evde kaldım :))

kalliope85

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
164
208
103
İzmir
aslında bir derdim var bölümüne yazmamak lazımdı bunu. belki de geyikler için ayrılmış alana yazmalıydım. lakin ne yapayım işte.. mutlu biri sayılmam ama neşeli biriyimdir. yine de evet, bu bir dert benim için. ve açık açık itiraf ediyorum : evde kaldım.
27 yaşındayım. 1.5 yıldır hiçbir erkek ilgimi çekmiyor. çekince de 3-33 gün arasında adamın ciğerini çözüp sıkılıp bırakıyorum. itici geliyor :(
derin,çağdaş,zeki,olgun ve sevgi dolu ve kafa dengi biri bulmak ne kadar zormuş yarabbim...
bitirmiş olduğum okul ve iş ortamından tanışacak birilerini beklersem 40-50 yaşlarına gelebilirim. herhangi bir kursa gidecek durumum da yok şu aralar.
milyon kişiyle selamım olsa da anlaşabildiğim sevdiğim ve düzenli görüştüğüm arkadaş sayım da epey az. yani bir arkadaş ortamında yeni bir "ortak arkadaş" ile tanışmak için de pek ihtimalim yok.

daha bulacağımmm...tanıyacağııım.. anlaşacağız... ilişki-beraberlik yaşayıp evlenmeye karar vereceğiz derken.. yarın sabah bu adamı bulsam bu dediğim evrelerin bitmesi 29-30 yaşımı bulacak.
o sebepten en azından anlaşıp sevebileceğim adamı bulmak için acele etmek istiyorum. var mı önerileriniz? tanışma sitesi olabilir.. görücü usülü veya evlilik programı demeyin, çok trajikomik geliyor :37: bu amaçla kurulmuş bir sosyal sanal ağ olabilir. sizce internetten birilerini aramak doğru mu olur? hayır diyenlerin yeni önerilerini bekliyorum.

keşke ben evde kalsaydım valla

bekarlık gibisimi var kıymetini bil bence evlilik sorumluluk helede çocuk olunca derdin hiç bitmiyoo

yat kalk keyfine bakk

her insanın kısmeti bi yerde bi zamanda bekliyordur zamanı gelmedende olmaz
aceleye gerek yok

canim ne dert ediyosun bence evde kalmamissin sen,yeni zamanin gelmis diyelim,ne guzel iste gencligini yasamissin doymussun simdi sira evlilikte,ben 28 yasindayim 11 yillik evliyim simdiki aklim olsa yeni evlenirdim.mutsuzmuyum degilim,ama hersey zamaninda guzel,bana biraz ters geldi arkadaslik sitesi felan nasil guvencenki insanlara,sonra canin yanmasin :)) Allahim gonlune gore birini tez zamanda cikarir insallah :)

evlilik sitelerini tavsiye etmem çogu yalan söyleyen erkeklerle dolu ortamlar hayatınız kararmasın yanlış bir tercihle, ayrıca tanımak anlaşmak için 2,3 yıl sözü bana tuhaf geliyor, bir insanı ne kadar istesende tanıyamassın, 40 yıllık evliyken bile bazı yönlerini yeni görmen olası, bence hayırlısı için önce bo bol dua et, sonra söz nişan nikah vs için yıllarca beklemeyin, sevdiğin, kafa yapının yüzde 70 uyuştugu insanla, ki zaten evlilik nasip işi agız dil bağlanır he dersin:) çok da flört hususuna girmeden evlenmeni tavsiye ederim, çok muhabbet tez ayrılık getiriyor, ayrıca evliliğin sorumluğu ayrı bir cafede oturup çay kahve içmeye hiç benzemiyor, yada bazen iyi tanıdım sanıyorsun en olmadık noktada patlak veriyor, hakkında hayırlısı olsun, evde kaldım diyip dert yapma hem, kötü bir evliliktense hiç evlenmemek daha evla:)

bende tam senin gibi düşünürken hayatıma hop biri girdi ve ben aynı sene nişanlandım. Senin gibi düşünüyordum yok şu kadar çıksam şu kadar flört 30 u bulurum. Kolay kolay tanımadan nişanlanmam diyodum ama oyle olmuyomuş bazı şeyler gerçektende nasipmiş. Önerim sadece tanıştırılmak istendiğin birileri varsa arkadaşların tarafından bi gör mutlaka. Herkes fos çıkıyo diyip görmemezlik etme. Yada aman beni koca arıyo sanarlar felan diye düşünme ben oyle düşünüp arkadaşlarımı reddediyordum hep ama birgün reddetmedim ve iyi kide aşkımla tanışmışım vesile olan arkadaşımdan ALLAH razı olsun. Tabi çevrenizde sizi bukadar düşünen arkadaşı bulmak da zor. Çünkü insanlar hayatlarına birini alınca yada evlenince sizi unutuyolar siz yalnız mısınız napıyonuz hiç düşünmiyolar bile.

