- 16 Kasım 2021
- 1.347
- 1.351
- 83
- Konu Sahibi arsubsatka
-
Katılıyorum, görücü usulü sakat iş. 5 tane görücüye def ettim hepsi de birbirinden kötüydü. Hele birinin kriteri neymiş biliyor musunuz? Oğlan 180 veya 190mis galiba. Ben de 160. Evleneceği kız onunla aynı boyda olacakmış. Santimetresine kadar.Görücü usulü kalmadı maalesef.gelen de kendi işini beceremediği için iletişim sorunu olan, beğenilmeyecek kişiler oluyor maalesef.
Hep öyle olur zatenArkadaş ortamında tanışdık. Evlenmek istemiyordum, eşimle evlenme ihtimalimiz çok düşük olduğu için, zaman geçiririz diye başladım.
Filenin sultanlari onu bekliyormusKatılıyorum, görücü usulü sakat iş. 5 tane görücüye def ettim hepsi de birbirinden kötüydü. Hele birinin kriteri neymiş biliyor musunuz? Oğlan 180 veya 190mis galiba. Ben de 160. Evleneceği kız onunla aynı boyda olacakmış. Santimetresine kadar.
En azindan nişana kadar gelebilmişler diye düşünen arkadaşlar olduğuna o kadar eminim ki.Bol bol kötü nişanlı konusu var.
Peki hiç evlenmeyenlerin yazısında eş yok mudur,ay akşam akşam kafam açıldı şimdiDoğarken insanin eşi, eceli ve rızkı yazılıdır. Bunu unutmasan yeter sana..
Filenin sultanları onu beğenecek mi bakalım? :)Filenin sultanlari onu bekliyormus
Katılıyorum, görücü usulü sakat iş. 5 tane görücüye def ettim hepsi de birbirinden kötüydü. Hele birinin kriteri neymiş biliyor musunuz? Oğlan 180 veya 190mis galiba. Ben de 160. Evleneceği kız onunla aynı boyda olacakmış. Santimetresine kadar.
Şu görümcemin ihanetine bir bakın………Abime yasak burası. Ben öğrenip ona anlatırım
Yahu bir de benim boyum belli posum belli. Başka bi kadın daha aramış ailemi. Iki gün sonra "Kusura bakmayın ama benim oğlum uzun boylu kız istiyor.". Ablacığım sen benim boyumu bilmeden etmeden niye ailemi arıyorsun ki zaten?O zaman A Milli Voleybol takımına yönelsinlerManyamışlar herhal
Sen abimi sevmiyorsun parası için berabersin desem abimin parası da yok kız.Şu görümcemin ihanetine bir bakın………
Var desen de inanmazdım anonimken bile şansıma bak shahshshSen abimi sevmiyorsun parası için berabersin desem abimin parası da yok kız.
Merhaba, merak ettim de nasıl dua ettiniz? Bir de her gün mü yoksa aklınıza geldikçe mi?Dua ettim ayrıntılı , sonrasında tevekkül ettim yani Rabbim isterse olacak istemezse olmayacak şeklinde düşündüğüm için , içim rahattı . tavırlarım bu yüzden rahattı.
Abimi terk et de beni niye terk ediyorsun ben ne yaptım?Var desen de inanmazdım anonimken bile şansıma bak shahshsh
Artık görümcem değilsin baştan deseydin ya
Sen abimi sevmiyorsun parası için berabersin desem abimin parası da yok kız.
Abisi evde kalan üye mi oldum ben şimdiAbisi evde kalan üye nerde diyordum tam
Sizin de inşallah, çok iyi bir anne olacağınıza da şüphem yok :)Ben ki hayatta evlenmem ne işim olur diyen biriydim ve hala içimin bir yanı öyle.
Ama özellikle bebek için şu aralar tam sizin kafadayım.
İnsanların kaç yaşında evlenesinin geleceğine karışılmasına da karşıyım.
Bence zaten bu yaşlarda değil de daha ileriki yaşlarda asıl çekilmez evlilik. 40 yıl yalnızlığa alışırım 40 yıllık düzenimi niye bozayım. Tabii ki bu yaşlarda artık evleneyim dersiniz.
Allah en kısa sürede ve doğru zamanda tabii, en hayırlı şekilde, gözünüze gönlünüze hitap eden birini nasip etsin size inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?