- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi.. bu isler kader, ama insanlar kader oldgunu unutuyor. 2- 3 kez nişan asamasina gelip karsimdaki insanlarin sorunlu oldugunu anlayip ayrildim. gözümü kapatip sorunlari gormezden gelip evlenebilirdim elbet. yine kader diyorum. evlenmek tercih meselesi ayni zamanda. cok sıkıldım insanlarin aptalca yorum yapmalarindan. ben de sizin gibi gulup gectim bazen. daha iyi oluyor sanirim. takmamaya calisiyorum. ama herkesin icinde soylebdiginde ne diyecegimi sasiriyorum. aynen ben de bu tarz gerizekali insanlar yuzunden yanlis karar veririm diye korkuyorum. Allah iyi insanlarla karsilastirsin bizi ve tüm bekarlariIsteseydiniz şu an siz de evli olurdunuz. Karsiniza çıkanları tercih etmediğiniz için bekarsınız, tercih edilmeyecek biri olduğunuz için değil. Bu konuda hassas olmayın. Ben de 30 yaşındayım bazen evde kaldın şakası yapıyorlar kahkaha atıyorum. Çünkü aptalca düşünceleri gerçekten komik. Ben gülüp geçtiğim için pek nadir söylüyorlar bunu. Söyleseler de imali ya da acır şekilde değil. Benim asıl canımı sıkan bekarım diye bana aciyanlar. yok mu biri ya deyip neredeyse ağlama moduna giriyorlar. Arkadas ben bile bu kadar uzulmuyorum size ne oluyo diyorum onlara da gülüyorum. Allah akıl fikir versin. Böyle geri kafalilar yüzünden gaflette bulunup yanlış karar vercem diye çok korkuyorum
yok, kucumsemedim. ben de bir zamanlar özel sektorde ücretliden daha dusuk maasla calistim. neden kucumseyeyim. cevremde bir cok arkadasim var atanamamis. ben sadece 2 yillik isletme mezunu birinin hem de hic egitimle alakasi olmayan birinin sirf sigorta gununu doldurmak icin ucretli ogretmenlik yaptigi kismini anlatmaya calistim. atanmis atanmamis ben buna gore insanlari kategorize etmiyorum. bu kibirli insanlarin yapacagi bir sey. ki ben kendisine asla en ufak bir imada bulunmadim ogretmenlik mezunu olmayip torpille ucretli yaptigina dair. ama 50 yasina grlmis bir kadinin bu sekilde cirkin mahalle agziyla benim bu durumumu herkesin icinde agzina almasi zoruma gitti.Bos bogazlik etmis olabilir
Bir de hep kotu tarafindan bakiyorsunuz
Ucretli ve atanamamissa sizde tek gordugu acik bekar olmaniz ve burdan vurmus.
Evli olup cocugunuz olmasa ordan vururdu
Bu boyle gider...
Siz de mesajinizda ucretli ogretmen diyerek biraz kucumsemissiniz.
Odesmissiniz ic dunyanizda....
Herkesin derdi problemi var.
Kimileri laf sokarak rahatliyo ne yazik ki...
Ama ne evlenmekle ne de atanmakla kimsenin basi goge ermez ve ustun degildir
insan surekli bu konu uzerinde dusunmek zorunda kalinca ve toplum baskisi da olunca hassaslasiyor malesef. gulup gecemedigim icin yani rahat biri olamadigim icin ve malesef cok fazla kafaya taktigim icin konu actim. size gore sacma olabilir, herkesin derdi farkli, ic dunyasi farkli7 sayfa cevap verilmiş. Tek yapmanız gereken gülüp geçmek. Niye hassas olasınız ki bu konuda? Anlamsız yere üzülmeyin yani. Saçma buldum kusura bakmayın.
insan surekli bu konu uzerinde dusunmek zorunda kalinca ve toplum baskisi da olunca hassaslasiyor malesef. gulup gecemedigim icin yani rahat biri olamadigim icin ve malesef cok fazla kafaya taktigim icin konu actim. size gore sacma olabilir, herkesin derdi farkli, ic dunyasi farkli
Her öğretmen rehber olabilmeli çocuğa ve psikoloji adına dersler almalı ben böyle düşünüyorumBu espri yaptığını düşünen insanların öğretmen olması ne acı!
