evde kalmak

tuysorunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
1.258
4
66
Bolu
arkadaslar merhaba direk konuya giriim daha bugune kadar istedigim gibi biri cikmadi aslinda oyle cok tepelerde degil gozum, benim gibi olsa yeter ama olmuyor, olmuyor. ben de artik evlenmek, aksam esimi karsilayip ona sarilmak istiyorum. sirf bu yuzden son zamanlarda her seye cok cabuk sinirlenen bi tip oldum ciktim. bir de arkadaslarimin surekli baskisi beni cok yipratior. haklilar da, konusacak konu kalmior, ben hicbi sey diyemiyorum. ne ciddi iliski ne bi sey. cok bos geliyor hayatim

Önce okulunuzu bitirip mesleğinizi elinize almaya odaklansanız bence bu düşüncelerden kurtulmanız daha kolay olur..

20 yasindayim arkadaslar. okulum seneye bitiyor ve yabanci dil okuyorum o yuzden meslek sorun degil diye dusunuyorum ama tum arkadaslarimin ciddi iliskisi olup da benim olmamasi gercekten cok farkli, cok yaralayici herkes evlenme planlari yapiyor okul bitince

Meslek sorun değil derken?
20 yaş mı?
Tamam flörtünüz olur inşallah da evlilik de nereden çıktı?

bende 30 unu geçmiş birisin sandım acelen ne 20 yaşında evlenip de başın göğemi erecek.hayatın yaşa gez toz okulunu bitir mesleğinde biraz para kazan.sanki koca karaborsaya düştü.

Daha dur bakalım :))Evde kalmak lafı bile yakışmamış sana,niye acele ediyorsunuz evlenmek için birbilsem..
Önünde uzun seneler var daha,7-8 yıl gibi.

Evlilik öyle disardan görüldügü gibi kolay bisey degil,yani kocaya sarilip uyumakla is bitmiyor sorumluluk ister ,sabir ister,hosgörü ister,saygi ister ...isterde ister iste.

Size anlatilan yada gördügünüz evlilikler nasil bilmem ama koca kacmiyor eninde sonunda evlenirsin,bencede önce tahsilini bitir kendi ayaklarinin üstünde dur nasilsa gerisi gelir

tabakaneye bişeymi yetiştiriyosun diye sormak istedim

daha çok ufaksın yaaaa ... gençliğini yaşa erken evlenenlere sor bak hiç biri yapma der ..
hee sevgilin olmasına gelince ..zamanı var herşeyin geç olsun temiz olsun

haklisiniz ama gercekten kendim hakkinda sorgulamaya basladim ki cirkin birisi olmadigimi dusunuyorum. giyimime onem veririm vs. ama cidden oyle degil ya arkadaslarim arasinda ezik hissediyorum kendimi, herkes sevgilisinden bahsediyor surekli ya cildircam valla

20 yaşındasın henüz. Erkek arkadaşının olmasını istemen garip değil ama evlilik için çoook erken.
Ayrıca ben okuduğun bölümü de anlamadım. Meslek sorun değil demişsin de???
Üniversiteyi bitirmeden hatta atamam yapılmadan önce evliliğin "e"sini bile aklıma getirmedim ben.

Ha öyle desene,bende arkadaşların hep evli sende evlenmek istiyorsun diye düşündüm.Canını sıkma arkadaşında olur,her şeyin yeri ve zamanı varunutma.

Süslen,püslen,gez,toz,sevgili yap...Ama evlilik düşüncesi için çok çok erken bir yaştasın.:82:

Ben ve benim konumumda olduğunu bildiğim kişiler anlatsa burda durumunu evde nasıl kalınırmış görürsünüz :90:..

Arkadaş çevreniz sanıyorum buna odaklı yetiştirilmiş genç bayanlar, Siz de bundan etkilenmişsiniz ancak arkadaşlarınızın gözünden bağımsız olarak Sizin yaşınızda gençler neler yapıyor "evlenmek", " illa erkek arkadaş bulmak" dışında bir alıcı gözüyle bakın derim..
İnanın çook fazla seçenek göreceksiniz...

Son düzenleme:
hayir ailemi cok seviyorum ama yukardaki hanimin da dedigi gibi arkadas cevresi sikinti benim. ki onlar da universite ogrencisi yani. ayrica yari da olsa ayaklarimin uzerinde duruyorum, ceviri yapiyorum. yani o yuzden meslege egilmedim (hani is bulurum buyuk ihtimal diyorum) cok sukur okul da iyi gidio zamaninda bitecek gibi. ama arkadaslarimin bu 'birini bul' baskisindan biktim. haklilar da yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…