keşke ben evde kalsaydım valla

bekarlık gibisimi var kıymetini bil bence evlilik sorumluluk helede çocuk olunca derdin hiç bitmiyoo

yat kalk keyfine bakk
her insanın kısmeti bi yerde bi zamanda bekliyordur zamanı gelmedende olmaz
aceleye gerek yok

evet katılıyorum bende bazen :66:

hakkında hayırlısını versin Rabbim ama sakın internetten arayayım deme çok yanlış arkadaşlar söylenmesi gerekeni söylemiş yaşında öyle ahım şahım büyük değil evlenme yaşına yeni gelmişsin bence ablam 29 unda evlendi 4,5 aylık evli boşanmak üzereler Allah korusun da

görücü usulü hiç düşündünmü bilmiyorum ama ailenin belki bildiği birileri vardır öyle olabilir. ayrıca ben şu anki sözlendiğim adamla face den tanıştım hee ben şanslıydım ordaki insanların yarısından çoğu sahtekar ama denemekten zarar gelmez yaa:51:

bahsettiğin kriterlere uygun birini çöpçatanlık sitelerinde nasıl bulacaksın çok merak ediyorum

aslında bir derdim var bölümüne yazmamak lazımdı bunu. belki de geyikler için ayrılmış alana yazmalıydım. lakin ne yapayım işte.. mutlu biri sayılmam ama neşeli biriyimdir. yine de evet, bu bir dert benim için. ve açık açık itiraf ediyorum : evde kaldım.
27 yaşındayım. 1.5 yıldır hiçbir erkek ilgimi çekmiyor. çekince de 3-33 gün arasında adamın ciğerini çözüp sıkılıp bırakıyorum. itici geliyor :(
derin,çağdaş,zeki,olgun ve sevgi dolu ve kafa dengi biri bulmak ne kadar zormuş yarabbim...
bitirmiş olduğum okul ve iş ortamından tanışacak birilerini beklersem 40-50 yaşlarına gelebilirim. herhangi bir kursa gidecek durumum da yok şu aralar.
milyon kişiyle selamım olsa da anlaşabildiğim sevdiğim ve düzenli görüştüğüm arkadaş sayım da epey az. yani bir arkadaş ortamında yeni bir "ortak arkadaş" ile tanışmak için de pek ihtimalim yok.

daha bulacağımmm...tanıyacağııım.. anlaşacağız... ilişki-beraberlik yaşayıp evlenmeye karar vereceğiz derken.. yarın sabah bu adamı bulsam bu dediğim evrelerin bitmesi 29-30 yaşımı bulacak.
o sebepten en azından anlaşıp sevebileceğim adamı bulmak için acele etmek istiyorum. var mı önerileriniz? tanışma sitesi olabilir.. görücü usülü veya evlilik programı demeyin, çok trajikomik geliyor :37: bu amaçla kurulmuş bir sosyal sanal ağ olabilir. sizce internetten birilerini aramak doğru mu olur? hayır diyenlerin yeni önerilerini bekliyorum.

ayrıca ben eşimle internet vasıtasıyla tanıştım ve evlendim.ama eşime kefil olabilecek arkadaşlarım vardı,yoksa cesaret edemezdim..

her zaman bu şans tutmayabilir,dikkatli olmak lazım

bende evde kaldım sayılır 3 ay sonra 26 olucam. çok b.ktan bir duygu bilirim. beğenmeye beğenmeye red ede ede bu haldeyim.. belirli bir yaştan sonra da 2 kat düşünüp eliyorsun bahane buluyorsun istemesende.. hem nalına hem mıhına diye bir söz var benimkisi de o hesap. seni öyle iyi anlıyorumki :50::59: ama yine de evlenecem, eş bulucam, yuva kurucam diye de o siteleri başvurmanı tavsiye etmem. çevrende akrabalarına, arkadaşlarına falan söyle.. samimi olduklarına da tabi :D yoksa milletin diline sakız olursun.aslında çok normal birşey bir eş istemek ama koca delisi bu kız diyenkendini bilmezler var.. öyle dili gevşek olup dedikoduyla hayatını idame ettirenler çok (her yerde var onlardan) :47:

sana bana ve bizim durumumuzda olan yaşı gelmiş hem cinslerimize, erkeklerede tez vakitte hayırlı eşler nasip eder inş güzel Allah'ım.. dua etmekten başka birşey gelmez elimizden bununda bilincindeyim.. kaderde kısmetde yoksa daha zamanı gelmemişse erkeklere sırnaşsan da o iş olmaz. bunu idrak edip hala mutsuz olup bir an önce evlenme derdinde olan da malesef benim, ve benim durumda olup benim gibi düşünenler poffff..

