erken evlenirsin,yanmışmı derler...geç evlenirsin kim alcak bu yaştan sonra evde kalmış derler...evlenirsin onda kusur bulurlar..mutlusundur ama mutsuz olman için beklerler..çocuk hemen yapmassın acaba bebekleri olmuyo kısırmı derler..yaparsın bitaneee bidaha yapın derler ..erkek ve kız çocuklarından biri yoksa acırlar sana bidaha deneyin belkim deişişik olur derler de derler..bu millet böyle çenesi hiç bizaman bitmez.
aynen canımmm aynen ölee...bir arkadaşım sırf bu yuzden evlendi..ve o insanları anında silmişti.anlamamıştım o zaman şimdi anlıyorum ama...
cnmm valla ben 3.senemde üniversiteyi kazandım..ozamana kdr ünivi kazanamazsın dediler,kazandım,bitiremessin dediler,bitirdim işe giremessin dediler,işe girdim evlenemessin dediler,haziranda evlencem bakalım ondan sonrada devam edecek bu döngüüüüü:)gözü olanın gözü çıksın emi:)
bu zamanda evde kalmak! Mantıken insanın zaten işi gücü,meşgalesi varsa saçma sapan bir deyim oluyor bu..hayatımızın büyük bir kısmı dolu oluyor..evet güzel bir beraberlik olsa çok çok güzel olurdu..hayallerim gerçek olurdu,mutluluğum tam olurdu...bir sürü şey daha ekleyebilirim buraya...ama karşıma birileri çıkmıyor kii seçim yapayım..yada ben doğru yerlerde mi değilim dicem..tabii ki yaş itibariyle olaylara farklı açılardan bakıyorum ama o ince hesapları yapmıyorum pek..maddiyata düşkünlüğüm yok,aradığım şu ahir ömrümce geçireceğim huzurlu bir yaşamı paylaşmak,güç savaşalrı sergilemeden..kimsenin lafıda ilgilendirmiyor beni açıkçası..önemli olan hangi yaş olursa olsun,mutluluk var mı bu önemlii.ama bir gün olurda sevdiğim kollarımda olursa ve çok mutlu olursam,tek üzüntüm onu daha önce bulmadığımdandır...
[ı]erkenden evlendikte başımız göğe erdi
çok iyi nane yedik sanki
ama artık bu terim kullanılmıyor sanki
bunda onbeş yirmi sene önce 20 yaşını geçince bu yaftayı yapıştırırlardı hemen
geçen kapıcının gelini var dedimki yaşın küçük herhalde
hee apla dedi
ben kaç senelik evlisin diyince döört diye cevap verdi ee kaç yaşındasın dedim o zaman
17 aplaaakannehir
ne diyosun kızım sen manyakmısın daha doğrusu ailen kafayımı yemiş toptan
apla 13 yaşına girince dayım istedi babamda aman kızkısmısı durdukça bişey olur adı çıkar diye verdi dayımın oğluna dedi:bbo:
Böyle evlilik olucağına çocuk yaşta evde kalda kız urusu desinler razıyım ya bu devirde[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?