Evde kaldım

Ah canım özlemişim
Aday varsa hemen bakalım icabına
Nickini görünce seviniyorum nedense :)
Aday var.. nefes alan her kız gibi
Bazı adayların zaman gectikce nişan davetiyesini alıyorum, çeyrek takayım istiyorlar herhalde şirifsizler
Biri var bana sarmalar mantılar neler neler yapıyo inanayım diye mantıyı açarken video da çekiyo.. tamam mideme düşkünüm de yetmiyor be
Kapı kolundan bile elektrik çarpan ben kimseden elektrik alamıyorum
Sen bana kaynını ayarlıyordun sanki noldu o iş

Bende seni görünce cok seviniyorum
Canim elektrik alamiyorsan beğenmediğin içindir
Hersey beğeni ile başlar
Hiç beğenmediğin birine boş yere şansta vermemek gerekir.

Eşimin kardeşi de nişanlandi
Yaza dugunu var

Yaaa hani elti olacaktık
Hani hayallerimiz vardı
Nolduuuuu hıııııı
Bir genç kızın hayaliyle oynadın..
neyse alıştım ben davetiye almaya, bana koymaz
Bi oğlan doğur shapes, son şansım o gibi

Yaaa hani elti olacaktık
Hani hayallerimiz vardı
Nolduuuuu hıııııı
Bir genç kızın hayaliyle oynadın..
neyse alıştım ben davetiye almaya, bana koymaz
Bi oğlan doğur shapes, son şansım o gibi

Ohooo onu çoktan doğurdum zaten
O hazır MisSSS

Napim hayatım zamane erkekleri
Kendi buluyor artık
Bırakmıyorlar ki biz halledelim

Ohooo onu çoktan doğurdum zaten
O hazır MisSSS

Napim hayatım zamane erkekleri
Kendi buluyor artık
Bırakmıyorlar ki biz halledelim
Ben yine bekar yani
Oldu o zaman bende kedili kadın olurum napalım
En yakışıklı karizmatik zengin tanıdığını bana ayarlayacaksın aklında bulunsun

Ben de oyle düşünüyorum şahsen ben benimkine bi gülümsedim o gülümsemem hala akıllarda oyle aklını almışım ne var Can'ım Güleriz de bakarız da :)) herkese yapmıyoruz ya aynı anlamda yani :)

Maalesef evlılık oyle herkese nasıp olmuyo..bı de artık erkekler evlemekten hıc bı donem olmadığı kdr uzaklar..malum ınternet ıcat oldu mertlık bozuldu..bı anlamda bırım kadın basına dusen erkek sayısı cok azaldı...ote tarafa kaldı ısımız bacım..:)

Ayy ne guzelll! keşke ben de soyle akıllı olgun yakışıklı karızma akranım yabancı bı beyle evlensem..:) Turk erkeklerı cokkk zorrr! karaktersızlıklerı cıglıklerı sığlıkları darlıkları maçolukları kadına değer vermeyıslerı sevmeyı bılmeyıslerı nankorluklerı bencıllıklerı fırıldaklıkları hınlıklerı suıstımalcılıklerı yuzunden bezdım tıksındım desem yerıdır...benım utopık hayalım sahsen bı yabancıyla evlenmek..dın degıstımesı yönünde bı baskım da olmaz..ıyı durust guvenılır karakterlı bırı olması benım ıcın onemlı

Son düzenleme:
Bazen de hıc bı zmn cıkmıyo..kader

Gercek su kı; 35-40 ustu kadının orta yas da degıl bıldıgın yaslı kabul edıldıgı bı ülkede bu yaslara kadar evlendın evlendın...aksı takdırde ısın korkunç zorr..adamlar utanmadan 20-30 yas kucugunde diretıyolarda akranına bakan, ozellıkle olgun erkeklerde nerdeyse hıc yok...amaç olabıldıgınce gencinden alıp yasam enerjısını somurme, kölelestırme ve genç kadınla gençleşme...tabı kart adamla kocayan kadını düşünen yok bu arada...

Çevreni değiştir hep aynı insanlar olunca yeni insanla tanışmak zor
Dedıgınız mantıklı da kapalı ve suphecı bı toplumuzkı...ınsanların cogu bellı bı yastan sonra hayatına yenı ınsanlar dahıl etmeyı pek ıstemıyo...olsun olsun arkadaşının arkadaşına kredi tanıyo..

Tabı doğurganlık da kadından kadına degısıyo....aday adayı dahı olmadığına gore bı 4o kadını olarak acaba yumurta mı dondursam dıye dusunur oldum...tabı hala dondurulacak bı yumurtam kaldıysa..en azından ıcım rahat ve gıderım daha cok olur...mantıklı sankı..

evet bu toplumda bı kadına dışarıdan aracısız, suıstımalcı olmayan, uygun ozellıklerde bı adamın denk gelmesı cok zor..hele kı bu devırde ısın dısarıdan durduğun yerde gelsınde bırı benı onca alternatıf arasından bulsunda dıye beklemeye kaldıysa harbıden cok zor durumdasın demektır...cevresız kadının ısı cıdden bıtık..

Aynen cok doğru dıyosunuzda gunumuzde tanıştıran mı kaldı? bı cogu elıne yapışır dıye cekınıyolar...

Yooo tövbe haşa onlar sırf erkek oluşlarından oturu cok degerlıdırler

Aslında ne kdr konuşulsa gerçekten boss...bu evlılık olayı nasıp ısı...en ıyısı hayırlısı neyse o olsun dıye dıleyelım Tanrı dan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…