Son düzenleme:
bahsettiğin kriterlere uygun birini çöpçatanlık sitelerinde nasıl bulacaksın çok merak ediyorum

İmza. :)

Bu düşünceleri yaşadığınız bu dönemde dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.Yalnızlık kokusu var yazdıklarınızda ve bu hata yapmanıza neden olabilir.

İnternet ortamından kesinlikle uzak durmalısınız..
Uzak durmalısınız diyenlerden yeni öneri istemişsiniz. Bende öneri yok; fakat nasip.
Bu süre zarfında hayatınıza devam edeceksiniz.Yeni hobiler edineceksiniz. İşiniz varsa ilerleme yoluna bakacaksınız.
Sonra nasip birgün kalbinizin kapısını çalacak.Ama eğer arayış içine girerseniz hata yapma, yara alma ihtimaliniz büyük olur.

daha 27 yaşındasın yani evde kalmış felan değilsin :20: birde internetten tanışıp evlenen insanlar tabiki var mesela ben :16: biz 2 senedir evliyiz ve gayette iyi gidiyor nazar değmesin :nazar:

27 yaş çok bişey değil. hem uygun birini bulsan anlaşıp evlenmen 1 senede halledilebilir. senin düşündüğün gibi uzun sürmek zorunda değil. tanışıp 5 ay sonra evleneni biliyorum ben. kendini fazla sıkmasan iyi olur. neticede herşey olacağına varacak ve kendini sıkarak bişey değiştiremeyeceksin.

şimdiki aklım olsa 30 dan önce asla evlenmezdim 21 yasında evlendim bi daha düşün benceeeeeeeeeeeee

bende evde kaldım sayılır 3 ay sonra 26 olucam. çok b.ktan bir duygu bilirim...."

kız dur daha 25 yaşındasın sen :52: ben de şu yaşta kaldım demiyorum ki? ama ben kendimi bilirim, öyle tanışıp 3-5 ay sonra evlenemem. bi iki sene geçmesi lazım bi kaç gün bi aynı çatı altında durmam lazım.. biraz zaman vermek isteyen tiplerdenim, ondan öyle dedim :D yoksa 29.5 ' a kadar yolu var. sadece hayatımda bi aday yok uzun zamandır, ondan öyle dedim ben. :34:

sanırım evde kalmak diye bişi yok artık cnm.. o eskidendi..şimdi insanlar 30-40 yaşında bile evleniyolar..önemli olan hayatının geri kalanını evli geçirmek değil sevdiğin ve seni yaşadığına pişman etmeyecek biriyle geçirmek..o yüzden bol bol dua et Allah hayırlı bi insanla karşılaştırsın..evlilik tabiki çok güzel ama seni mutlu eden biriyle olduğunda..yoksa sırf evde kalmamak için biriyle tanışıp evlenmeyi asla düşünme..senin kısmetin vardır ve karşına çıkmak için zamanını bekliyodur..Allah hayırlısıyla çıkarsın karşına..

görücü usulü hiç düşündünmü bilmiyorum ama ailenin belki bildiği birileri vardır öyle olabilir. ayrıca ben şu anki sözlendiğim adamla face den tanıştım hee ben şanslıydım ordaki insanların yarısından çoğu sahtekar ama denemekten zarar gelmez yaa:51:

görücü usülü düşünmedim. fakat akrabaları araya sokan bi aile oldu,çok ısrar ettiler. annem de "bi kere görüş, sonra yine hayır dersin. ama bi görüş" dedi. ben de görüştüm. çok hoş sohbet, olgun, aklı başında, o da benim gibi tahsilli, ailemize ve bana uygun biriydi aslında. hatta maddi durumu da çok iyiymiş fabrikalar vs.

ama işte :66: b.k yiyesice gönlüm... ısınmadı çocuğa. kardeş gibi gördüm. e içimden bi geçirdim hani "bi gün bu adamla sarılıp uyumak ister misin" diye. içim kalktı vallahi :))) beceremedim anlayacağın...

görücü usülü düşünmedim. fakat akrabaları araya sokan bi aile oldu,çok ısrar ettiler. annem de "bi kere görüş, sonra yine hayır dersin. ama bi görüş" dedi. ben de görüştüm. çok hoş sohbet, olgun, aklı başında, o da benim gibi tahsilli, ailemize ve bana uygun biriydi aslında. hatta maddi durumu da çok iyiymiş fabrikalar vs.

ama işte :66: b.k yiyesice gönlüm... ısınmadı çocuğa. kardeş gibi gördüm. e içimden bi geçirdim hani "bi gün bu adamla sarılıp uyumak ister misin" diye. içim kalktı vallahi :))) beceremedim anlayacağın...

sende bi alemsin :9: kız aklı demişler işte biz pek mantıkla hareket edemiyoruz. ama muhakkak seninde içinin ısınacağı biri çıkar karşına Allah kimseyi tek yaratmamıştır bence..

Back
X