evde kalmis kiz kurusu....

Normalde bosanmis birini istemiyorum.ama bana bakicak tipler benden yasca büyük oldugu icin bosanmislar yogunlukta olur diye düşündüm..30 yas ustu erkekler ya evli yada bosanmis yada asiri secici..

29 yaşındasın.İster istediğin bölüm olsun ister istemediğin bölüm olsun ama bir üniversite bitirmişsin.Netten tanımadığın insanlarla yazışıp,aşık olup,yalancı çıktıklarında alınıyorsun.Kız kurusu psikolojisine girmişsin.Ayağa kalkıp kendin için birşeyler yapıp istikbalin için tırmalamak ona göre de bir çevre edinmek yerine,oturduğun yerden sevgili bulma derdindesin.Boşa okumuşsun demek istemiyorum ama okumak sana fazla birşey katamamış.Yazık etme gençliğine.

Evet hatam bu.ama cidden kimse yoktu cevremde.is ortamimdanda yok.birde cok dedikodu var burda kimseye guvenemem.

Cevremdw herkeses siraya girmisti ben istemiyorum...biraz empati yapin ...uslubunuz cirkin...
senden büyüğüm ve bende bekarım.
empati yapılacak birşey yok.
az bi kendinize gelin.
cevrenizde herkes sıraya girmedide nettekilermi girdi?
hem kendiniz yazmışsınız niyetleri belli diye..
niyetleri belli olan adamlarımı tanıyıp ciddi ilişki kurmak istiyorsunuz?

Ne yapabilirim ki?is bulamıyorum..nereye gitsem torpil istiyor.arkamda kimse yok...diplomayla olmuyor .yabanci dilimde var ama yinede kapilar ustume kapaniyor.bende bu iste yasam mücadelesi veriyorum.olmayacak insanlardan medet umuyorum..

Niyetini bastan anlamam imkansız..ayrica net vasıtasıyla tanisip evlenen insanlar var.belki benimde olur dedim..bir umuttu..

Bir arayış içine gitmişsiniz , zaman insana nelr getirir bilemezsiniz.Başklarıyla yarış içinde olmaktan vazgeçin, herkesin sevgilisi olmak zorunda değil.29 yaşta çok değil.Herkesin kısmeti bi yerlerdedir zmanı gelince çıkar.

Niyetini bastan anlamam imkansız..ayrica net vasıtasıyla tanisip evlenen insanlar var.belki benimde olur dedim..bir umuttu..

hiçmi sosyal cevreniz yok.
hem aşk denilen sey aramakla bulunmuyor.
doğru zamanda o sizi bulacaktır.
kendinizi değersizleştirmeyin.

Bu konuyu bir yerden hatırlıyorum. Netten tanışmalar, sonra tanıştığı kişinin tanıdık çıkması ve evli olduğunu öğrenmeniz tanıdığınız için kelimesi kelimesine aynı yani enteresan ancak o üyenin nickini hatırlamıyorum. Her neyse bu yaşa kadar hiç mi sosyal çevre edinemedin üniversite okumuşsun hiç mi arkadaşın olmadı bir iki dışarı çıkabileceğin bu ortamlarda bulabilirdin netten tanışmak nedir yani? Tamam bu şekilde evlenen var ama siz hiç ortam edinmemişsiniz. Koskoca nette o kişi de tanıdığınız çıktı yani. Bence netten uzaklaşın. Üniversite okumuşsunuz eve kapanmayın boş durmayın iş arayın çalışın illa bölümünüze uygun olması gerekmiyor. Arkadaş çevreniz olur hem de oyalanırsınız. Hayatınızın merkezine evlenmeyi koymayın yani.

mesajınızi kib.ledim, uyeler yazmasa bile moderatorler yardımcı olur.
şu an bilgisayarda oldugumdan arayüzün nasıl olacagından emin olamadım.

her kadın duyar diye bir genelleme yapamayız aslında.
fakat bu konuyu bir kenera bırakıyorum.

aile ozleminizi anlıyorum, kezaiçinde bulundugunuz şartlardan sıkılmış hissetmenizi de.
ancak hayatınızdaki tek hedefiniz bu olursa ulassanız da bir sure sonra tatmin olacagınızı sanmıyorum.

fiziksel olarak düsünselim, gününüz yemek yapmak, temizlik, cocuk bakmak ve sevdiginiz birini (es) karsılamak ile gececek degil mi?
bunları şu anki evinizde de yapabilirsiniz.
fakat siz aile dusuncenizi bir amac olarak koyup, ona ulastıgınız vakit kendinizi adamak olarak tanımlıyorsunuz.

