Evde kalmışım gibi hissediyorum :(

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Merhaba hatunlar :)
23 yaşında doğunun en ücra yerlerinden birinde öğretmenlik yapıyorum. Nisanliydim ailevi şeylerden dolayı ayrıldım. Bu konuda çok yazmak istemiyorum ayrılmak benim için daha hayırlı oldu.Sonrasinda kötü biri olduğunu öğrendim (eski nisanlimin).
Şimdi de artık o ayrılmanın yani hayatımda biri olmamasının vermiş olduğu boşluk mu yoksa doğu da bir başıma yaşamanın vermiş olduğu boşluk mu bilmiyorum ama çok evlenmek istiyorum.Cevremdeki tüm arkadaşlarım da evli.Evliler evlilerle görüşüyor ,bekar arkadaşım da 1_2 tane onlar da nişanlı. Kendimi çok yalnız hissediyorum kismet lerim çıkıyor ama iyi insanlar çıkmıyor karşıma evlenebilecegim Yaşadığım yerde ne bir kafe var ne bir sosyal etkinlik Zaten ogretmen ,polis ve subaylardan başka hiç bir meslek grubu yok Benim gibi hiç evlenmicem gibi hissedip de evlenen var mı aranızda

Bende evlenmezmişim gibi hissediyorum ama paniklemiyorum gereksiz.
En batıda yaşıyorum ama ev kuşuyum. Çoğu tanıdığım evdeyken çalışmıyorken kısmet bulup evlendi.
Yani nasip bu nerede çıkacağı belli olmaz karamsar düşünerek evrene kötü enerji yollama.

Kızlar ailem başka şehirde Türkiyenin bir ucundan bir ucuna atandim tam anlamıyla. Bunu sıkıntı etmiyorum ama ailemden uzaktayım yanımda hep biri olsun istiyorum sevgi eksikliği de oluştu galiba

Hangi il hangi ilçe? Bu kadar sıkıcı olan yer neresi merak ettim
Onu söylersem tanıyanlar çıkabilir. Çünkü ögtetmen sayısı 20 yi zor bulur.Şu haberlerde sürekli çıkan çatışmaların olduğu bir dağ var (

Sabır canım. Bir insanın kaderinden iki şey değişmezmiş biri rızkı diğeride evleneceği insan. Sadece sabır. Yaşadığın yerin etkisinde kalma hayatın tadını çıkar. Vakti geldiğinde karşına çıkıcak zaten. Demekki vakti değil.

Yapmayin Allah aşkına..bana göre hala bebeksiniz.

Sırf evlenmiş olmak icin panikle arkadaşlarım teker teker evleniyo diye alelacele karşınıza çıkan ve hiç içinize sinmeyen biriyle geri dönüşü olmayan bir yola girmek hata olur. İnsanlari taniyıp ömrünüzce her sabah uyandiginizda yaninizda olacak kişiye verin kalbinizi. Ben de sandim ki yaş bilmem kaç.

Son düzenleme:
Yaşadığım yerin çok etkisi var kızlar sonu a kadar haklısınız.

Yasıtım bırının sunu demesı gulsem mi ağlasam mı bılemedım genclıgı yasamanın en guzel yasları bunlar tatıllerın de cok öğretmensın bırde yani senın yerınde olsam ulkeyı kesfe cıkardım dogunun bır cok guzel yerı var yazları da tatile giderim :) Kısmetın ılla ki cıkacak bu ne karamsarlık?

Onu söylersem tanıyanlar çıkabilir. Çünkü ögtetmen sayısı 20 yi zor bulur.Şu haberlerde sürekli çıkan çatışmaların olduğu bir dağ var (
Anladım. Yakınsan gel bi kahve ısmarlıyım dicektim. Değilmişsin

Malesef hiç bir yeri gezemiyorum. Sık sık sokağa çıkma yasağı oluyor.Ilceden çıkmak çok büyük eziyet malesef

Malesef hiç bir yeri gezemiyorum. Sık sık sokağa çıkma yasağı oluyor.Ilceden çıkmak çok büyük eziyet malesef

uzuldum canım sanırıım yalnızlık piskolojisi sana böyle hissettiriyor.Aklıma baska öneri de gelmıyor fırsat buldukca yap dıyeyım artık ama sıkma canını.

Bence de yalnızlıktandır bu düşüncen. Ben de okulumdaki tek genç (24 yaşındayım) öğretmendim. Bu sene bir başka genç arkadaşım geldi onunla takılıyorum.

Yakınsan atla gel yanıma, farklı bir yer görmüş olursun

6 yil mi kalcaksin canim.Ogretmenlerden yok mu?Doguda memurlar arasinda arkadasliklar daha samimi oluyor diye duymustum.Gerci yeni nisan attin biraz kafani dinle ve yasin daha cok genc.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…