• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde kalmis kiz kurusu....

senin iyiligin icin burda bsyler yaziliyo, yanlis anladigin gibi bir de tersliyorsun milleti.. istedigimiz konuya yorum yazariz, 'sadece konu sahibinin isine gelecek yorumlar yapin' forumu degil burasi.. ha zaten sana saldiri niteliginde bsy de denmedi saniyorum.. negatifligin seni uzer demek istedim, kufretmisim gibi cevapladin.. fazlaca hassassin sanirim..
insaallah dogru kisiyi bulursun ve mutlu olursun..
hosca kal

Ne cesaret! Sapıkta olabilir hırsızda vs ayrıca chat başındaki erkek ev bakar mı?Ben bayan olarak böyle düşünüyorsam onların chat başındaki bayanlara ne gözle baktığını düşünün artık.29 yaşında bekar olmak kötü değil ama koca evinde dayak,aşağılanma kötü olsa gerek acele etmeyin
Insanlarim imkanlari olmayabilir...siz boyle baktiginiz icin zaten erkekler bizi asagiliyor..kimseyle hakkimda kötü dusunulcek birsey yasamadim...mesafemi korudum.basit olarak gorenlerlede isim yok.uzaktan bakmaya devam ederler...

Bakın , burda kimseyi internetten tanıştı diye yargılamak kimseye düşmez, böyle bir durum da yok zaten. Kendim kişisel olarak internetten tanışmaya sıcak bakmam, çünkü benim yapıma ters, görmediğim birine ısınamam. Öte yandan ben kendi tercihimi, doğrumu asla size kakmam, bu işin doğrusu budur demem , herkesin doğrusu kendine.

Şimdi sizin evlilik/arkadaşlık sitesi deneyimleriniz de pek güzel sonuçlanmamış ama burda internetten tanışıp evlenen pekçok üye var, forumda, hobi sitesinde vs. tanışmışlar. O yüzden sizi kınamak gibi bir durum zaten olamaz. İnsanların anlatmaya çalıştığı şey de , internetten tanışmaya devam etseniz bile, dikkatli olun, evli çıkanı geçtim , sapık, tecavüzcü , manyakvs de çıkabilirler. Sonuç olarak ben de bir kızkurusuyum ama bu uğurda başa bela almaya değmez diye düşünüyorum.

Başka birinin hayat tarzına yorum yapmanız bence uygunsuz olmuş.

Görücü uslüne sıcak baksanız mesela ? Akrabalara , etrafa evlenmek istediğinizi söylediniz mi?
Gorucu usulude pek olmadi.aileminde cevresi dar.aradigim gibi biri cikmadi görücu..

Haklı hale getirmiyor.Kendini savunuyor sadece.Siz de üstüne gidiyorsunuz.Siz takmayabilirsiniz.Ama ağzımızdan çıkan,yazdığımız sözlerin bi sorumluluğu var.Şahsen ben insanlara değer veririm sözlerini ciddiye alırım,laf olsun diye konuşmam.
Kafayi evlilikle bozdum ..evet taktim..ben ne diyorum ne anliyor bazilari...cevap verme amaclari geyik yapmak iyi vakit gecirmek..karsisindaki kirilmis mi uzulmus mu kimsenin umrunda degil....

Haklı hale getirmiyor.Kendini savunuyor sadece.Siz de üstüne gidiyorsunuz.Siz takmayabilirsiniz.Ama ağzımızdan çıkan,yazdığımız sözlerin bi sorumluluğu var.Şahsen ben insanlara değer veririm sözlerini ciddiye alırım,laf olsun diye konuşmam.
Herkes kendine gelince hassas baskasina gelince nerden esti kafani evlilige taktin vs vs...
Şurda konu actigima pisman oldum...sanki ne yaptiysam ustume geliniyor.aslinda cevap verdikce bu insanların hosuna gidiyor..amaclari polemik..bence hic cevap vermeyelim...bana destek oldugun icin tesekkur ederim canim...

eşiyle net üzerinden tanışmış dünya kadın var burda ne demek netteki adam evlilik düşünmez ben buna katılmıyorum sanal dünya eskisi gibi değil artık, ayrıca amerikada yaşamıyoruz biri nette size çok rahat selam verebilir ama yolda merhaba tanışalım mı dese kafasına çantayı indirirsiniz ne bekliyodunuz tabi ki internet evlilikleri olur.