şu an yakın cevrenizle vakit gecirebilir, sevdiginiz insanlarla paylasımlarda bulunabilir, yine emek verdiginiz seyler ile onları agırlayabilirsiniz.
dusunceleriniz gereksiz, boş şeyler demiyorum,
üretme isteginizi aileye indekslemek yerine siz bir yerden baslayın, kendinizi iyi hissettikce mutlulugu kör kuyu gibi evlilige baglamaktan da uzaklasırsınız diyorum.

karsınıza güzel iletisim kurdugunuz biri cıkarsa da neden olmasın... sonucta mutluluk paylastıkca cogalır derler...
fakat siz once paylasacagınız degerleri arttırmaya, asıl yaşam enerjisi verecek ugraslar edinmeye calısın diyorum.
yoksa diger turlu kendinizi surekli ittiginiz mutsuzluk icinde oyle kendini bilmez kisilerin cumleleriyle simdi oldugu gibi daha kotu hissedersiniz.

29 yaşındasın; etrafında hiç arkadaş, eş, dost, akraba yok. Hadi internetten tanıştığın adamlara, görüşmelerine bir şey demeyeceğim ama ilk etapta nasıl bir ciddiyet bekliyorsun ona şaşırıyorum..
Birilerinin seni keşfetmesini bekleyene kadar, birileri tarafından seçilip evleneceği kız olma hayallerini bir kenara bırakıp sen biraz seçici olur musun, lütfen???
Bir kurs bul, git eğitimlere falan katıl, sosyal çevreni değiştir, hayata bakışın değişsin ondan sonra gerçekten evlilik istiyor musun, istemiyor musun?

Bu ara cok dua ediyorum....elimden baska birsey gelmiyor..

Ne yapabilirim ki?is bulamıyorum..nereye gitsem torpil istiyor.arkamda kimse yok...diplomayla olmuyor .yabanci dilimde var ama yinede kapilar ustume kapaniyor.bende bu iste yasam mücadelesi veriyorum.olmayacak insanlardan medet umuyorum..
Yapma.Daha çok üzülürsün.Karşına psiliğin biri çıkar mahvolursun.Canından bile olursun.İnternet bu.
Yaşın çok genç.Hayat sürprizlerle dolu.Bugün böylesin seneye hayatın bambakşa da olur.Eşe dosta çvereye söyle.Bir sürü yere başvur.Kpds ye gir.Çvre edinmek için özel kurslar var oraya yazıl.Eğer senin çevren arkadaşın yoksa,bu senden kaynaklı bir durumdur.Herkes rahat çalışmıyor.Herkes istediği işi yapmıyor.İstediği işi yapsa,patrondan,maaaştan veya bir başka şeyden de bunalabilir.Yani hayat bu.Mücadeleyle dolu.

canım 29 yaşında ne kız kurusu yaşını görene kadar okuduklarımdan dedim heralde 35-40 yaşlarında.. ben de 29 yaşında evlendim. ve 30 olup hala evlenmeyen bir dolu arkadaşım var. kendine bunu dert etme lütfen artık öyle bir çağdayız ki kimse 30'da önce evlenmiyor. kimi duysam 30-35 aralığında evlilik yapmış oluyor çok da mutlular.. hakkında hayırlısı inşallah en hayırlı zamanda hayırlı bir evlilik yaparsın.

O dediklerinin hepsini yaptim...evliligi gercekten istiyorum çünkü ot gibi yasiyorum senelerdir...aile kurmak istiyorum .bazilarinin buyuk kariyer hedefleri olabilir ama benim yok.yapim bu.ama cok sanssizim.istedigim gibi biri yok cevremde..

Amin teşekkür ederim....cocuk icin gec kalmaktan korkuyorum...

Teşekkür ederim....yasam enerjim yok sanki kendime gelmem lazim bir an once..

bende son zamanları bekarlığımın artık karşıma netten dul çocuklular çıkıyordu gerçi bir şey olmuyordu zaten neden boşandığını da anlıyorsun o dulların.eşimle tanışana kadar.herkes bana eli yüzü düzgün terbiyeli güzel bir bayansın neden talibin çıkmıyor diye şaşırıyorlardı.yaşı benden büyük biri vardı aşık oldum ama o beni istemedi baya moralim bozuktu. herşey yerinde yaş boy iş karakter. demekki karakterine çok umut bağlamışım dul da değildi.sonra eşimle tanıştım ve diğerleri ile neden yürümediğini anladım.beni tanıştırdıklarına da ısınamadım ve çok şekilci geldi böyle şey resmen adam melek olsa bile sırf tanıştırıldığım ve kendim seçmediğim için hevesim kaçtı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…