de tığ gibi degiluk
Benim de 55 olasım var kanka.Ama 55 olamam 60 olursam şükür sebebi.Hele rahat yere geçtim şimdilik..Kilo almasam bari.Cok pis 55 olasim var. Bekliyorum bakalim.
Benim de 55 olasım var kanka.Ama 55 olamam 60 olursam şükür sebebi.Hele rahat yere geçtim şimdilik..Kilo almasam bari.
Dolabı kilitleAy kızlar ben de daha rahat bir yere geçtim.Dolap da önümde kilo almasam bari.Benim kendimi tutup bir de platese başlamam lazim.
Kaç olmuşsunGidip tartilicam şimdi. Bugün kilo kaybı beklemiyorum. O yüzden kalkmiyorum:)
Dolabı kilitleben de çok saldım ya
Kaç olmuşsunprotein tozum geldi bugün. Artık kimse tutamaz beni kilo vercem
Evde koşu bandı var tepesine çıkmıyorum resmen
Kızlar boğazı tutalım plates yapalım.Hersey kendimiz icin
Bugün başlıycam inşallah ölmem . Çikolatalı aldım pis kokuyo biraz inşallah icebilirim. Dukanla protein diyetini karsitirmayi düşünüyorum. Sahur kolay da iftarda napicam bilmiyorum74.3 gram oynamamis dunden.:)
Protein mi kullaniyorsun.
Bugün başlıycam inşallah ölmem . Çikolatalı aldım pis kokuyo biraz inşallah icebilirim. Dukanla protein diyetini karsitirmayi düşünüyorum. Sahur kolay da iftarda napicam bilmiyorum
Almam inşallah dikkatli kullanicam proteiniKilo vericem derken alma. :)
Almam inşallah dikkatli kullanicam proteiniakşamları sebze yemeği yanında yarım tabak sade makarna yesem olur mu kı?
Bugün başlıyorum hadi bakalım kaç gün dayanabilcem
Bugün başlıyorum hadi bakalım kaç gün dayanabilcem
AhahaSenin diyetin aydin havasina benziyor.Aslinda benimki de oyleydi ama bu kez kararliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?