Vay sabaha kadar tartisilmis konuyu bende baya takip etmistim konu sahibi hakikaten anlayip dinlemeden sacma sapan seylerden olay cikarmis bazi yerlerde ve millete baya sarmis tamam evlenemiyorsun diye sinirlisin anladikta bu uyecanlarin sucu neydi evet sert elestirilerde vardi yok degil ama bazi yorumlar cidden saptirilmiş bence konu sahibi once saglikli iletisim kurabilirsen dha kolay evlenirsin :D

eşiyle net üzerinden tanışmış dünya kadın var burda ne demek netteki adam evlilik düşünmez ben buna katılmıyorum sanal dünya eskisi gibi değil artık, ayrıca amerikada yaşamıyoruz biri nette size çok rahat selam verebilir ama yolda merhaba tanışalım mı dese kafasına çantayı indirirsiniz ne bekliyodunuz tabi ki internet evlilikleri olur.
Bende netten evlendim ama asil amacim koca bulup cocuk yapmak degildi tanistigim erkeklere ben cidddi dusunuyorum bak ona gorede demedim evlilik sitelerini taramadim :D kaderim beni buldu sadece hic aklima gelmezken.... yani bence yasim geldi deyip bu kadar aranmaya baslamak herzaman hayirli olmayabilir .d

Vay sabaha kadar tartisilmis konuyu bende baya takip etmistim konu sahibi hakikaten anlayip dinlemeden sacma sapan seylerden olay cikarmis bazi yerlerde ve millete baya sarmis tamam evlenemiyorsun diye sinirlisin anladikta bu uyecanlarin sucu neydi evet sert elestirilerde vardi yok degil ama bazi yorumlar cidden saptirilmiş bence konu sahibi once saglikli iletisim kurabilirsen dha kolay evlenirsin :D
Tamam koca bulamadim...tamam kotuyum tamam..hadi isinize.ben saygili yorum yapana kisilere birsey demedim...kafami kocayla bozdum haklisin...senin karsina pat diye cikmis aranmadan ..tamam ben araniyorum..

Bende netten evlendim ama asil amacim koca bulup cocuk yapmak degildi tanistigim erkeklere ben cidddi dusunuyorum bak ona gorede demedim evlilik sitelerini taramadim :D kaderim beni buldu sadece hic aklima gelmezken.... yani bence yasim geldi deyip bu kadar aranmaya baslamak herzaman hayirli olmayabilir .d
Tabiki ciddiyetimi belirticem.illa brni al benle evlen demedim.sadece tanisirsak seviyeli olsun benim vakit gecircek zamanim yok demek istedim..yoksa kimseyi zorla nikah masasina goturmuyiruz...derdi farkli olan yanasmasin diye soyledim ki adam kendini aciga verdi.belki konusmasaydim boyle evli oldugunu bile anlamayacaktim..demek ki dogru birsey yaptim..ben hayatim boyunca kimse icin gurursuzluk yapmadim.kimsenin pesine de dusmedim..alnim ak cok şükür..

Nette tanismakla disarda tanismak arasinda bir fark yok aslinda....ama net olayini yanlis anlayan insanlarla dolu..kadinlar bile boyleyse cidden erkekler ne düşünür yani bunu anladim....netten tanistigim icin basit araniyor yaşının insani ol bilmem ne diye laflar yedim....

Tamam koca bulamadim...tamam kotuyum tamam..hadi isinize.ben saygili yorum yapana kisilere birsey demedim...kafami kocayla bozdum haklisin...senin karsina pat diye cikmis aranmadan ..tamam ben araniyorum..
Kotusun demedim ki evlenmedin diye sinirlisin burdaki bazilarindan cikarttmissin bazi yerlerdeyse haklisin ama cogunda anlamadan etmeden saldirmissin onu diyorum ayrica benimde onu e pat diye cikmadi ondan once flortlerim oldu tanistim gezdim kimseye ben ciddi dusunuyorum demedim evlilik diye dolanmadim hatta esime ben evlenmeyi dusunmuyorum bile demistim ilk tanistigimizda zaten oda dusunmedgini soylemisti ve derken sevgili olduk gezdik tozduk birbirimizin nasibiymisiz evlendik her onune gelene ciddiyim evlilik gozuyle adima baslicam demek cok itici birsey zaten tanisirsin anlasamassan ayrilirsin tanimadigin birine ben ciddi baslamak istiyorum gibi bi dayatma insani kacirir yahu niyetini zaten tanisirken anlarsin heralde senelerce surmez bu acele cok evlilik meraklisi oldugunu yansitiyor senin amacin farklida olsa

