- 7 Temmuz 2008
- 4.943
- 12.128
- 733
- Konu Sahibi enchanting
-
bu kadar güzel mi özetlenir konu :) kesinlikle katılıyorum dediklerinize.Gez toz caniiim. Artık evlenen evde kalıyor (ornek iki çocukla ben ) bekarlarsa gezip tozuyor.
Kismet.hayirlisi tabibu kadar güzel mi özetlenir konu :) kesinlikle katılıyorum dediklerinize.
bu arada enchanting , ben 33 yaşında evlendim. kısmetden öteye köy yok. hakkında hayırlısı olsun inşaallah.
Insallah.her nasip vaktine esirdir.ama yas 31 olunca insan bazen karamsarliga kapiliyor.Her ömrün bir nasibi vardır ama her nasibinde bir vakti zamanı vardır. Allah ihmal etmesin yeter ki mutlu son yazmış olsun vaktinizde gelmiş olsun diyeyim
Evet 30 dan sonra azalir denir.bu donem dahs kimse cikmadi bekliyoruz istr.Bisey sorucam ama belli yastan sonra insanin talipleri azaliyo sonucta ya da hic olmuyo ki.30dan sonrasi zor degil mi
Insallah oyle biri cikar ki bekledigime deger.30undan sonra karşına çıkan aşk daha guzel ve özel oluyor.
Bende 33 elle tutulur ciddi ilişkim bile doğru düzgün olmamıştırInsallah.her nasip vaktine esirdir.ama yas 31 olunca insan bazen karamsarliga kapiliyor.
Dogru diyorsunuz gezip tozmak yasamak gerek.bana sahip cikacak bir adam istiyorum sadece.zamaninda istemedim. simdi de ben istedigim halde olmuyor.kismet bakalim.bekliyoruz..Bende 33 elle tutulur ciddi ilişkim bile doğru düzgün olmamıştırama çok takmıyorum çünkü vakti zamanı gelicek inşallah tabi çıkan kısmetler ile görüşüp değerlendiriyorum ama olmayınca üzülmek yerine vardır bir hayır diyorum. Ve hiç evlenemeyen insanlar da var belki yazılmadıysa ( inşallah yazılmıştır evlilik ) günleri heba etmeye değmez yaşamak lazım bekarlıpın tadını çıkartmak
İnşallah merhametli kıymet bilen biri ilr olursunuz maden öyle Allah gönlünüze göre versinDogru diyorsunuz gezip tozmak yasamak gerek.bana sahip cikacak bir adam istiyorum sadece.zamaninda istemedim. simdi de ben istedigim halde olmuyor.kismet bakalim.bekliyoruz..
Ohooooo,okumus ogretmen olmus bir kadin bile bana sahip cikacak biri olsun kafasindaysa halimiz harap. Yapmayin rica ederim. Zaten erkekler 30 u gecmis kadina vebali muamelesi yapiyor kendileri yaslanmiyor sismanlamiyor ve kellesmiyor gibi. siz de boyle diyerek onlari daha da yuceltiyorsunuz.Dogru diyorsunuz gezip tozmak yasamak gerek.bana sahip cikacak bir adam istiyorum sadece.zamaninda istemedim. simdi de ben istedigim halde olmuyor.kismet bakalim.bekliyoruz..
Kadinina gore degisir. 30 yasinda iken gun teyzesi mentalitesine giriyorsaniz tabii ki olmuyor. Ama hayattan alacagim daha cok sey var benim deyip yasama enerjiniz olursa ve kimseye muhtac olmama sadece ask icin paylasim icin hayatina birini sokma dusuncesinde olmak yuzune hareketlerine yansiyor insanin. Ben 32 yasinda evlendim. Nisanliyken bile asilan ilgi gosteren oluyordu. (Ki oyle ahim sahim guzel de degilim) Ama 27 den itibaren evde kaldim diye Uzulup hemen evlenen arkadaslarimdan daha saglikli temeller attigimi dusunuyorum evliligim icin.Bisey sorucam ama belli yastan sonra insanin talipleri azaliyo sonucta ya da hic olmuyo ki.30dan sonrasi zor degil mi
Bence genc anneler daha beter. Bence daha kendileri kucuk. 20lerinde ogrencilerim var bakiyorum bunlar evlenmek istese evlenir cocuk da yapabilir ama hayati zevzeklik girgir samata kendimi dusunuyorum o yasta ben de oyleydim. Her yasin getirdigi sey oluyor. Eski yan komsum 25 inde ikinci cocugunu dogurdu her aksam bebeklerine bagirmasini dinlerdim. Kendi daha yeni olgunlasan insanin bilincli bi sekilde cocuk yetistirmesi daha zor bence. Gec anne olanlarin cocuklari daha disiplinli daha ne yaptigini bilerek anneanne babanne yorungesine girmeden buyuyor bence.31 yaş büyük bi yaş benim için ablam 29 oda daha evlenmedi ve çok istiyor evlenmeyi ama kmseyi begendremiorz bence herşey zamanında güzel genç yaşta da anne olan var cevremde 30 üstü anne olanda var ve geç anne olanlar genç annelere göre oldukça enerjisi düşük ve daha tahammulsuz bu benim fikrim tabi
Sizin çevrenizde kötü benimde aksine iyi örnekler varmis genç annelik konusunda 22 den sonra bence evlilik annelik olması normal en azından benim çevremde 27 28 yasndakilere evde kalmış gozüyle bakılıyor malesefBence genc anneler daha beter. Bence daha kendileri kucuk. 20lerinde ogrencilerim var bakiyorum bunlar evlenmek istese evlenir cocuk da yapabilir ama hayati zevzeklik girgir samata kendimi dusunuyorum o yasta ben de oyleydim. Her yasin getirdigi sey oluyor. Eski yan komsum 25 inde ikinci cocugunu dogurdu her aksam bebeklerine bagirmasini dinlerdim. Kendi daha yeni olgunlasan insanin bilincli bi sekilde cocuk yetistirmesi daha zor bence. Gec anne olanlarin cocuklari daha disiplinli daha ne yaptigini bilerek anneanne babanne yorungesine girmeden buyuyor bence.
Şimdi millet 30 undan sonra evleniyor. Benim bi arkadaşım var. Kız 36 yaşında sevgilisi var hiç takmıyor evlenmeyi filan :)31 yaşındayım, burada konu açanlara teselli veriyordum, şimdi benimde canımı sıkıyor, bütün arkadaşlarım evlendi, hepsinin bebeği oldu.
Bazılarının 2 çocuğu var, ben daha evlenmedim, öğretmenim çalışıyorum, iş hayatında da biri çıkmıyor, evde kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?