- 4 Şubat 2015
- 6.214
- 12.539
- 448
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
milletin ağzı torba değil ki büzesin mahalle baskısı işte aldırmaKizlar arrik ciglik atasim geliyo yeter evlenmiyorum diye.allaha sukur cevremvar calisiyorum ve her karsilastigim genc yasli coluk cocuk kadin erkek ayni soruyu soruyor EVLENMİYORMUSUN?? Herkese yazi kader demekten biktim.30 yasindayim cikiyo talip adres almalar gorucu gelmeler tanistirmalar ama olmuyor ben napim ya.öldureyim mi kendimi.yok esra cok secicisin yok esra yakisiklilik isteme meslek isteme karakteri olsun
Ben sanki bilmiyorum.bunlari.19 yasindaki dun ki cocuk gelmis ay esra ben srnin kadar beklemicem 23 24 yasinda evlenecem kesin diyo.sanirsamvahiy gelmis tobe tobe ya.kizlar psikolojim bozuldu bu sorulardan yatamam bende istiyorum o beyaz gelinligi giyeneyim ama olmuyo ne yapim.hic yokken bu dusuncelerim zorla aklima.soktular.tel kasiyor yazim hatalarini gormeyin :) ne.yapim kizlar nasil susturayim bu milleti
Türkiye'de artık 30 yaş normal bir yaş evlenmek için. Küçük bir yerde mi yaşıyorsun ki?Kizlar arrik ciglik atasim geliyo yeter evlenmiyorum diye.allaha sukur cevremvar calisiyorum ve her karsilastigim genc yasli coluk cocuk kadin erkek ayni soruyu soruyor EVLENMİYORMUSUN?? Herkese yazi kader demekten biktim.30 yasindayim cikiyo talip adres almalar gorucu gelmeler tanistirmalar ama olmuyor ben napim ya.öldureyim mi kendimi.yok esra cok secicisin yok esra yakisiklilik isteme meslek isteme karakteri olsun
Ben sanki bilmiyorum.bunlari.19 yasindaki dun ki cocuk gelmis ay esra ben srnin kadar beklemicem 23 24 yasinda evlenecem kesin diyo.sanirsamvahiy gelmis tobe tobe ya.kizlar psikolojim bozuldu bu sorulardan yatamam bende istiyorum o beyaz gelinligi giyeneyim ama olmuyo ne yapim.hic yokken bu dusuncelerim zorla aklima.soktular.tel kasiyor yazim hatalarini gormeyin :) ne.yapim kizlar nasil susturayim bu milleti
Iyi demissinBen teyzeme evde kaldım ne olacak dedim : P
Annem edepsizlik yaptım diye kızdıydı :))
Kesinlikle kesinlikle. Lise biter üniversite ne zaman, o biter işe girdin mi, işe girersin koca ne zaman, koca bulursun bebek ne zaman, bebek doğar öteki ne zaman, çocukların büyüyüp evlendiğine bil karışacak potansiyel var millette. Hele birde iş bulamadığın ve evlenemediğin zaman resmen senden daha çok dert edinenler var."Evlenenleri de görüyoruz evlenip ne yapacağım" de geç,takma boşver. Ben evliyim,çocuğum var hala konuşuyorlar,yok 2. çocuk ne zaman bilmem ne.Emin ol bu baskı hiç bitmiyor,sadece sordukları sorular değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?