evde kalmak (!)

Görücü usulü kalmadı maalesef.gelen de kendi işini beceremediği için iletişim sorunu olan, beğenilmeyecek kişiler oluyor maalesef.
Katılıyorum, görücü usulü sakat iş. 5 tane görücüye def ettim hepsi de birbirinden kötüydü. Hele birinin kriteri neymiş biliyor musunuz? Oğlan 180 veya 190mis galiba. Ben de 160. Evleneceği kız onunla aynı boyda olacakmış. Santimetresine kadar.

Filenin sultanlari onu bekliyormus

O zaman A Milli Voleybol takımına yönelsinler Manyamışlar herhal

Evliliğe bu kadar mistik özellikler, ruh eşi şu bu şeklinde bakarsanız çok riskli olur. Evlilik bir ortaklık, bunun bilincinde olun ve evlenmeliyim diye aklınıza yatmayan kişilere şanslar vermeyin, üzülürsünüz. Onun dışında 27 ne ki yahu. Elbet karşınıza çıkacak, sıkıntı yapsanız da yapmasanız da akışında yaşayacaksınız. Sakin olun, yarış yapacağınız bir mesele değil ki bu. Daha çok sosyalleşin.

O zaman A Milli Voleybol takımına yönelsinler Manyamışlar herhal
Yahu bir de benim boyum belli posum belli. Başka bi kadın daha aramış ailemi. Iki gün sonra "Kusura bakmayın ama benim oğlum uzun boylu kız istiyor.". Ablacığım sen benim boyumu bilmeden etmeden niye ailemi arıyorsun ki zaten? Madem böyle bi kriteri var gitsin kendisi bulsun. Ama olmaaz. Pasalarimiz evde oturduğu yerde oturacak analari onlara uzun boylu kiz bulacak

Ben ki hayatta evlenmem ne işim olur diyen biriydim ve hala içimin bir yanı öyle.

Ama özellikle bebek için şu aralar tam sizin kafadayım.

İnsanların kaç yaşında evlenesinin geleceğine karışılmasına da karşıyım.

Bence zaten bu yaşlarda değil de daha ileriki yaşlarda asıl çekilmez evlilik. 40 yıl yalnızlığa alışırım 40 yıllık düzenimi niye bozayım. Tabii ki bu yaşlarda artık evleneyim dersiniz.

Allah en kısa sürede ve doğru zamanda tabii, en hayırlı şekilde, gözünüze gönlünüze hitap eden birini nasip etsin size inşallah.

Dua ettim ayrıntılı , sonrasında tevekkül ettim yani Rabbim isterse olacak istemezse olmayacak şeklinde düşündüğüm için , içim rahattı . tavırlarım bu yüzden rahattı.
Merhaba, merak ettim de nasıl dua ettiniz? Bir de her gün mü yoksa aklınıza geldikçe mi?

Sizin de inşallah, çok iyi bir anne olacağınıza da şüphem yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…