evde kalmis kiz kurusu....

cigdemlik86

yeni bir hayat
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
1.214
781
163
39
Herkes ustume geliyor sanki...basarili bir ogrenciydim .herkesin gözü ustumdeydi..ailemde okumus cok insan yok..ilk senemde kazanamadigim icin adeta sevindiler.hatta nete girip puanima bakmislar o derece...ikinci sene istedigim yer olmadi istanbulda diye dandik bir yer yazdim.okulumu sevemedim zorla bitirdim..uzun sure issiz kaldim...sosyal ortam cevre yok..dolayisiyla kimsede olmadi hayatimda...derken nette takilmaya basladim..biriyle gorustum ona asik oldum ama yalanci cikti sevgilisi varmis beni 6 ay oyaladi..
Sonra bir kac kez daha netten tanistigim kisilerlw bulustum...hepsinin niyeti malum...hepsinin niyeti kötü..ne hikmetse cok şükür deneyimsiz kiz olsugumu anlayinca telefona bile cikmaz oldular....halbuki bulusmak isteyip numarami almak icin yalvaran kendileri degilmis gibi...
En son birinle konustum..ben ciddi bir iliski ariyorum dedim ..dalga gecmek amaclaysa bulusmayalim..bana kiz kurusu bu yasa gelmissin koca mi ariyorsum dedi...cok gucume gitti.ve bu adam tanidik biri sonradan anladim kim oldugunu...ve evli bir adam..esine soylemeyi dusundum faceden bana inanmazlar diye sustum..bana bosanmis oldugunu soyledi..Resmini görünce tanıdım kim olduğunu sen evlisin yalanci dedim agzima geleni saydim...
Cevremde kimse yok.29 yasindayim hayat enerjimi kuruttular..istemedigim bir iste çalışıyorum istemediğim bir hayati yasiyorum..paylasmak istedim...okudugunuz icin Teşekkürler...

Hayat enerjisinin bir kısmi dışardan gelir ama çoğu insanın içindedir.
Kendi enerjini kendin üreteceksin.
Bu forumda kaç kişi istediği işte çalışıyor,eşi/sevgilisi ile mutlu,çevresinde hep dostları var?
Hepimiz bir mücadelenin içindeyiz.
İşini sevmiyorsan değiştirmeye çalışırsın ama daha iyi bir iş için senin daha iyi olman gerekir bunun içinde kendini geliştirmelisin.
Erkekler ile nette tanışmak çok riskli yaşamış ve görmüşsün.
Çevrende insan olmasını istiyorsan insanların görüşmek isteyeceği gibi biri olmalısın.
Sen böyle olursun,elinden geleni yaparsın gerisi nasip,kısmet.

29 yaşındasın ve netten tanımadığın kiişilere güvenip konuşyosun?? akıl yaşta değil baştadır diye doğru söylemişler şuan anladım
Caresiz kalmak ne demek bilmiyorsun..cevremde kimse yok diyorum.yasim gecti ..belki olur diye konustum.buyuk konusma.

Canım ben senin yerinde olsam zaman ve maddi bir sıkıntım yoksa kendimi, dernek, kurs, dans, el sanatları gibi aktitelere verirdim.
Böyle internet başında evde otura otura hiçbirşey olmaz.

Is cok aradim bunu bulabildim ancak.ailem cok baskici..yasli insanlar tek cocugum..yurt disina gitmek istedim hemen uzuluyorlar kirmak istemiyorum.turkiyedede meslegimi yapmam icin sektör geniş degil..üniversite okudum lise mezunu kisilerle calisiyorum..

Canım ben senin yerinde olsam zaman ve maddi bir sıkıntım yoksa kendimi, dernek, kurs, dans, el sanatları gibi aktitelere verirdim.
Böyle internet başında evde otura otura hiçbirşey olmaz.
Onlarada gittim canim..dil kurslari,yemek kurslari....

Sanki bu konuyu daha önce okumuştum.. yani netten tanıştığınız, boşanmış olduğunu söyleyen adamın tanıdık çıkma kısmını..

