Lan o beni yarıyolda bırakan it yüzünden kurudum be....Allah belanı versin herif, boyun devrilir ben de geçer seyrederim inşallah.
27 yaşındayım, kuruma sınırındayım diyeyim. Daha kurumadıysam da yakında kururum
onun boyu coktaaan devrildi, çam yarması, odun yapıp yakacak niyetine dahi kullanılmaz kendisi

ayrıca 27yaş kuruma sınırı ise ben de kuruma sınırında turluyorum bacım
şaka bir yana o kişi olmaz başkası olur cherry,
insanlar ne hayaller kuruyorlar da sonra boşanıyorlar... hep yazıyoruz ya bir işin/kişinin olması degil hayırlı olması muhim.
sen tam anlamıyla aşk kadınısın, flortmus birini tanımaymıs falan 2.planda belli ki, seni tam anlamıyla heycanlandırmasını bekliyorsun karsındaki kisinin...
"biraz takıl bana hovarda ol

" diicem ama yapı meselesi işte.
insanlarla birseyler paylasmak ve bunu hem cinsel hem de dostluk babında bir partnerle yaşamak elbette degerli, asla onemsiz demiyorum.
fakat hayatının amacı bu olunca mutsuzluga sürükleniyor insan.
aynı evde yaşayıp da iki yabancı olan, gece gunduz kurdugu o sofraya bir suru tabak koymasına ragmen her öğünde yalnız hisseden pek cok kisi var...
insan tek basına da guclu olup karsısındaki kisilerle (partner veya arkadas) saglıklı iletisim kurup kendisini mutlu hissettirecek seyler yapmalı bence.
yoksa hicbir evliligin sorunsuz oldugunu sanmıyorum.
her gun bosluktan kocasına/sevgilisine saran, takıntıları gunden gune artan kisilerin oldugu bir suru konu okuyoruz.
bence hayatta bizi mutlu kılacak sey bir amac koyup onun icin ugrasmak, emek vermek... o alanda surekli birseyler uretmek, bilgi birkimimizi paylasmak, aktarmak.
cogu evlilikte ortak payda cocuk oldugu icin aslında bu isteklerimizi onun aracılıgı ile gerceklestiriyoruz,
o yuzden zaman gecip giderken hayatlarında o cocugu iyi yetistirmek gibi bir gayeleri oldugu, emeklerinin karsılıgını somut olarak -yetistirilen bir bitkinin cicek acması gibi- gorebildikleri icin hem daha mutlu hem de hayata karsı daha guclu durmak zorunda hissediyorlar, yasam mucadelesi icinde direnmelerini gerektirecek bir sebep koyuyorlar önlerine.
işte ben de diyorum ki tum bunları illa evlilige baglamayalım, kendimize baska alanlarda da alternatifler olusturalım,
bir yandan karsımıza cıkan kisilere karsı da açık olalım, fakat bunu dostluklara da acık kapı bırakmak gibi paylasımın bizim zaten sahip oldugumuzu mevcut degerlerimizi zenginlestirecegini dusunerek yapalım.
diger turlu sıfırı neyle carparsan carp sıfır kalıyor.
en azından kendimizi koyalım, 1 le carpsan da her zaman sabit bir sayıya ulasabilirsin...