Onu söylersem tanıyanlar çıkabilir. Çünkü ögtetmen sayısı 20 yi zor bulur.Şu haberlerde sürekli çıkan çatışmaların olduğu bir dağ varHangi il hangi ilçe? Bu kadar sıkıcı olan yer neresi merak ettim
Merhaba hatunlar :)
23 yaşında doğunun en ücra yerlerinden birinde öğretmenlik yapıyorum. Nisanliydim ailevi şeylerden dolayı ayrıldım. Bu konuda çok yazmak istemiyorum ayrılmak benim için daha hayırlı oldu.Sonrasinda kötü biri olduğunu öğrendim (eski nisanlimin).
Şimdi de artık o ayrılmanın yani hayatımda biri olmamasının vermiş olduğu boşluk mu yoksa doğu da bir başıma yaşamanın vermiş olduğu boşluk mu bilmiyorum ama çok evlenmek istiyorum.Cevremdeki tüm arkadaşlarım da evli.Evliler evlilerle görüşüyor ,bekar arkadaşım da 1_2 tane onlar da nişanlı. Kendimi çok yalnız hissediyorum kismet lerim çıkıyor ama iyi insanlar çıkmıyor karşıma evlenebilecegimYaşadığım yerde ne bir kafe var ne bir sosyal etkinlik Zaten ogretmen ,polis ve subaylardan başka hiç bir meslek grubu yok Benim gibi hiç evlenmicem gibi hissedip de evlenen var mı aranızda
Anladım. Yakınsan gel bi kahve ısmarlıyım dicektim. DeğilmişsinOnu söylersem tanıyanlar çıkabilir. Çünkü ögtetmen sayısı 20 yi zor bulur.Şu haberlerde sürekli çıkan çatışmaların olduğu bir dağ var(
Ahh keşke ama ilçeden çıkmak bile sorun oluyorAnladım. Yakınsan gel bi kahve ısmarlıyım dicektim. Değilmişsin
Malesef hiç bir yeri gezemiyorum. Sık sık sokağa çıkma yasağı oluyor.Ilceden çıkmak çok büyük eziyet malesefYasıtım bırının sunu demesı gulsem mi ağlasam mı bılemedım genclıgı yasamanın en guzel yasları bunlar tatıllerın de cok öğretmensın bırde yani senın yerınde olsam ulkeyı kesfe cıkardım dogunun bır cok guzel yerı var yazları da tatile giderim :) Kısmetın ılla ki cıkacak bu ne karamsarlık?
Malesef hiç bir yeri gezemiyorum. Sık sık sokağa çıkma yasağı oluyor.Ilceden çıkmak çok büyük eziyet malesef
6 yil mi kalcaksin canim.Ogretmenlerden yok mu?Doguda memurlar arasinda arkadasliklar daha samimi oluyor diye duymustum.Gerci yeni nisan attin biraz kafani dinle ve yasin daha cok genc.Malesef hiç bir yeri gezemiyorum. Sık sık sokağa çıkma yasağı oluyor.Ilceden çıkmak çok büyük eziyet malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?