- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Ahahahakikaten ya çok değişik her telden şey var benim diyette akşamları da diyet puding ekledim tatlı krizi icin. Eğer başarılı olursam kafana göre diyet kitabı yazcam
Çin yemeği mıBen de diyet chinese soylemeyi dusunuyorum.
Çin yemeği mıakşam yemeği ekmeksiz yedim ama sonra nutella li ekmek yedim. Az önce de chiali puding yedim b.k gibiydi of diyet yalan oldu galiba yine ya ben nasıl kilo vercem
Tamam bana yetiş ama ben de kilo vereyimSimdi vermeyince kisin mi vereceksin. Bogazini tut biraz. Ben sana her turlu yetisirim. Cok pis hirs yaptim.
Tamam bana yetiş ama ben de kilo vereyimbana diyet güzel tatlı tarifi versen ne makbule geçer ya
Kalorisi mı az yoksa alayım eğer öyleyseTatli yemiyorum ben .
Not : ciddiyim.
En iyi tatli vanilyali dondurma o algida maras usulu var ya ondan.
Kalorisi mı az yoksa alayım eğer öyleyse
Akşamdan beri Dukan tariflerine bakıyorum. Baktıkça acıktım. Diyet demek bile aciktiriyor beniSadece kutuyu bitirmeyeceksin.
Akşamdan beri Dukan tariflerine bakıyorum. Baktıkça acıktım. Diyet demek bile aciktiriyor beni
İyi şanslar . Güveniyorum sana o çöpü en iyi sen dokersinDukan bana gore degil . Benim hocam Karatay.
Cok yorgunum ct yaticam. Copu dokmem gerek yarin. Bana sans dile.
Hic kalkasim yok. Daha bi saatim var bakalım. :)İyi şanslar . Güveniyorum sana o çöpü en iyi sen dokersin
caytabagi
copudoktum check (recycleolanlari ayirdim)
tartildim check (200 gram almisim. aslinda cok bi sey yemedim dun.)
Sen 3D ye merakliydin dimi. :)
çuf çuf
Hadi bankaya git inanıyorum sana bak yaparsın git ve yappp. Gelirken hem kendine sevdiğin şeylerden alırsın yiyecek içecek vs. Gelince bulaşığı yıka sonra yatarsın.oh tüm işler bitmiş şekilde yatınca kafan da rahat olurKiz motivasyon kaynagim. Banka ve bulasik useniyorum. Banka icin durtsene beni.
Kilo almamin nedeni de Turk kahvesiymis. Yarim seker koymustum aksam.
Hadi bankaya git inanıyorum sana bak yaparsın git ve yappp. Gelirken hem kendine sevdiğin şeylerden alırsın yiyecek içecek vs. Gelince bulaşığı yıka sonra yatarsın.oh tüm işler bitmiş şekilde yatınca kafan da rahat olur
Şeker o kadar etkiliyor mu ya. Karataya başladım ben de karar değiştirdimDukan malzemem yok evde hep tarihi geçmiş yulaf kepeğinin falan. Karataya sebze agirlikliydi herhalde akşam yemekleri dimi ? Sahurda da cevizli peynirli tereyağlı Karatay kahvaltısı yaparım oh mis ben diyete usenmiyom sen nasıl bankaya usenirsin ya banka yarın kapına dayandı mı görürsün bak kalk git
Hadi son dakikaya bırakma üşengeçKapima dayanmiyorlar da ceza kesiyorlar. Gidicem son dk da . Birazdan cikarim.
Karatay gruplarina bak, en guzel liste onlarda.
Sekeri ekmegi kes tamam.
Hadi son dakikaya bırakma üşengeçben hastaneye sen bankaya akşam aynı saatte buluşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?