Evde kalma korkusu?

27 yaşında evlendim.
evde kalmanın dibini sıyırmışım layn
akşam kocama gidimde sırf bunun için sarılam. Beni evde kalmaktan kurtardıgı için

Sahi evlenmesek oteldemi? kalıcaktık sokaktamı
gine kafamda deli sorular

Ne kpss si kuzum git koca bul evlen bence

Evde kalmissin bile amaaannn üfff yazik kuzum yaa

Bende sendeki korkunun değişik versiyonu var. Böyle yalnız kalmak. Hep bir erkeğin ilgisi olsun, sevsin ilgilensin benimle kedi gibi olmayınca boşluğa dusuyorum. Bende de böyle bir sorun var.
Bende sendeki korkunun değişik versiyonu var. Böyle yalnız kalmak. Hep bir erkeğin ilgisi olsun, sevsin ilgilensin benimle kedi gibi olmayınca boşluğa dusuyorum. Bende de böyle bir sorun var.
Yalniz kalma korkum da var ki ya annem babam ölür tek kalırsam. Ya da sevgilimden ayrılırsam nasıl dayancam falan neler neler aklimda

Yaş cidden böyle şeyler var mi yani takınca olmuyor mu cidden. Benim kardeşim hic takmaz sevgilisi onla deli gibi evlenmek istiyor mesela

kendi çevrem için evet.
biz lisede 3 yakın arkadaştık, ben asla evlenmeyeceğim derdim 23 yaşımda evlendim.
diğeri 30 umdan önce evlenmem diyordu 26 yaşında evlendi.
3. arkadaşımız daha lisedeyken üniversitede nişanlanırım okul bitmeden evlenirim modundaydı, yaş 34 hala bekar.

Kpss oldukça sıkıntılı bir sınav olduğu için sıkıntılı bir süreçtesiniz. Zihin böyle durumlarda içinde bulunduğunuz durumdan başka kafaya takacak bir şey bulup asıl ağır sıkıntıyı ötelemek istiyor.
Kendiniz çare bulamıyorsanız uzman yardımı alın. Bu süreçte normal bence. Ama 25 yaşında evde kalma korkusu yaşamanız normal değil.

peki dün açtıgın konuda 30 yaşındayım diyordun bugun nasıl 5 yaş küçüldün ben de orasını anlamadım. Valla varsa bi sırrı banada söyle bende 30 yaşındayımda :)
Simdi ben 25im ama sevgilinin evlenmeye niyeti yok.diyorum ki 30a geldik bu adam hala istemiyo evlilik falan Kaparım diye sormustum

Evet ben ara ara kafaya takiyorum evlilik konusunu elimde değil.belki sınavda etkili oluyodur

Yasa demekki çok isteyince olmuyor.ayy ben aşıri kafaya takiyorum bi de.takmamayi ciddi şekilde bende istiyorum.hayatımda biri var ama belirsiz herşey. Ben garanticiyim.bana kesin iki yıl sonra evlencez falan demesini bekliyorum.Ona da baskı yapıyorum elimde değil. Böyle yaktıkça daha da kotu olacak herşey

Zaten atanmadan evlenirsen atanma ihtimali sıfira iner.sözleşmeli öğretmenlik falan filan çıktı çünkü. Demek ki her yasta evlenebiliyomus.

Evde kalmak ne kadar cirkin bir laf gercekten evlenince ne oluyor daha gencsin herkes erken evleniyor diye standart bi degilki. Bende erken evlendim su anda diyorum bir kac yil beklesem de olurmus neticede koca kacmiyorm ama bu yillar geri gelmiyor. Bekarligin tadini cikar. 30 yas üstü evlenip cocuk sahibi olan okadar cok kadin varki bide onlarin hayat tecrübeleri daha fazla iliskileri daha saglam oluyor genelde.

Daha 25 yaşındasın ya bi relax ol oku çalış gez toz elbet karşına biri çıkar

Evet, ne yapalım ölelim mi ?!!
ahahaahahhahahaahahhahaha
Görenler öyle demiyor cogni hanımcım, siz aslında güzelmişiniz

He ben size koca buldum zaten, siz istemediniz.
Size her hafta gelen kadınlar kulübünü hackleyeceğini idda eden erkek çocuğu ayarlamıştım.
İstemediniz

üzüntü sağlık sorunlarına yol açar bu kadar düşünme hayırlısı için dua et

Görenler ne diyecekti pray hanım, çok çirkinsin keşke ölsen mi diyecekti...

Hackerlarla, okb'lilerle geliyorsunuz bana sürekli. Yok mudur helal anne sütü ve belirli aydan sonra bebelac emmiş bir bey ? Bunlarla gelin rica ediyorum.

Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…