merhabalar herkese. kizlar cok canım sıkkın.dün servisle okula giderken bi ogretmen arkadaşimla pasta tariflerinden bahsediyorduk. 2 gün once bir krema tarifi denedigimden ve cok guzel oldugundan bahsettim. konusurken sesimiz yüksek cikmis olacakki serviste herkes bizi dinliyormus.konuyla ilgili espriler yapildi ve güldük. arkadaslardan biri ne yaptin pasta olarak dedi. ben de "yalancı profiterol" dedim. "boyle yalanci tarifler yaparsan evde kalirsin, bi de 30 unu geçtiysen evde kaldın " demektir dedi. bi an serviste sessizlik oldu. ben de neye ugradigimi sasirdim. (31 yasindayim bekarım ve herkeste yaşimi biliyor) bu konuda zaten hassasim. bu sekilde esprivari kalitesiz ve seviyesizce bir cümle sarfedince şok oldum ve ne diyecegimi bilemedim. zaten sabah saatleriydi. hani insan bazi sozlere hazirliksiz yakalanir ve cevabini veremez ya tam bu hale düştüm.kafama cok takildi ve moralim bozuldu, ogrencilerime bile konsantre olamadim. cevabini veremedigim icin kendime kiziyorum. gerci o an nasil cevap verilirdi bilemiyorum. hazircevap biri hic degilim.artik cok sıkıldım insanlarin yasimla ve medeni durumumla ilgili boşbogazlik yapmasindan. ben hic kimsenin hassas oldugu bir konu hakkinda yorum yapmiyorum saygisizlik olarak gorurum ama insanlar zevk aliyor. bu yorumu yapan ögretmen (!) de 48 yaşinda, lise mezunu aciktan isletme okumus ve ucretli ogretmen. yanlis anlasilmasin lutfen kimseyi kucumsemiyorum.surekli ortamda 21 yasinda anne oldugundan 29 yasinda 3. cocugunu dogurdugundan falan bahsediyor, erken evlenmek marifetmis gibi. artik nasil tepki gosterecegimi de bilemiyorum. içimi dökmek istedim kizlar