Evde kaldım

Başlığı okuyunca ilk aklıma gelen şey; çık dolaş bacım evde niye kalıyorsun..

3 1 y a s i n d a y i m.b u r a d a K o n u A c a n l a r a T e s e l l i V e r i y o r d u m S i m d i B e n i m D e C a n i m i S i k i y o r.B u t u n A r k a d a s l a r i m E v l e n d i H e p s i n i n B e b e g i o l d u B a z i l a r i n i n I k i C o c u g u V a r B e n D a h a E v l e n e m e d i m.o g r e t m e n i m C a l i s i y o r u m.i s h a y a T i n d a n D a B i r i C i k m i y o r .k a l d i m .
Hayirlisi diyerek niyet edipo de askini ara.

noktalama işareti, paragraf,düzgün anlatın diye uyaran üyelere inat yazılmış gibi olmuş :KK48:
konuya gelirsek, hak dilerse kişinin işini, taşa geçirir dişini.. yok dilemezse kişinin işini, muhallebi yerken kırar dişini.. nasip arkadaşım, vakti saati yakın olsun dilerim..

Mesaj yazmayı öğren bak inan birisiyle ilerler gör bakkk☺☺☺
Şaka bi yana.etrafımda kariyer yapıp yada memur olup para biriktirip 31 32 de evlenen çok sağlıklı ilişkiler biliyorum. sıkma canını.inşallah hayırlı bi kısmet olsunda zamanı önmli değil.bak geçen konulara millet kocasından ağlayrak buraya yazıo. hayırlı eşin olsunda :KK17::KK17::KK17:

:deli::deli:
QuickMemo+_2016-11-13-22-35-29-1-1.webp

kötü kocanız olacağına evde kalın daha iyi.. eminim şurda bir anket yapsak evde kalmak mı isterdiniz yoksa öküzcan kocanızla evli olmak mı? Diye üyelerin çoğu evde kalmak derdi. .

Evliliğin tek iyi yanı çocuk:KK46:

bu arada ben de 29 yaşındayım ben de evde kaldım ama çok umursamamaya çalışıyorum
arada arkadaşlar evlendi bir ben böyle kaldım onların çocuğu kreşe başladı falan diye dertleniyorum
bazen de gelinlik modellerine bakıyorum:silah::KK53: o kadar sonra geçiyor

kk da ki konuların bazılarını okuyunca evlenmediğime şükrediyorum
ayrıca yalnızlığın huzurunu da seviyorum
örneğin bugün pazardı sabah kalktım kahvaltıyı bir kahveyle geçiştirdim işleri bütün güne yaydım kalktım kitap okudum film seyrettim
ama evde adam olsaydı ne olacaktı yok sabah kalk bir pazar kahvaltısı var kalk börek aç:hamarat:
yok bir hafta sonumuz var diye jet hızıyla temizlikle uğraş
yok adam yardım etmediği gibi dibinde söylensin
yok kaynanaya ziyarete git :işsiz:
hele bir de evliliğin kötü gidiyorsa eşinle anlaşamıyorsan düşünemiyorum

bu arada ben de 29 yaşındayım ben de evde kaldım ama çok umursamamaya çalışıyorum
arada arkadaşlar evlendi bir ben böyle kaldım onların çocuğu kreşe başladı falan diye dertleniyorum

örneğin bugün pazardı sabah kalktım kahvaltıyı bir kahveyle geçiştirdim işleri bütün güne yaydım kalktım kitap okudum film seyrettim
ama evde adam olsaydı ne olacaktı yok sabah kalk bir pazar kahvaltısı var kalk börek aç:hamarat:
Bekarliga alistik iste boyle. kendimi dusunuyorum 25 26 yasinda evlenmeyi daha cok istiyordum tabi o zamanlar ailemden uzak bi sehirde yasiyordum. simdi ailemle birlikte yasiyorum. huzurluyum beni rahatsiz eden bi durum yok yaşantimda, arkadaslarimla gezip egleniyorum bazen tatil programi yapip antalyaya gidiyoruz. hafta sonlari istedigim saatte kalkip kahvaltimi yapiyorum. film izliyorum, yuzmeye gidiyorum. bazen hayatimda ekşın olsa keske diyorum :D sonra evli olsam bu kadar rahat olamazdim diyorum. sorun yasayanlar ve buradaki bayanlarin konularini okuyunca iyice uzaklasiyorum. boyle rahata alismak ta iyi mi oluyor kotu mu oluyor bilemiyorum :) evlenmek zor geliyor :))

Bekarliga alistik iste boyle. kendimi dusunuyorum 25 26 yasinda evlenmeyi daha cok istiyordum tabi o zamanlar ailemden uzak bi sehirde yasiyordum. simdi ailemle birlikte yasiyorum. huzurluyum beni rahatsiz eden bi durum yok yaşantimda, arkadaslarimla gezip egleniyorum bazen tatil programi yapip antalyaya gidiyoruz. hafta sonlari istedigim saatte kalkip kahvaltimi yapiyorum. film izliyorum, yuzmeye gidiyorum. bazen hayatimda ekşın olsa keske diyorum :KK70: sonra evli olsam bu kadar rahat olamazdim diyorum. sorun yasayanlar ve buradaki bayanlarin konularini okuyunca iyice uzaklasiyorum. boyle rahata alismak ta iyi mi oluyor kotu mu oluyor bilemiyorum :) evlenmek zor geliyor :))
zaten öyleymiş yalnızlığa ne kadar çok alışırsan o kadar zor evleniyormuşsun

Hadi yaa :eek:cok dogru bir genelleme, arkadaslarim akrabalarim stres oluyor benim icin ama ben artik hic umursamiyorum:KK76:

selam. canim öncelikle dert etme gercekten nasip kismet isi.. bende otuz yasinda evlendim 36 yasindayim yeni hamileyim... ayni duygulari bende hissettim, hayata bebege herseye gec kalmisim hissi.. ama su da var, 17 yasinda evlenip 18 de bosanan o kadar cok kisi gördümki.... yada 20 sinde anne olup beebegini kaybeden, yada cocugunu büyütemeyen.. o yüzden rabbimden herseyin hayirlisi de... nasip kismet de.. birazda cevrene evlenmek istedigini bellli et , belki uygun bi aday gösterirler

Evet dogru yalniz olmak bi acidan guzel ama etrafimdaki butun arkadaslarim evlendi.ve mutlular.ben eksik hissediyorum bazen bugun de onlardan biri.

Back
X