- 29 Mayıs 2016
- 545
- 491
- 103
- 39
- Konu Sahibi enchanting
-
Evet ama bu yil daha kimse cikmadi.gecen yilkileri begenmedim.Siz yine şanslısınız. O yaşa kadar beğenenler olmuş, görüşmek isteyenler çıkıyormuş. Ya bu kadarı da olmasaydı?
30 yaşını geçip hiç talibi çıkmayanlar var. Onlar napsın? Üzülmeyin, durumunuz nispeten iyi.
Annem rahatsiz hayattayken evlenmek istiyorum.Hayatın tadını çıkarmak varken neden evlenmek için bu kadar debeleniyorsunuz bir anlasam keşke
Bir kez geldiğiniz bir hayat, yapılacak görülecek inanılmaz çok şey var
Kendiniz için bir şeyler yapın ya, evde kaldım ne demek kendinize büyük saygısızlık bence bu dediğiniz
Tüh sende de hiç şans yok be....Kizlar biriyle tanistim boyu cok kisaydi.bi turlu begendigim bir adam bulamadim.
ne kadar kısaydıkiKizlar biriyle tanistim boyu cok kisaydi.bi turlu begendigim bir adam bulamadim.
Bir erkege gore cok kisa.ben 165 im benden 10 cm kisaydi...ne kadar kısaydıkiçokmu bariz fark vardı tek olmamasının nedeni bumu ?
Of o da çok kısaymış evetBir erkege gore cok kisa.ben 165 im benden 10 cm kisaydi...
31 yaşındayım, burada konu açanlara teselli veriyordum, şimdi benimde canımı sıkıyor, bütün arkadaşlarım evlendi, hepsinin bebeği oldu.
Bazılarının 2 çocuğu var, ben daha evlenmedim, öğretmenim çalışıyorum, iş hayatında da biri çıkmıyor, evde kaldım.
birkaç cmlik fark var zannettim bahsettiğiniz epey bir fark,hayırlısı olsun yeni adaylara bakınBir erkege gore cok kisa.ben 165 im benden 10 cm kisaydi...
Evet baya fark varbirkaç cmlik fark var zannettim bahsettiğiniz epey bir fark,hayırlısı olsun yeni adaylara bakın
Bir erkege gore cok kisa.ben 165 im benden 10 cm kisaydi...
Her nasip vaktine esirdir.guzel..Bende 31 yasindayim ve evlenmedim daha beyaz atli prensim yolu kaybetti galiba
Sahiden ya nerde ne yapiyorSeni hakeden biri var da henüz gelmemiş, ay kimbilir şuan nerde napıyor
Her nasip vaktine esirdir.guzel..
Kim bilir..Sahiden ya nerde ne yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?