Herkes ustume geliyor sanki...basarili bir ogrenciydim .herkesin gözü ustumdeydi..ailemde okumus cok insan yok..ilk senemde kazanamadigim icin adeta sevindiler.hatta nete girip puanima bakmislar o derece...ikinci sene istedigim yer olmadi istanbulda diye dandik bir yer yazdim.okulumu sevemedim zorla bitirdim..uzun sure issiz kaldim...sosyal ortam cevre yok..dolayisiyla kimsede olmadi hayatimda...derken nette takilmaya basladim..biriyle gorustum ona asik oldum ama yalanci cikti sevgilisi varmis beni 6 ay oyaladi..
Sonra bir kac kez daha netten tanistigim kisilerlw bulustum...hepsinin niyeti malum...hepsinin niyeti kötü..ne hikmetse cok şükür deneyimsiz kiz olsugumu anlayinca telefona bile cikmaz oldular....halbuki bulusmak isteyip numarami almak icin yalvaran kendileri degilmis gibi...
En son birinle konustum..ben ciddi bir iliski ariyorum dedim ..dalga gecmek amaclaysa bulusmayalim..bana kiz kurusu bu yasa gelmissin koca mi ariyorsum dedi...cok gucume gitti.ve bu adam tanidik biri sonradan anladim kim oldugunu...ve evli bir adam..esine soylemeyi dusundum faceden bana inanmazlar diye sustum..bana bosanmis oldugunu soyledi..Resmini görünce tanıdım kim olduğunu sen evlisin yalanci dedim agzima geleni saydim...
Cevremde kimse yok.29 yasindayim hayat enerjimi kuruttular..istemedigim bir iste çalışıyorum istemediğim bir hayati yasiyorum..paylasmak istedim...okudugunuz icin Teşekkürler...
internetten sevgilimi bulunurmuş?ne saçma şey bunlar..senki okumuş kızsın gözün açık olmalı diyeceğim ama tabii yaşadıkça hayatta tecrübe kazanacaksın..üniversite okumakla olmuyor...biliyormusun o internette tanıştığın kişilerin kadın taciri olmadığını,evli çoluk çocuk sahibi olmadığını,dolandırıcı olmadığını,psikopat olmadığını madde mağımlısı olmadığını?nasıl güvenip birde görüşüyorsun,buluştuğun yerde seni bir arabaya atarak kaçırıp satmayacaklarını?sen ve senin gibilerde cahil cesareti var..
bak,adam gönül eğlendirmek için senle görüşmek istiyormuş..senin niyetinin evlenmek olduğunu anlayınca hemen kız kurusu deyip seni hor görmüş..
hayatenerjimi kuruttular diyorsun ama aslında buna zemin hazırlayan sensin..
sende paylaştığın için teşekkürler sana..

internetten sevgilimi bulunurmuş?ne saçma şey bunlar..senki okumuş kızsın gözün açık olmalı diyeceğim ama tabii yaşadıkça hayatta tecrübe kazanacaksın..üniversite okumakla olmuyor...biliyormusun o internette tanıştığın kişilerin kadın taciri olmadığını,evli çoluk çocuk sahibi olmadığını,dolandırıcı olmadığını,psikopat olmadığını madde mağımlısı olmadığını?nasıl güvenip birde görüşüyorsun,buluştuğun yerde seni bir arabaya atarak kaçırıp satmayacaklarını?sen ve senin gibilerde cahil cesareti var..
bak,adam gönül eğlendirmek için senle görüşmek istiyormuş..senin niyetinin evlenmek olduğunu anlayınca hemen kız kurusu deyip seni hor görmüş..
Bence bukadar peşin hukum olma internette dedigin tur insanlar evet ama gercekten iyilerde var bende esimle evlilik aranmasamda tesadufen nette tanistik evlendik pskopat katil tacirci degil nettten cok iyi gorustugum ettigim dostluklarimda oldu biraz sans birazda acikgozluluk gerek nettekiler uzayli degil onlarda dunyada yasiyor sonucta ben cevrem tarafindan iyi denilip berbat karaktersiz cikininida gordum

