Evde kalma korkusu?

Evde kalma korkusu diyince yalnız kalamama sandım,ilahi sen
25 yaşındasın , evlenmeden boşanmaktan korkuyosun,evlenememekten korkuyosun yani herşekilde kocasız kalmaktan korkuyosun bu yuzden kolun uyuşuyosa tedavi gor acilen valla ne sıkıntılar yaşadımda kolum uyuşmadı pes

Çevre baskısı nasıl birseyse insanlari böyle düşüncelere girmesini sağlıyorlar. Bu arada 25 yaşındayım 26 çok az kaldı ve bir kere nisan attım çevremdekiler aynı sizin düşüncelerinize sahipler yasin geçiyor hala eskisini unutmadin mi bak bu gidişle evde kalacaksın muamelesi yapıyorlar.

Buralarda fazla takılma :) hep kk yüzünden daha evlenmeden boşanmayı dert etmişsin. Buraya millet derdini yazıyor keyfi yerinde olan buraya ay cok mutluyum yazmıyor. Sen keyfine bak okuluna bak daha yaşın kaç ki evde kalma derdine düştün:)

Ben napiyim 28 olucam 2 aya :) evde kaldim kabul ediorum ben ama senin daha var dur bi

Hayatının amacı haline geldi fark etmeden. Ben evlenip çocuk sahibi hep yanımda olacak bana değer veren bi es istiyorum. Eskiden bu kadar takmazdim bu yıl çok takiyorum
Ay canım o işleri kolay sanma bekarlığın tadını çıkar.seninle aynı yaştayım ve iki çocuğum var.ne güzel bekar halinle hazırlanıyosun kpss ye.yemek ütü temizlik çocuk ve eşinin istekleri gibi bi derdin yok.ben bunlarla beraber hazırlandın kpss ye ve kazanamadım.seneye bidaha hazırlancam ve şimdi bide iki çocuğum var.gözümde nasıl büyüyo anlatamam.yani hayatının kıymetini bil dertsiz başına dert açma

Şimdi google amcaya kendini gerçekleştiren kehanet yaz ve çıkan sonuçları oku.
Türkçesi şu : birine 40 defa deli dersen deli olur.

Aman allahım bu yaşa geldin ve evlenemedin.. Kaldın işte evde kabul et bunu..
Sen küflenmişsindir de..
Yok yok turşuluk zamanın gelmiş senin, vay haline..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…