- 29 Mayıs 2016
- 545
- 491
- 103
- 39
- Konu Sahibi enchanting
Hayirlisi olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastanelerde nasil bulunuyor?Eş adayını bulma yerleri belli hastaneler birde dua ve ibadet yapan faliyetler yasin okuma günleri gibi her 2 olaydada en çok yaşlılıar mevcut , gençlerin olduğu yerden kaçanacaksın bu yaşlılıar torunlarına kısmet aramakta daha tecrübeli ve sevecen
Arkadaşım fotodaki sensen önce bi eşarp takma stilini değiştir yani yakışmamış ne o öyle üçgen çok kötü bir görüntü yanlış anlama sade bir şekilde taksan?
Hastanelerde nasil bulunuyor?
Aynı şeyi az önce bende soyledm daha önce başka biride söyledi ama hala aynı sevio sanırım o şekliArkadaşım fotodaki sensen önce bi eşarp takma stilini değiştir yani yakışmamış ne o öyle üçgen çok kötü bir görüntü yanlış anlama sade bir şekilde taksan?
Bu tavsiyeler gerçek mi ? Ciddi mi?Öncelikle hastanenin sitesine girip genç ve erkek olan doktorların listesini çıkarın, sonra onların çalıştığı birimden randevu alın ayrı ayrı. Gittiğinizde alyansı var mı yok mu kontrol edin, hatta gitmeden önce Facebook'tan bulmaya çalışın, oradan da kontrol edin bekar mı diye...
Baktınız doktorlardan uygun aday çıkmıyor, hastanedeki erkek hemşireleri kıskaca alırsınız. Artık ufak bir pansuman mı olur yoksa kansızlık için iğne vurduracaktım mı dersiniz, tebeşir tozu yutup ateşim çıktı diye mi gidersiniz, orası sizin tercihinize kalmış...
şaka gibi :)Öncelikle hastanenin sitesine girip genç ve erkek olan doktorların listesini çıkarın, sonra onların çalıştığı birimden randevu alın ayrı ayrı. Gittiğinizde alyansı var mı yok mu kontrol edin, hatta gitmeden önce Facebook'tan bulmaya çalışın, oradan da kontrol edin bekar mı diye...
Baktınız doktorlardan uygun aday çıkmıyor, hastanedeki erkek hemşireleri kıskaca alırsınız. Artık ufak bir pansuman mı olur yoksa kansızlık için iğne vurduracaktım mı dersiniz, tebeşir tozu yutup ateşim çıktı diye mi gidersiniz, orası sizin tercihinize kalmış...
Şakaysa çok komik gerçekse değilÖncelikle hastanenin sitesine girip genç ve erkek olan doktorların listesini çıkarın, sonra onların çalıştığı birimden randevu alın ayrı ayrı. Gittiğinizde alyansı var mı yok mu kontrol edin, hatta gitmeden önce Facebook'tan bulmaya çalışın, oradan da kontrol edin bekar mı diye...
Bu kadar uzulme bende bekarim benim de yok ayni yastayiz ne yapalim olmuyorsa olmuyor iste .Erkeklerin pesinde kosamayiz seven adam kendi gelir .Senin isyeinde bekar yokmus benim isyerimde bekar varda ne oluyor hicc adamlar kilini kipirdatmiyor .İsveli olacaksin agir abi takilirsan benim gibi ortada kalirsin birazda yayik agiz olacaksin agzini kocaman acarak kahkaga atacaksin yuksek sesle sonra bol bol espiri fikra fakan ezberle sacma sacma seyler uydur anlat sirf muhabbet olsun diye adamlar boylelerine geliyo oynaklar kazaniyor iste.Bekar yoksada tayini bekle yeni yerindekilere boyle davranirsan yilisiyorlar.Kizlar kaldim ya..begendigim biri cikmiyor
Ve uyarıları dikkate almamasıBaşörtüsü takma sekliniz![]()
Bu kadar uzulme bende bekarim benim de yok ayni yastayiz ne yapalim olmuyorsa olmuyor iste .Erkeklerin pesinde kosamayiz seven adam kendi gelir .Senin isyeinde bekar yokmus benim isyerimde bekar varda ne oluyor hicc adamlar kilini kipirdatmiyor .İsveli olacaksin agir abi takilirsan benim gibi ortada kalirsin birazda yayik agiz olacaksin agzini kocaman acarak kahkaga atacaksin yuksek sesle sonra bol bol espiri fikra fakan ezberle sacma sacma seyler uydur anlat sirf muhabbet olsun diye adamlar boylelerine geliyo oynaklar kazaniyor iste.Bekar yoksada tayini bekle yeni yerindekilere boyle davranirsan yilisiyorlar.
Soguk kasinti demissin belki utangactir ilk girisimi erkekten bekliyordur o tipler nerden biliyorsun kasıntı oldugunu. Hanim hanimcik olan kaybediyor bu boyle .İsve cilve kazandiriyor erkeklerin sectikleri ortada bu benim fikrim .Hanim hanimciklar ,utangac olanlarda bu panter gibi kadinlar sayesinde evde kaliyorlar (ustunuze alinmayin herkesin dusuncesi kendine)Maşallah hemcinslerinize ne güzel iltifatlar etmişsiniz öyle. Oynak falan.
Gerçi haklı olduğunuz bir nokta var. Ben de soğuk kasıntı tipleri sevmem, hayatı yaşamayı bilen eğlenceli biriyle evlenmeyi tercih ederim. Buna oynaklık denmez gerçi. Yüksek kahkahası olanlar oynak değil hayat doludur. Karşı cinsle iletişim kurması da işve değil sosyalliktir. Ağır ithamlar bunlar.
Soguk kasinti demissin belki utangactir ilk girisimi erkekten bekliyordur o tipler nerden biliyorsun kasıntı oldugunu. Hanim hanimcik olan kaybediyor bu boyle .İsve cilve kazandiriyor erkeklerin sectikleri ortada bu benim fikrim .Hanim hanimciklar ,utangac olanlarda bu panter gibi kadinlar sayesinde evde kaliyorlar (ustunuze alinmayin herkesin dusuncesi kendine)
Soguk kasinti demissin belki utangactir ilk girisimi erkekten bekliyordur o tipler nerden biliyorsun kasıntı oldugunu. Hanim hanimcik olan kaybediyor bu boyle .İsve cilve kazandiriyor erkeklerin sectikleri ortada bu benim fikrim .Hanim hanimciklar ,utangac olanlarda bu panter gibi kadinlar sayesinde evde kaliyorlar (ustunuze alinmayin herkesin dusuncesi kendine)
Bu kadar uzulme bende bekarim benim de yok ayni yastayiz ne yapalim olmuyorsa olmuyor iste .Erkeklerin pesinde kosamayiz seven adam kendi gelir .Senin isyeinde bekar yokmus benim isyerimde bekar varda ne oluyor hicc adamlar kilini kipirdatmiyor .İsveli olacaksin agir abi takilirsan benim gibi ortada kalirsin birazda yayik agiz olacaksin agzini kocaman acarak kahkaga atacaksin yuksek sesle sonra bol bol espiri fikra fakan ezberle sacma sacma seyler uydur anlat sirf muhabbet olsun diye adamlar boylelerine geliyo oynaklar kazaniyor iste.Bekar yoksada tayini bekle yeni yerindekilere boyle davranirsan yilisiyorlar.