- 4 Şubat 2015
- 6.214
- 12.539
- 448
- Konu Sahibi gecenin_resmi
Kizlar arrik ciglik atasim geliyo yeter evlenmiyorum diye.allaha sukur cevremvar calisiyorum ve her karsilastigim genc yasli coluk cocuk kadin erkek ayni soruyu soruyor EVLENMİYORMUSUN?? Herkese yazi kader demekten biktim.30 yasindayim cikiyo talip adres almalar gorucu gelmeler tanistirmalar ama olmuyor ben napim ya.öldureyim mi kendimi.yok esra cok secicisin yok esra yakisiklilik isteme meslek isteme karakteri olsun
Ben sanki bilmiyorum.bunlari.19 yasindaki dun ki cocuk gelmis ay esra ben srnin kadar beklemicem 23 24 yasinda evlenecem kesin diyo.sanirsamvahiy gelmis tobe tobe ya.kizlar psikolojim bozuldu bu sorulardan ya
tamam bende istiyorum o beyaz gelinligi giyeneyim ama olmuyo ne yapim.hic yokken bu dusuncelerim zorla aklima.soktular.tel kasiyor yazim hatalarini gormeyin :) ne.yapim kizlar nasil susturayim bu milleti
Ben sanki bilmiyorum.bunlari.19 yasindaki dun ki cocuk gelmis ay esra ben srnin kadar beklemicem 23 24 yasinda evlenecem kesin diyo.sanirsamvahiy gelmis tobe tobe ya.kizlar psikolojim bozuldu bu sorulardan ya