• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde kaldım kimene

Bir laf var "Milletin ağzı torba değil ki büzesin" tam bu konu için söylenmiş.
Çok sevmediğiniz anlaşamadığınız bir insanla bir ömür geçiremezsiniz
Bence beklemeniz daha sonra üzülmenizden daha hayırlıdır kim bilir

İnsan yaşı ilerledikçe seçici oluyor tabi. Hayatı ve insanları tanıdıkça daha pipirikli. 30 yaşta ne var ki, 20 yaşında evlenen kociş bebiş hamiş diyen görmeiş çocuk gelinlerle dolu etraf sonra 2-3 yıla boşanıyorlar, bunalıma giriyorlar, aldatıyorlar falan.
Kısmet hakikaten, hiç evlenmeyedebilirsin. Takma bence.. Hakkında en hayırlısı.

Ya kizlar bazen sakinligimi koruyup aciklama yapiyorum.korkularimi beklentilerimi onlari.anlatiyorum ama bu defade hayallerime mudahale ediyorlar.(cok yanlis dusunursun esra cok)

benim sülalemde o kadar çok evlenmeyen kız var ki.. hepsi de çok iyi meslekleri olan bir dolu kuzenim var doktor, siyasetçi, gazeteci.. eski okulumda da bir sürü 30 yaş üstü bekar meslektaşım vardı.. bu işler tamamen kısmet biliyorsun kaderde değiştiremeyeceğin 3 şey var doğum evlilik ve ölüm..
insanları nasıl sustururum demişsin malesef insanlar susmayacak Bak doktor olan kuzenim tıp fakültesinde doçent ve dünyayı geziyor başarı olarak zirvede ama insanların bir kez bile bundan bahsettiğini duymam hep aynı şey evlenmedi evlenmedi vs vs..
susmaz canım o insanlar
bir başka kuzenim öğretmen 22 yaşında evlendi iki çocuğu var eşi de mühendis inanır mısın kuzenimi eş değil insan yerine koymuyor kocası.. ama bu kuzenimin annesi oturur o evde kaldı bu evde kaldı konuşur durur.. ya senin kızın gibi hayvan muamelesi göreceğine evlenmez daha hayırlı
ayrıca insanlar evlensen de düğünündeki eksiklerden başlayarak yine sürekli konuşacak.. ben yeni evliyim eşimle bütün paramızı döktük düğün yaptık yine ufacık bir detay bulmuşlar onu konuşuyorlarmış şu an akrabalarımız

Bu insanlar bi garip sürekli sorcak bişey bulurlar , hadlerini de aşarlar bence umursama evlilik nasip işi , allahtan dahamı iyi biliyorlar , sen keyfine mutluluğuna bak takılma, hem merak etme evlenincede çocuk yokmu sorularıyla meraklarına devam etcekler. ...

Evlenmekle de bitmiyor.. kurtulamıyorsun.. tırnak içinde duyduğum cümleleri yazayım hele..
"senin bu yaşa kalacağını hiç düşünmezdim, geç kalıyorsun geç"
"oyalıyor seni bu çocuk"
"düğünü konuşmadan mı nişan yaptın, ooo olmaz o düğün"
"bilmem kimin damadı onu da yapmışşş bunu da yapmışşş, seninki sana kurbanlık koç aldı mı, boynuzuna da bilezik taktı mı?"
"ay sen de evlendin, kocanın sözünden çıkmaz oldun, alamadın avcunun içine!"
" çocuk yok mu çocuk, çok bekleme bak olmaz sonra"
"sen de kiloyu hep kendine almışsın, bilmem kimin gelini 4 kilo doğurdu"
"sütün yetmiyor bak aç bu çocuk, mama ver mama"
"yürümüyor mu daha, hımm benimki 9 aylık yürüdü"
"bak sende yürek yok, zayıf bu çocuk, yediremiyor musun? oyunla yedir, parka götür"
"ee 2. çocuğun vakti geldi, ara verme"
"2. oğlan olur inşallah, hııı kız mı, olsun. 3. yü yaparsın"

işte böyle.. ya duymayacaksın ya da anında cevabı yapıştıracaksın böylelerine..

