evde kalmak

canım diğer konumda da senle bayağa bi dertleşmiştik çok iyi anlıyorum seni kimisi 20 yaşında evlileğe hazır hisseder kimisi 30 herkezin düşüncesi istekleri farklıdır..umarım tez vakitte evleniriz allahım dualarımızı kabul etsin inşallah amin buarada bugün bir gelinlik gördüm içim gitti yine çok dua ettim o gelinliklere bakarken bende senin gibi son zamanlarda çok sinirliyim sebebide bu

Başlığı görünce 30 lardasın sandım...20 yaşında derdin evlenmek olmamalı. Hele ki okuyan bir kızın başka hedefleri olmalı evlilik en son gelmeli.
Şimdiden buna bu kadar takılırsan 25 yaşında hala bekar olursan vay haline demek depresyona girersin alimallah. Sayfaları biraz gezinirsen evlilerin halini görürsün, ne kadar geç evlensen kar valla. Bir kişilik hayatın 2 kişilik hatta ailesinide ekleyince 5-6 kişilk olunca ararsın bu günlerini...

Vay bana ozaman 25 oldum bu sene ama daha geçen gün görüştüm biriyle kabul etmedim kafam uymadıktan sonra evde kaldım diye neden yakayım başımı arkadaşım senin daha yaşınn çook erken okulunu bitir işlerini yoluna koy zaten istemediğin kadar talibin olacak

ah yellowbomb valla bu sitede beni en iyi anlayan sensin sanirim :) evet kendini hazir hissetmekle alakali bi durum bu. ben de bi tanidigin evlenecegini ogrendim bugun yaa. insallah en kisa zamanda hayirlisiyla evleniriz yellowbomb. valla herkese her seye cok cabuk sinirleniyorum biliyorum bu stresten kaynaklaniyo ama napiyim engelleyemiyorum :S

iwy tamam sorunlar var ama esim cok iyi harika anlasiyoruz bir dedigimi iki etmiyor iyi ki evlenmisim diyen kadinlar da cok burda.. hani onlardan gorup ozendim bayagi galiba:)

34esra bende bu sans olduktan sonra istersem harvard i bitireyim yine talibim cikmaz. benim de sorunum o zaten.. :(

19 yaşımda evlendim..11 yıllık evliyim..İnanki bu erken yaşta alınan sorumluluk insanı ilerleyen zamanlar çok yoruyo..Bi daha dünyaya gelsem yine eşimle evlenirim ama daha akıllı davranıp 25 ten önce evlenmem..Allah gönlüne göre versin arkadaşım ama acele etme.

[iwy tamam sorunlar var ama esim cok iyi harika anlasiyoruz bir dedigimi iki etmiyor iyi ki evlenmisim diyen kadinlar da cok burda.. hani onlardan gorup ozendim bayagi galiba:)

Canım bende onlardanım, çok güzel mutlu bir evliliğim var. Ama yinede böyle söylüyorum. Çünkü iyi evlilikten çok kötü evlilikler görüyorum etrafımda, burda okuduklarım, çevremde gördüklerim malesef çok iç açıcı değil. Marifet evlenmek değil mutlu huzurlu bir yuva aile kurabilmek. Allah sizlerede nasip eder takmayın bu kadar bence. Hayırlısını isteyin.
Eşimle nişanlıyken bile Allahım hayırlıysa nasip et evlenmeyi diyordum ben. Gelin ata binmiş ya nasip demiş hesabı...yıllarca flört edersin ciddi dersin ama bi sebep çıkar ayrılınır, bu işler hiiiç belli olmaz.

ben 23 yasındayım bırkez bıle nıye evlenmıyorum yaw demeyı bırak nıye erkek arkadasım yok bıle demedım :) bu ne acele ya ..
evlılık oyle pekte gusel bısey ayrıca :)

sen bir okulun bitsin millet siraya girer.

hele de ogretmensen. bir de ingilizce falan yazmissin ohooooooooooo elini sallsan ellisi. simdi herkes ogretmen kiz ariyor:)

canımm evlılık guzelde kaynana gorumce cookk fena sana dıyımm nıye evlendımm dedırtıyolarr..