demekki kalp kirmanin mantigi bu. siz de bu sekilde yapiyorsunuz sanirim en ufak bir rahatsizlikta (15 dk lik yolculukta 5 dk lik bir diyalogtu bizimkisi) cekinmeden catir çatir kalp kiriyorsunuz. halbu ki olmasi gereken kucuk bir uyarmadir. kalkip ta sesten rahatsiz oldum diykarsindaki insanin kirilabilecegini dusunmeden seviyesizce yorum yapmak degil. kimsenin haddine de degil. ben de bazi zamanlar kahkaha seslerinden rahatsiz oluyorum evet ama kimsenin hassas olabilecegi bir konuda boyle cingene kadinlari gibi bilenip dokup sacmiyorum laflarimi. rahatsiz oldgumda da genelde kulaklgimi takip muzik dinliyorum. kalp kirmak kolay tamir edilen bir sey degil cunku.Bence servisin içinde sabahın köründe gürültülü konuşmaniza sinir olup bozmak istemiştir.
Böyle toplu halde aynı araçla gidilmek durumu olduğunda birilerinin vir vir vir konuşması beni de gerer istemsiz bilenirim.
demekki kalp kirmanin mantigi bu. siz de bu sekilde yapiyorsunuz sanirim en ufak bir rahatsizlikta (15 dk lik yolculukta 5 dk lik bir diyalogtu bizimkisi) cekinmeden catir çatir kalp kiriyorsunuz. halbu ki olmasi gereken kucuk bir uyarmadir. kalkip ta sesten rahatsiz oldum diykarsindaki insanin kirilabilecegini dusunmeden seviyesizce yorum yapmak degil. kimsenin haddine de degil. ben de bazi zamanlar kahkaha seslerinden rahatsiz oluyorum evet ama kimsenin hassas olabilecegi bir konuda boyle cingene kadinlari gibi bilenip dokup sacmiyorum laflarimi. rahatsiz oldgumda da genelde kulaklgimi takip muzik dinliyorum. kalp kirmak kolay tamir edilen bir sey degil cunku.
ben de dusundum acaba boyle bir imaj mi olusturdum diye. ama evlilik mevzusu sadee bir kere oldu. bana "cok inceleme artik" dediler. ben de nasip bu isler deyip kapattim konuyu. asla ortamda bu konuyu konusmam. ama düşük profildeki insanlar her zaman baskalari hakkinda rahatca yorum yapabilme cesaretini kendilerinde buluyor yani benim tespitim bu. mumkun oldugunca muhatap olmamaya calisirim genelde. cok tesekkurler guzel tavsiyeleriniz icin. yanima yakismayan ve egitim ve kultur duzeyi benden dusuk olan biriyle gorussem bile ilerletemiyorum zatenAslında bu konular çok özel konular ama bizim millet birbirinin özel hayatı hakkında uku orta yorum yapmaya, baskı yapmaya çok meraklı... Bizim iş yerinde bir çocuk var iş yerinden belki 4-5 evli erkek buna sürekli takılıyor "yok mu bi hareket, sen biraz yer değiştir hep buradasın, böyle olmaz" filan diye, aynı yollardan ben de geçtiğim için üzülüyorum, varsa yapacağın bir şey (ne bileyim kızın filan vardır belki) bu konuda harekete geç yoksa ne darlıyorsun ki adamı.. Sizin olaydaki kişinin de bu yorumu yapma yüzünü bulmasını biraz sizin karakterinize de bağlıyorum. Hani evlenmek istiyorum ama olmuyor gibi açık bir imajınız varsa etrafta düşük profildeki yakınınız olmayan insanlar bunun üstüne gitmeyi sevebilir.
Size bir dost tavsiyesi bu baskılar yüzünden sakın sırf bir sevgilim olsun diye yanınıza yakışmayan, aklınıza gönlünüze yatmayan tiplere yüz vermeyin. Evlenince kimsenin başı göğe ermiyor. Hele sırf evlenmek için evlenip sonra dul kalmamak için devam edip, etrafa mutluluk yalanları anlatanların hali daha acı.
Son not: Üreme yaşı kadınlarda yükseliyor, kendinize iyi bakar sağlıklı olursanız 40 da da çocuğunuz olur, kafaya takmayın.