• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde kalmis kiz kurusu....

otelde kalmak değil olay bunu burda sorup polemik yaratmaya çalışması ve aynı şeyi benim konumda yapmaya devam etmesiydi olay ..

Kendi konunuzu okurken bile bu kadar hatalı anlayabiliyorsanız, netten tanışma mevzusunda da yanlış insanlara denk gelmeniz çok normal, üyeliklerinizi kapatarak iyi yapmışsınız. Sanalda veya gerçekte doğru kişiyi bulursunuz umarım en kısa zamanda. Hassas ve alıngan olduğunuz zamanlarda gerçekten biriyle tanışma işini yapmayın, kötü sonuç doğurma ihtimali yükselir, zayıflığınızı suistimal ihtimali artar.

Peki beklentilerin mi yüksek acaba nasıl biriyle evlenmek istersi klişe olmasın iyi,dürüstçalışkan vs. Bunları herkes ister bunun dışında...

Ne cesaret! Sapıkta olabilir hırsızda vs ayrıca chat başındaki erkek ev bakar mı?Ben bayan olarak böyle düşünüyorsam onların chat başındaki bayanlara ne gözle baktığını düşünün artık.29 yaşında bekar olmak kötü değil ama koca evinde dayak,aşağılanma kötü olsa gerek acele etmeyin

İyi de siz çiğdemliğe hesap soruyorsunuz bu söz için.Ben de hakaret etti demedim saldırı dedim.Bence çok çirkin bi söz kafayı evlilikle niye bozdunuz ne demek? Herkesin kendine göre derdi var.Herkes o kadar basit nedenlerle başlık açıyor buraya.Bence evlilik yani aile kurma insan hayatının oldukça önemli bi konusu.Onun konularına biri sen kafayı onla mı bozdun dese nasıl olur ?
Yo konu sahibine hesap sormadım ben o mesajımda. İsim söylemediğim için yanlış anlaşılmış. Konu Sahibi de konuşmuş o konuyla ilgili o ayrı tabii. Ben cowgirlü tanımam etmem. Kimseyi savunup yermiyorum burda. Sadece o yapılan olayın çirkinliğini vurgulamak istedim. Eski konuyu aklında tutmak kimn yazdığını ya da laf söylemek için girip eski konulara bakmak hiç hoş değil ve çok alakasız. Bunu belirttim

Haklı hale getirmiyor.Kendini savunuyor sadece.Siz de üstüne gidiyorsunuz.Siz takmayabilirsiniz.Ama ağzımızdan çıkan,yazdığımız sözlerin bi sorumluluğu var.Şahsen ben insanlara değer veririm sözlerini ciddiye alırım,laf olsun diye konuşmam.
Ben konu sahibinin kendini yanlis bir yolla da olsa savunmaya gectiginin farkindayim. Bunu bir nevi beni kotulemeye ve bu sekilde kendini iyi hissetmeye calisarak yapsa da pek takmadim acikcasi. Bana saldirdikca da olgunlugumu korudugumu dusunuyorum, hakarette veya yasam tarzina saldirida bulunmamaya calistim. Burada diger arkadaslarin bana destek oldugu nokta konuyla alakasi olmayan diger sahsin alakasiz bir yerde alakasiz bir konuyla bana laf sokmaya calismasi. Buradaki uyelerin bir kismini tanirim, onlar da dusunce tarzi olarak benzer oldugumuz kisilerdir zaten. Bugun burda benim aylar onceki konumu hatirlayip alakasiz bir sekilde laf sokan uyeyi tanimiyorum bile, ona bir sey de yazmadim. Bir kadin olarak baska bir kadina "sey delisi " demenin elle tutulur bir yani olacagini dusunmezsiniz diye tahmin ediyorum, en azindan duzgun konusma tarzinizdan anladigim bu. Siz problem konu sahibiyle ilgili sanmissiniz ama olay o degil aslinda yani. Konu sahibi diger arkadas bana laf sokunca o arkadas konu sahibinin hakliligini savunuyor sandi, o da oradan vurarak bir seyler yazmaya calisti falan. Halbuki diger arkadasin amaci benimle ugrasmakti zaten, sebebini bilmiyoruz cozemedik hala. Umarim anlatabilmisimdir.

