evde kaldım kimene

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
6.214
12.539
448
Kizlar arrik ciglik atasim geliyo yeter evlenmiyorum diye.allaha sukur cevremvar calisiyorum ve her karsilastigim genc yasli coluk cocuk kadin erkek ayni soruyu soruyor EVLENMİYORMUSUN?? Herkese yazi kader demekten biktim.30 yasindayim cikiyo talip adres almalar gorucu gelmeler tanistirmalar ama olmuyor ben napim ya.öldureyim mi kendimi.yok esra cok secicisin yok esra yakisiklilik isteme meslek isteme karakteri olsun
Ben sanki bilmiyorum.bunlari.19 yasindaki dun ki cocuk gelmis ay esra ben srnin kadar beklemicem 23 24 yasinda evlenecem kesin diyo.sanirsamvahiy gelmis tobe tobe ya.kizlar psikolojim bozuldu bu sorulardan ya tamam bende istiyorum o beyaz gelinligi giyeneyim ama olmuyo ne yapim.hic yokken bu dusuncelerim zorla aklima.soktular.tel kasiyor yazim hatalarini gormeyin :) ne.yapim kizlar nasil susturayim bu milleti

BDV'yi takip ediyorsanız evliliğin çoğu kişiye mutluluk getirmediğini görüyorsunuzdur.

Milleti de susturamazsınız mümkün değil.

Çok bunaltırlarsa verin ağızlarının payını yolunuza gidin.

Evlilik doğru kişi ile olursa güzel, yoksa insan neden başka insana hayatını bağlasın ki.

sende yaşlılara neden öleceksin teyzeler de.. bekarlığın tadini çikarin zamani geldiğinde beyaz atlı prens çikar karşına işte evlenecegim adam diyceksin evleneceksin o kadar ielalemin agzina bakmana gerek yok....:)

milletin ağzı torba değil ki büzesin mahalle baskısı işte aldırma

Bi laf vardir bosbogaz insanlarin hakettigi; it ürür kervan yürür simdi millet diyo diye evlencek degilsin bu zamanda kimseye guven olmuyo secici olcan tabi arti kader kismet hiccc psikolojik baskida hissetme kendini sonra pisman olmaktansa mantikli dusunerek yavas adimlar at

Sorma ya canim bende 27 yasindayim benzer seylerle bende karsilasiyorum gecen bi akrabamiz sey diyo (soylerkende sesi ve gozleri doldu)dun sizin icin (ben ve kuzenlerim)oturdum baya agladim cok istiyorum kaderiniz kismetiniz acilsin diye
Gercekten sevildigimi bildigim icin sevinsem mi yoksa evde kaldigimmin acik secik yuzume vurulduguna uzulsem mi bilemedim

Bende elbet isterim evim barkim bi hayatim olsun ama olmuyo diyede kendimi uzmenin bi mantigi yok diye dusunuyorum (onceden uzuluyordum)
Gecende bu mevzu hakkinda bir arkadasimla bu konu hakkinda biraz atistik sanki kapida kuyruk varda ben evlenmiyorum olayinda arkadasimda

Bu arada senin durumuna biraz sasirdim buralarda genelde calisan kiza evde kaldi hozuyle kimse bakmaz kendi ayaklarinin ustune bastigi icin evlenmek istemiyirdur diye dusunurler genelde

Türkiye'de artık 30 yaş normal bir yaş evlenmek için. Küçük bir yerde mi yaşıyorsun ki?
Bunlar kısmet işi maalesef, ne senin okuduğun okula bakar, ne de güzelliğine, ne de çevrene.

Ammaaan boşver arkadaşım takmamayi öğren bence. Bende 30un son günleri evlendim aynı şeyleri yaşadım. Ama evlenince bitti mi yookk. Sonra çocuk ne zaman diye sormalar başlıyor. Neyse artik hamileyim şimdiden 2. Çocuk soruyorlar istemiyoruz deyince vaaz başlıyor. Herkes başımıza pedegog oldu. Hiç sallama yani. İnan evlenmemenle ilgili değil insanlar her zaman burnunu sokacak bişey buluyorlar kurtuluş yok. Ya takmayacaksin ya cazgir olup ters cevabı yapisiracsksin ki bir daha sormadin

aynı şeyi kardeşime söylüyorlar.... evde mi kaldın...git evlen. kız okudu masterını yaptı. işi var. nasip....

bana da bebek için soruyorlar.. geçnlerde iş yerimde biri dedi ki "ay git kadın doğuma muayene ol". oldum mueyene dedim sorunumuz yok. kortizonlu ilaç kullanıyorum bebek yasak dedim. kadın "aman geç kalma olmayıverir".

gerçi tüp bebeğe sevk edildikte. millete ne. çenesi düşükler işte

çok takmıyorum... atlatıyorum. kardeşimde sen gibi takıyor kafaya... ne kadar dert etme desem de takıyor kız...

"Evlenenleri de görüyoruz evlenip ne yapacağım" de geç,takma boşver. Ben evliyim,çocuğum var hala konuşuyorlar,yok 2. çocuk ne zaman bilmem ne.Emin ol bu baskı hiç bitmiyor,sadece sordukları sorular değişiyor

Ben daha 25imdeyim( bebeyim yaa daha parkı boş bulunca gidip oynuyorum) bana bile diyen var. Hem de evliliğinde sorun olduğunu bildiğim,kendi ağzıyla anlatan kadınlar diyor bunu.
"Sen evlendin de ne oldu,başın göğe mi erdi" diyeceğim demesine ama işte biz nezaket sahibi insanlarız cicim klasını bozmaya değmez.

Bende 24 yaşındayım üniversiteye gideceğim tekrar. Oku oku nereye kadar ne zaman evlenip anne olacakmışım. :) sanki evleniyorum hadi desem koca bulabilcem buldum diyelim anne olmam garanti sanki :) boş boş konuşuyorlar ya cevap bile verme. evlenenlerin başı göğe mi ermiş de geç

Ya sanki evlenmek farz mı da, yapılmadığında ya da geç yapıldığında hesap soruluyor, ne abidik gubidik meseleler yarabbim.. Bu gün niye evlenmiyon diye soranları üç beş sene sonra boşanmış olarak görüyorum karşımda, bu da ayrı bi tezat...

Kesinlikle kesinlikle. Lise biter üniversite ne zaman, o biter işe girdin mi, işe girersin koca ne zaman, koca bulursun bebek ne zaman, bebek doğar öteki ne zaman, çocukların büyüyüp evlendiğine bil karışacak potansiyel var millette. Hele birde iş bulamadığın ve evlenemediğin zaman resmen senden daha çok dert edinenler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…