Kotusun demedim ki evlenmedin diye sinirlisin burdaki bazilarindan cikarttmissin bazi yerlerdeyse haklisin ama cogunda anlamadan etmeden saldirmissin onu diyorum ayrica benimde onu e pat diye cikmadi ondan once flortlerim oldu tanistim gezdim kimseye ben ciddi dusunuyorum demedim evlilik diye dolanmadim hatta esime ben evlenmeyi dusunmuyorum bile demistim ilk tanistigimizda zaten oda dusunmedgini soylemisti ve derken sevgili olduk gezdik tozduk birbirimizin nasibiymisiz evlendik her onune gelene ciddiyim evlilik gozuyle adima baslicam demek cok itici birsey zaten tanisirsin anlasamassan ayrilirsin tanimadigin birine ben ciddi baslamak istiyorum gibi bi dayatma insani kacirir yahu
Ben flort etmek istemiyorum...bana gore degil o isler..sen senin kafa yapina uygun bir adam bulmussun bende benimkine inss..ben gel evlenelim demedim..anlayacagimi anladim ben siz merak etmeyin...yoo hic sinirli degilim..a
Evet olmayacak insanlarin agzina laf verdim...kendimi asagilattim..ama o insan mutsuz ve esini aldatan bir sürüngen...o yüzden belkide benden daha mutsuz biri..acincak olan o ...
Ben kendimce bulusmadan once bir arastirma yapmistim..yani esrarengiz tiplerle bulusmadim..ama tabi karekterlerini bilemem..arabaya atip kacircak tipler değildirler başıma bela olmadılar yani...zaten gercek yada fake profilleri ayirt edebiliyorsun..mesela o evli adami hemen anladim...

Ben flort etmek istemiyorum...bana gore degil o isler..sen senin kafa yapina uygun bir adam bulmussun bende benimkine inss..ben gel evlenelim demedim..anlayacagimi anladim ben siz merak etmeyin...yoo hic sinirli degilim..a

Evet olmayacak insanlarin agzina laf verdim...kendimi asagilattim..ama o insan mutsuz ve esini aldatan bir sürüngen...o yüzden belkide benden daha mutsuz biri..acincak olan o ...
Ben kendimce bulusmadan once bir arastirma yapmistim..yani esrarengiz tiplerle bulusmadim..ama tabi karekterlerini bilemem..arabaya atip kacircak tipler değildirler başıma bela olmadılar yani...zaten gercek yada fake profilleri ayirt edebiliyorsun..mesela o evli adami hemen anladim...
Dogru flortte zaman kaybi hemen dogurman lazim

Yıl olmuş 2015 hala internetten biriyle mi tanışılır da vay hepsi sapık bilmem ne...Bu fikirleri internet aracılığıyla bir web sitesine yazmak da ayrı bir ironi tabii.

Konu sahibi bence üzülmeyin adamın biri saçma bir yorum yapmış 29 yaşında kimse evde kalmış kız kurusu falan olmaz. İnternetten de birileriyle tanışılır size "bu yaşta hala internetten koca mı bakıyorsun aaa" diyenleri ciddiye almayın. Umarım istediğiniz gibi biriyle karşılaşırsınız.

Yıl olmuş 2015 hala internetten biriyle mi tanışılır da vay hepsi sapık bilmem ne...Bu fikirleri internet aracılığıyla bir web sitesine yazmak da ayrı bir ironi tabii.

Konu sahibi bence üzülmeyin adamın biri saçma bir yorum yapmış 29 yaşında kimse evde kalmış kız kurusu falan olmaz. İnternetten de birileriyle tanışılır size "bu yaşta hala internetten koca mı bakıyorsun aaa" diyenleri ciddiye almayın. Umarım istediğiniz gibi biriyle karşılaşırsınız.
Teşekkür ederim...dikkatli ol ben sicak bakmiyorum vs diyen arkadaslara saygim sonsuz.ama araniyorsun bilmem ne yasinin insani ol diyenlere cevap verdim...

Back
X