Hemen hemen aynı yaşlardayız ve sizi anlayabiliyorum. Ama geç kaldım diye aceleci davranarak hata yapıyorsunuz.. Allah karşınıza doğru insanlar çıkarsın.. bir hadsizin lafına da bu kadar takılmayın.. terbiyesiz adam işte!

Sen kendine yaşım geçti gözüyle bakarsan, senin mutsuzluğundan haz duyacak insansı leşler nasıl bakar düşün istersen.. Ben 30 yaşında birden evlendim, aklımda yoktu istemiyordum. İşin doğrusu kimse bana evlilik lafını bile açamıyordu bırak evde mi kaldın demeyi.. Hatta kendince laf sokmak isteyen bir erkek arkadaşıma, -köpek beslerim daha iyi, en azından sadık olurlar demiştim Öz güven önemli, dik duruşun önemli. mutlaka ilgini çeken konular çıkacaktır, hobilerin vardır, şu an yapamasan bile fırsat olsaydı yapabileceğin şeyleri yap ve erteleme.
Boşver evlenmeyi, yaşım geçti düşüncelerini hayattan zevk almaya bak. Ben evlendim başım göğe mi erdi sanki. Bekarlığın tadını çıkar, ciddiyim bak bana söylerlerdi abartıyorlar derdim

Ben yeni uyeyim canim...zaten bu olay daha cok yeni geldi basima...dun oldu...tesaduf böyle seylwr oluyor.aceleci davranmak istemiyorum ama yasim geciyor..

Senin adına üzüldüm. Insan diğer insanları da kendisi gibi sararmış. Sen iyi niyetli birine benziyorsun fakat herkes senin kadar iyi niyetli değil. Benim de çok sosyal hayatım yok, yani hayatım boyunca böyle oldu hatta çocukken okulda dışlanan çocuktum. Fakat beni beğenen hoşlanan çok olmuştur . Seni de illa beğenenler olmuştur diye düşünüyorum. Herkesin farklı zevki var ve herkesi illaki birileri var. Neyse artik.Keşke o ilk kez aşık olduğun insanın yalancı olduğunu anlayınca bundan bir ders çıkarsaydın. O tanıdığın sana yazan her kimse de dicek söz bulamıyorum.

Not: Birşey söylemek istiyorum üyelik ismin senin isim ve soyismin galiba. Nerde olursan ok internette kendi isminin tamamını yazarak kimliğinle ilgili fazla açık verme, faceten yazabilirsin fakat diğer sitelerde yazma. Kendinle ilgili fazla bilgi verme, her zaman birşeyleri gizlenek iyidir sonuçta internetdeki insanları tanımıyorsun. Resmini her bilgiyi paylaşarak kendini birilerini diline düşürebilirsin.

Ben yapi olarak evlilige uygun biriyim ama..ozgur hayat bana göre degil beni mutlu etmez..yapimi biliyorum.bu yastan sonrada degisemem degissem kendim uzulurum en cok kendime zarar veririm biliyorum..

internetten tanısmak büyük risk.
mesafeli zaten cok guzel yazmıs...

ilaveten,
madem bu riski goze alıyorsunuz en azından tanımadıgınız hatta yüzünü bile gormediginiz biriyle "ciddi" düşünmeyi rafa kaldırın,
belki bir oncekinde o kadar kapılmanızın nedeni de buydu.
kişiligi hakkında bilgi veren tek şey hakareti oldugunu goz onunde bulundurursak o mu sizin hakkınızda yorum yapmaya vakif biri? ustelik eşini aldatan, günübirlik aradıgı ilişkide yanıt bulamayınca agzıan geleni saymaktan cekinmeyen biri.

düsünüp degerlendirme yapacagınız sey "kız kurusu" sözü olmasın,
neden memnun olmadıgım bazı seyleri degistirmek guzellestirmek icin caba sarfetmek yerine kurtarıcı bekleyip her gelene duygusal yaklasıyor ve zaaflarımdan faydalanmalarına yaralamalarına izin veriyorum olsun.

Nasil değiştirebilirim ismimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…