Kendinizi sadece 'evliliğe' adamışsınız, sevmek sevilmek pek umrunuzda değil, sorun burda başlıyor işte.
Karşımdaki insan bana ciddi düşünüyorsan konuşalım gibi bir cümle kursa yada ima etse arkama bakmadan kaçarım.
Size tavsiyem; sosyalleşebileceğiniz, keyif alacağınız şeyler yapın.Sinemaya gidin, tiyatroya gidin, konsere, müzeye, sergiye belki operaya gidin.Hem kendinize bir 'değer' katmış olur hem belki birileriyle tanışmış olursunuz.Ben internetten tanıştığım birine güvenemem ama tiyatroda bakıştığım arada benim yanıma gelip oyunla ilgili sohbet başlatan adamla arkadaş olabilirim, yeterince tanıdıktan sonra midemde kelebekler uçuran adam oysa sevgili bile olabilirim.
Hatta yapabiliyorsanız o en gitmek istediğiniz şehre bilet alın haftasonu o şehri gezin tek başınıza. Ama lütfen ufaktan da olsa flört ettiğiniz insana 'potansiyel koca' gözüyle bakmayın, karşınızdaki için çok sinir bozucu.
En güzel zamanlarınızı lütfen toplumun size dayattığı şeyleri toplumun dayattığı zamanda yapmamadınız diye üzülerek, kahrolarak geçirmeyin.

cok melankolik birisin gibi geldi bana niyeyse, uzuluyo olabilirsin, o ayri mesele.. belki kendince hakli nedenlerin de vardir.. ama burdan bile bi negatiflik aldim senden, kusura bakma.. bu bizi baglamaz ama seni mutsuz eder, o yuzden soyledim..

evlilik yaparsin yapmasina kismetse..sadece sosyallesmen gerekiyor.
ama evlilik yapmadan önce kendi kendinle mutlu olup ondan sonra evlilik yapsan daha saglikli olur.

Kendi konunuzu okurken bile bu kadar hatalı anlayabiliyorsanız, netten tanışma mevzusunda da yanlış insanlara denk gelmeniz çok normal, üyeliklerinizi kapatarak iyi yapmışsınız. Sanalda veya gerçekte doğru kişiyi bulursunuz umarım en kısa zamanda. Hassas ve alıngan olduğunuz zamanlarda gerçekten biriyle tanışma işini yapmayın, kötü sonuç doğurma ihtimali yükselir, zayıflığınızı suistimal ihtimali artar.
Hala avikatlik pes..tamam yanlis anladim..

cok melankolik birisin gibi geldi bana niyeyse, uzuluyo olabilirsin, o ayri mesele.. belki kendince hakli nedenlerin de vardir.. ama burdan bile bi negatiflik aldim senden, kusura bakma.. bu bizi baglamaz ama seni mutsuz eder, o yuzden soyledim..
Negatiflik aldin peki cevap vermicem ...negatiflik aldigin kisilerin konusuna yazma madem..her konuya yorum yapip konu sahobinin moralini bozmak zorunda misiniz?ben hic negatiglik almadim senden..zira derdim bana yetiyor..

Kendinizi sadece 'evliliğe' adamışsınız, sevmek sevilmek pek umrunuzda değil, sorun burda başlıyor işte.
Karşımdaki insan bana ciddi düşünüyorsan konuşalım gibi bir cümle kursa yada ima etse arkama bakmadan kaçarım.
Size tavsiyem; sosyalleşebileceğiniz, keyif alacağınız şeyler yapın.Sinemaya gidin, tiyatroya gidin, konsere, müzeye, sergiye belki operaya gidin.Hem kendinize bir 'değer' katmış olur hem belki birileriyle tanışmış olursunuz.Ben internetten tanıştığım birine güvenemem ama tiyatroda bakıştığım arada benim yanıma gelip oyunla ilgili sohbet başlatan adamla arkadaş olabilirim, yeterince tanıdıktan sonra midemde kelebekler uçuran adam oysa sevgili bile olabilirim.
Hatta yapabiliyorsanız o en gitmek istediğiniz şehre bilet alın haftasonu o şehri gezin tek başınıza. Ama lütfen ufaktan da olsa flört ettiğiniz insana 'potansiyel koca' gözüyle bakmayın, karşınızdaki için çok sinir bozucu.
En güzel zamanlarınızı lütfen toplumun size dayattığı şeyleri toplumun dayattığı zamanda yapmamadınız diye üzülerek, kahrolarak geçirmeyin.
Bende disarda tanistigim insanlara güven emyorum.birde utangac ve disardan soguk bir insanim.illa bilmem gerekiyor ismini cismini.net olayini kapadim zaten..

Bu konumu kapatmak istiyorum.dertlesmekti amacim.ama bazi arkadaslar sagolsun mahvetti.bilerek yapiliyor.zaten cok hassas bir donemdeyim.cok güzel aglatyiniz beni.burda amacim paylasmak derdimi dokmekti..neden negatif yaziyorsunuz?ben size ne yaptim?otel motel mahvoldu konum....otelinizde kendinizde ilgilendirmiyorsunuz beni....baska insanlarin hayatlarina saygi duymadan kendi hayatiniza saygi duyulmasini beklemeyin..

Back
X