Halamın kızı var 34 yaşında bekar öle soranları bi tersliyorki ben kaçıyorum ortamdan :KK48: ama millet ne fena biliyomusun bu seferde başına vurmuş diyorlar :KK34:kısmet bu işler bende 30 yaşımdayım iki çocuğum var ah bekarlık diyip duruyom:KK66: bi evlenen pişman bi evlenmeyen:KK64:

Insanlari susturmanin bir yolu yok. Takmamayi ogrenmeniz lazim. Insanlari ikiye ayirin. Birinci grup sevip saydiklariniz olsun. Bu insanlari dusuncelerini onemseyin zaten bir elin parmaklarini gecmiyor genellikle. Ikinci grup ise umursamadiginiz grup olsun. Ne derlerse takmayin, onemsemeyin "yav he he" tarzinda takilin bu gruba.

Hayırlısı olmayacaksa hic olmasın .bakma milleti susturamazsın.evle sen hani çocuk yokmu diyecekler,susmazlar yani:KK43:

Bana da diyen çıkıo bazen. 'beğenmiyorum napim, standartlarım çok yüksek' diyorum Error veriyolar.

Millet aklınca acıyo bulamıyoruz diye. Memleket anasının eteğinden çıkmamış, karakter yoksunu, sapık, pis, küfürbaz, dayakçı, karı kız düşkünü erkekten geçilmiyo.

Bu durumda bulduklarımızı almıyoruz tabi..

Yaş;29 :))

bende evlenemiyorum :D tanıştıklarım görüştüklerim ile duygusal bağ kuramıyorum onları önemseyemiyorum
sanırım ikinci bir kişiye ihtiyaç duymuyorum.. beni de annem evlendirme derdim de.. ben de BDV hakkında konuşuyorum onunla .. sen daha evlenmeden boşanmayı düşünüyorsun diyor :D yaş :28

bu baskıyı fazlasıyla görenlerdenim. hiç alakası olmayan dıdısının dıdısı bile evlenmeyişimi sorguluyor. eskiden hayırlısı derdim hiç kalp kırmazdım bozmazdım kimseyi artık bozuyorum sen evlendin de başın göğe mi erdi sanki çok mutlusun diyorum ya da başka şeyler diyorum. böyle cevap verince de vah vah psikolojisi bozulmuş diye bir düşünce geçiyor zihinlerinden eminim. Ama bu mevzuyla canımı yakanların hiçbirisine hakkımı helal etmiyorum artık. çünkü ne yaşadığımı içinde bulunduğum durumu ben biliyorum ne hakları var benim özel hayatıma müdahaleye. bir rahatsızlığım da olabilir evlenmeye enge.l bu kadar had bilmezlik bu kadar vicdansızlık olmaz.

Kimseyi beğenmediğim söyleniyor. evde kaldığım söyleniyor. onlara göre yaşım geçiyor ya dolayısıyla en dengim olmayacak insanları bile isteyebileceğimi düşünüp karşıma çıkarmaya kalkıyorlar. onlar evlenemiyorum ve evlenmek için ölüyorum zannediyorlar. halbuki öyle değil evlenmeyi elbet istiyorum ama dengim olanla gönlümün istediğiyle beni isteyenle istiyorum. işte bunu anlamıyorlar. bu baskıcıların bir çoğu evlenmek için evlendiği için atlı koşturuyor gibi evlendiği için bizi de öyle sanıyorlar. yani arkadaşım bunlardan kurtulamazsın en iyisi onlar gibi yüzsüz olmak.

ben bir rahatsızlık için kadın doğuma gittim orda kadınlar oturmuş konuşuyorlar.bana sordular

hamilemisin diye yok dedim.

çocuğun mu olmuyor dediler

yooo dedim

durdu durdu teyze yine sordu

neyin var kuzum dedi

bende evli değilim teyze dedim

bana baktı baktı yazııııkkkkkkk töhhhhhhhh dedi

bir an içimdeki karın deşen jack devleşti ve tekrar normale döndü...:KK62:

dengesiz teyzeye burdan selamlar:KK28:

Aman evlenipte ne yapacaksın yeni nesilde acaip kalitesiz ve piskopat çoğu kadın parası yiyor yada muhtaç , yada mesleği yok sürekli iş değiştiriyor
, bilgi birkimsiz bir nesil işte
bekarlık sultanlık kıymetini bil ,
evlen diyenler senin rahatını ve kazandığın parayı kıskanıyordur , sonuçta kendine harcıyorsundur ,
ama bir evlensin zaten erkeğin ailesi başlar para istemeye böyle kafanda rahat ,oh gel keyfim gel......daha ne olsun ...evlilik zor zanaat

Back
X