Evde kaldım

Kesınlıkle katılıyorum kaçıncı y.y.a gırdık, dıger ülkeler cagın neresindeler bızmkıler neresınde? dul kadın yaftalamasıyla damgalama, kotu gözle bakıp suıstımalcılıkle yaklaşma da hala gayet genıs bı kıtlede var...ısımız cok zorrr

Aynen...Zaten yolun basında evlılık kadar cıddı bı kurumun ıcıne 3.kısılerı bu denlı mudahıl eden bı kafa daha sonra da en basıt ıse kadar karıştırır dıye dusnunuyorum ben de..ama ıste hanı hep dıyoruz ya, sekılcı gelenekcı bağnaz toplum dıye hakıkaten kırk yılda bır bu sefer de dısardan bırı denk gelecek olsa o da O da surecı uzattıkça uzatıp olabıldıgınce yokuşa sürmek ıstıyo..yok benım gordugum kadarıyla bu toplumda aracısız cıddı bı ılıskı yakalamak mıllı pıyangoda buyuk ıkramıye çıkması kadar zor...

Faceden biri mesaj atmis.muzik ogretmeni diyarbakirli.biraz kpnustum ama diyarbakirli oldugu icin ailem istemedi ben de devam etmedim

Memleketlim biri olmasi lazim buradan kalkip da baska bir sehire gidemem.ben gelirim dedi ama guvenemedim.

Evlenmek zaten zamanı geldiğinde olabilecek birşey canım. Demek ki doğru insan daha çıkmamış karşına önemli olan kafana uygun birini bulup onla evliliğini bir ömür sürdürebilmek.

Faceden biri mesaj atmis.muzik ogretmeni diyarbakirli.biraz kpnustum ama diyarbakirli oldugu icin ailem istemedi ben de devam etmedim

Eski nişanlım diyarbakırlıydı.Annesi ve ablası çok fitledi iyi bi çocuktu ama olmadı aile yapıları benzer olması evlilikte iyi olur diye düşünüyorum

ayrıca tarzını değiştir tarzını değiştir deyip durmayın,başörtüsünün mantığı zaten dikkat çekmemek,güzelliğini mümkün mertebe gizlemek değil midir?senin içindeki güzeli fark edicek insan çıkıcaktır karşına bakma sen millete nasıl istiyosan da öyle tak başörtünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…