- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Evde kalamıyorsanız bir arkadaşınıza falan gidip kalın.
Ay pardon kocasız kalma korkusuymuş bu.
Peki bir şey soracağım.
Ya koca boşarsa seni o zaman ne olmuş olacak?
Kızlar 25yaşimdayim. Her geçen gün evde kalma korkum artıyor. Evlenince boşanma dul kalma aklımda bi suru şeyler yazıyorum.O kadar çok şeyi kafaya tanıyorum ki düşünmekten sol kolun uyustu.Bu yıl kpssye hazirlancam ama herşeyi o kadar çok takiyorum ki odaklanamiyorum ona. Nasıl kurtulicam bu düşüncelerden :-(
Var ama onunla da belli değil ki herşey sonuçtaDün 30 yaşındaydın bugun 25 oldun. Ayrıca sevgilin varmış neden evde kalma korkun var ki
Bende sendeki korkunun değişik versiyonu var. Böyle yalnız kalmak. Hep bir erkeğin ilgisi olsun, sevsin ilgilensin benimle kedi gibiolmayınca boşluğa dusuyorum. Bende de böyle bir sorun var.
Yalniz kalma korkum da var kiBende sendeki korkunun değişik versiyonu var. Böyle yalnız kalmak. Hep bir erkeğin ilgisi olsun, sevsin ilgilensin benimle kedi gibiolmayınca boşluğa dusuyorum. Bende de böyle bir sorun var.
Var ama onunla da belli değil ki herşey sonuçta
Yaş cidden böyle şeyler var mi yani takınca olmuyor mu cidden. Benim kardeşim hic takmaz sevgilisi onla deli gibi evlenmek istiyor mesela
Simdi ben 25im ama sevgilinin evlenmeye niyeti yok.diyorum ki 30a geldik bu adam hala istemiyo evlilik falan Kaparım diye sormustumpeki dün açtıgın konuda 30 yaşındayım diyordun bugun nasıl 5 yaş küçüldün ben de orasını anlamadım. Valla varsa bi sırrı banada söyle bende 30 yaşındayımda :)
Evet ben ara ara kafaya takiyorum evlilik konusunu elimde değil.belki sınavda etkili oluyodurKpss oldukça sıkıntılı bir sınav olduğu için sıkıntılı bir süreçtesiniz. Zihin böyle durumlarda içinde bulunduğunuz durumdan başka kafaya takacak bir şey bulup asıl ağır sıkıntıyı ötelemek istiyor.
Kendiniz çare bulamıyorsanız uzman yardımı alın. Bu süreçte normal bence. Ama 25 yaşında evde kalma korkusu yaşamanız normal değil.
Yasa demekki çok isteyince olmuyor.ayy ben aşıri kafaya takiyorum bi de.takmamayi ciddi şekilde bende istiyorum.hayatımda biri var ama belirsiz herşey. Ben garanticiyim.bana kesin iki yıl sonra evlencez falan demesini bekliyorum.Ona da baskı yapıyorum elimde değil. Böyle yaktıkça daha da kotu olacak herşeykendi çevrem için evet.
biz lisede 3 yakın arkadaştık, ben asla evlenmeyeceğim derdim 23 yaşımda evlendim.
diğeri 30 umdan önce evlenmem diyordu 26 yaşında evlendi.
3. arkadaşımız daha lisedeyken üniversitede nişanlanırım okul bitmeden evlenirim modundaydı, yaş 34 hala bekar.
Zaten atanmadan evlenirsen atanma ihtimali sıfira iner.sözleşmeli öğretmenlik falan filan çıktı çünkü. Demek ki her yasta evlenebiliyomus.Kardeşlerim erken evlendi . Ben onların büyüğüyum 36 yasimda evlendim . Nasip bu zaman mis. 20 li yaşlarda Babam bana kızım etraftan seni istemeye gelecekler ne cevap vereyim dediğinde daha erken bana bırak dedim. İşini bul . Ayakların sağlam yere bassin . Ondan sonra evlen zaten. Abla tavsiye si
o kadar mı çirkinsin kız?
Daha 25 yaşındasın ya bi relax ol oku çalış gez toz elbet karşına biri çıkarKızlar 25yaşimdayim. Her geçen gün evde kalma korkum artıyor. Evlenince boşanma dul kalma aklımda bi suru şeyler yazıyorum.O kadar çok şeyi kafaya tanıyorum ki düşünmekten sol kolun uyustu.Bu yıl kpssye hazirlancam ama herşeyi o kadar çok takiyorum ki odaklanamiyorum ona. Nasıl kurtulicam bu düşüncelerden :-(
ahahaahahhahahaahahhahahaEvet, ne yapalım ölelim mi ?!!
üzüntü sağlık sorunlarına yol açar bu kadar düşünme hayırlısı için dua etKızlar 25yaşimdayim. Her geçen gün evde kalma korkum artıyor. Evlenince boşanma dul kalma aklımda bi suru şeyler yazıyorum.O kadar çok şeyi kafaya tanıyorum ki düşünmekten sol kolun uyustu.Bu yıl kpssye hazirlancam ama herşeyi o kadar çok takiyorum ki odaklanamiyorum ona. Nasıl kurtulicam bu düşüncelerden :-(
ahahaahahhahahaahahhahaha
Görenler öyle demiyor cogni hanımcım, siz aslında güzelmişiniz
He ben size koca buldum zaten, siz istemediniz.
Size her hafta gelen kadınlar kulübünü hackleyeceğini idda eden erkek çocuğu ayarlamıştım.
İstemediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?