aşk beklersen gelmez, evlenecek adam bulamadım bulamıyorum ben niye evlenemiyorum dersen ve düşünürsen kısmetin kapanır, aşk beklemediğin bir anda kapını çalar, daha aşık olduğunu tam anlayamamışken kendini nikah masasında bile bulabilirsin. umutsuz olursan umutsuzluklar seni bulur. aklında evlilik gibi bi düşünce olmadığı zaman pat diye çıkar biri karşına seni alıırr götürür annenden babandan kardeşlerinden. allah hayırlısını nasip etsin demelisin. ben niye evde kaldım dememelisin. hayat boş geliyor yazmışsın evlendiğin zaman hele bide başka şehire gittiğin zaman önceki hayatının anlamını o zaman anlayacaksın.

Son düzenleme:
ya erkek arkadaş istiyorum desen anlarımda hemen evlenmek neyin nesi yaa :20:
20 yaşında evde mi kalınırmış :53:

Yine yaş 20 !

Yine evlilik düşüncesi !!!

Noluyoruz anlamıyorum yaa..

Okulunuz devam ederken daha gencecikken bu ne acele ??

Atlı mı kovalıyor arkanızdan.

Hayatı sindire sindire yaşamak varken üst üste herşeyi sıkıştırmak neden

Bir arkadaşım benim yanımda niye evlenemiyorum diye ağlamıştı ki yaşı çok gençti, neyse bir haftayı geçmeden evlenceği kişi karşısına çıktı kısa bir süre sonra da evlendi, şimdi evli, mutlu ve çocuklu.
Sonra ben de bir gün bunalıma girdim niye benim karşıma kimse çıkmıyor diye, aklıma o arkadaş geldi ben de ağladım, tabi benim ağlama numaradan olduğu için eşimin karşıma çıkması 1 ayı buldu.
Şimdi biz de evliyiz, mutlu sayılırız çok şükür. Sıkıntılar var oluyor malesef ama aşılmayacak şeyler değil.
Bir de keşke bu siteyi evlenmeden çok önce keşfetseydim diye düşünüyorum çünkü burada evlilik hakkında çok güzel dersler alıyoruz.

bunları düşünmek için 20 yaş çok erken
okulunu bitir mesleğini eline al yaşının ve bekarlığın tadını çıkar
evlilik düşündüğün kadar toz pembe ve kolay değil çünkü:31:

yine yaş 20 !

Yine evlilik düşüncesi !!!

Noluyoruz anlamıyorum yaa..

Okulunuz devam ederken daha gencecikken bu ne acele ??

Atlı mı kovalıyor arkanızdan.

Hayatı sindire sindire yaşamak varken üst üste herşeyi sıkıştırmak neden

herkes özgürdür arkadaşım böyle düşünme hayatında bir eksiklik var demekki onuda tamamlamak istiyor olamazmı.

herkes özgürdür arkadaşım böyle düşünme hayatında bir eksiklik var demekki onuda tamamlamak istiyor olamazmı.

Tabiki de olabilir

Ama evlenmek yerine güzel bir ilişkiyle de bu boşluğu doldurabilir.

Ama arkadaş " evde kaldığından " bahsediyor.

Sizce de 20 yaş " evde kalmış olmak " için erken bir yaş değil mi?

Bence 20 yaş evlenmek için çok erken, konu sahibi arkadaş eğer sevgilim yok diye dert yanıyorsa onun için de henüz erken. Üniversite okumayan bir kız olsaydı çevre baskısı gibi nedenlerle üzülüyor derdik ama üzülmek için çok erken.

tabiki de olabilir

ama evlenmek yerine güzel bir ilişkiyle de bu boşluğu doldurabilir.

Ama arkadaş " evde kaldığından " bahsediyor.

Sizce de 20 yaş " evde kalmış olmak " için erken bir yaş değil mi?

ya tabiki erken bir yaş, bence bir bayan 27 yaşından önce evlenmemeli. Ama vardır bir sebebi diyorum ben.

Back
X