- 24 Haziran 2016
- 1.404
- 3.641
- 33
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Sen bana özellik ver ben sana hemen bir koca bulayım eski sevgili repertuvarımdan
Uzun, kısa, orta boy, esmer, iranlı, irlandalı, hollandalı dul erkek olabilir mi?
Eski kocam da dul.
Bakir, yarı bakir, tecrübeli, duvardan duvara tecrübeli
Doktor, avukat, hakim, grafiker, yazılımcı.
Hmmm hangisini istiyon bakim?
aaaa ben 23 yasındaym bende bile oluyo ne terapisi burda ki herkeste terapi diye tutturuyo arada olusan bi takıntı neysee ewlenince gecer kızz :)Evet ihtiyacım var buna. Acaba bi psikologa falan gitsem duzelirmiyim. Kimseye belli etmesemde çok takiyorum.bu beş yil sonrasıni planliyorum falan
irlandalı hala boşta mıSen bana özellik ver ben sana hemen bir koca bulayım eski sevgili repertuvarımdan
Uzun, kısa, orta boy, esmer, iranlı, irlandalı, hollandalı dul erkek olabilir mi?
Eski kocam da dul.
Bakir, yarı bakir, tecrübeli, duvardan duvara tecrübeli
Doktor, avukat, hakim, grafiker, yazılımcı.
Hmmm hangisini istiyon bakim?
Neden kiBugün şu yaşadıklarim yerine evde kalmayı tercih ederdim.Kesinlikle.
Konuyu sabote etmeyeyim ama, en az 10 İrlandalı adamla buluşmuşluğum vardır.irlandalı hala boşta mı
bekar arkadaşlar ilgilensin lütfen
Hayatının amacı haline geldi fark etmeden. Ben evlenip çocuk sahibi hep yanımda olacak bana değer veren bi es istiyorum. Eskiden bu kadar takmazdim bu yıl çok takiyorumBenim hayattaki tek korkum ailem de dahil başkasına muhtaç olmak. Tabii ki yaşadığım aşk acıları oluyor fakat bunlar evlenmediğim için asla değil. İnsanları birbirlerine imzanın bağladığını düşünmüyorum ya da evliliğin olması gereken bir yaşayış tarzı olduğunu düşünmüyorum. Tabii ki insanlar sevdikleri kişiyle aynı evi paylaşmak ister, evlenmek ister. Bu farklı birşey... Sizinkisi evlenmeyi hayatın amacı edinmek. 30u geçseniz de tedirgin olsanız yine kısmen anlaşılır ama henüz 25 yasında çok erken. Sınavı kazan, kendi paranı kazan ve harca çok keyifli kendinle mutlu olabilmek. İnsanlar hayatına eşlik etmek için girsinler mecburiyet olduğu için değil...
Evet Allaha siginip dua etmeliaynı şeyi zaman zaman bende yaşıyorum yaş geçince her bayanda oluyor galiba ama tabi herşey kısmet bol bol dua etmeli insan
Yaş cidden böyle şeyler var mi yani takınca olmuyor mu cidden. Benim kardeşim hic takmaz sevgilisi onla deli gibi evlenmek istiyor meselaTanidigim ne kadar erken yaşta evde kalma kaygisi yasayan varsa cidden evlenemedi.
18 inden beri koca arayan 38 yasinda yakinim var mesela, evrene olumsuz mesajlar yolluyorsunuz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?