Evde kalmışım gibi hissediyorum :(

Zaten çok küçük nisanlanmissin. Evlilik isteyen birisin demek ki eskiden beri, yalnızlık psikolojisinden değil tamamen. Evde kaldım düşüncesi ise çok çok yersiz, hele bu yaşta. Yaz tatiline az kaldı, az daha sık dişini. Yazın mis gibi tatil yapar, bol bol gezer, kafandan bu düşünceleri atarsın.

Bulunduğun yer ve çevre sana kendini böyle hissettiriyor
Daha dur ye iç gez biraz tecrübe edin evlilik kolay
Ha evlenince başın göğe ermiyor:)

Abartma cnm asıl evlenince evde kaliyorsun bekarken ben hep gezerdim açıkçası çok takılma evliliğe bende senin gibi kafayı taktım evliliğe şimdi hep ev deyim

sen dert arıyorsun kendine.işin var, yaşın genç ne bileyim yani mutlu olmak için sebeplerin var bence.evliliğe endeksleme hayatını. kısmetlerin çıkıyordur çıkacaktır da değerlendirirsin. iş çevrende teklif edenlerle tanışırsın zaten. zamanla olur. kafa dengi ev arkadaşı edin, mükemmel oluyor.beraber gezersiniz, evde birlikte bir şeyler yaparsınız.bu arada yaşım 32 bekarım hiç evlenmedim.

Evliyim ve sunu demeliyim ki eylulde evlendim ve simdiden bekarligi cok ozledim bu guzel gunlerinin tadini cikar bekar arkadaslarim tatile gidip gezerken istedikleri saatte istedikleri gibi para harcarken ben dogum iznine ayrildim daha yeni ve oncesinde monoton isten eve yemek yap evi temizle yemek ye kaldir yat sabah kalk ise git izin gunun esinle evde (gecim derdi var para yok gezemezsin) suan eve tikildim ve tek gittigim yer hastane

ben de 21 yaşındayım ailemden uzakta üniversite okuyorum aynı düşünce bende de oluyor canım. Etrafım evli arkadaş dolu işte şöyle güzel böyle güzel diye anlatıp anlatıp duruyorlar :) Hep bu dış etkenler yüzünden :) yaşlarımız genç maşallah daha uzun yıllar var önümüzde biliyoruz ama o içteki yalnızlık hissi de geçmiyor biliyorum. Kendine bi uğraş edinmeye çalış evin içinde dışında fark etmez zamanını dolu dolu ve güzel geçirmeye çalış yardımcı olacaktır inşallah :)

Küçük ilçelere atanan arkadaşların çevresi kısıtlanıyor evet. Emin ol karşına gönlüne göre biri çıkar. Daha 23 yaşındasın sakın acele etme ve lütfen sırf mantığına uydu diye birisiyle evlenmeye kalkma.

Yalnizim herkes evli vs nedenlerle evlilik dusunulmez. Evlenmiş olmak icin de evlenilmez. Çünkü ömür boyu surecek bir adım atiyorsun. Kismet meselesi ne zaman nerde karsina sevebilecegin biri cikar hic belli olmaz. Yaşadığın yerin iyi yönlerini görmeye çalış bence karamsarlığa kapilma. Sene dedigin bir cirpida gelir gecer baska bir yere tayinin çıkar gidersin. Allah iyilerle karsilastirsin.

Ah dostum yerinde olmak için neler vermezdim kıymetini bil . Daha sen çocuksun ne evlilği . Ben o yaştayken poff cok başka hayallerim vardı sanırım avrupadaydım okuyordum aylak aylak dolaşırdım evet ne güzeldi be . 27 de evlendım cok erken gelıyor bana keşke daha bekleysedim . Kısmet . Evlenınce paranı bike harcarken kocan hesap sorar kendın paran olsada zor evlılık bence otuzdan önce evlenme

Keske evde kalaydim daaa evlenmeyeydim smdiki aklim olsa degil 23 53 olsam evde kaldim demem yer icer hayatimi yasarim bekarlik sultanlik demis atalarimiz bosuna dememisler yani gercekten sultanlin rahat batmasin canim otur evinde annenin dizinin dibinde bosverseneee iki gnluk dunyada hayatini evlenerek zindan etme etmeeeeee

En başta hayırlı ve seni seven sayan biri olsun.

Kader kısmet. 23 yaş ufak bence de. 25ten sonra değişiyor kafa yapısı. O yaştaki ilişkilerim çok çocukçaydı mesela ve şu an dönüp bakınca iyi ki o zaman evlenmemişim diyorum.

27 yaşında benim için doğru olan insanla evlendim mutluyum. 25ten önce asla evlenmemeli bence insanlar.

Bu arada herkes evliliği kötülemiş. Neden anlamadım :) bu kadar şikayetçiyseniz boşananın arkadaşlar sizi tutan ne :)

Doğru ve kafa yapısı uyan biriyle evlilik çok keyifli bence. Yanlış insanla da cehennem olur sanırım hayat.

Evlilik kötü degıl evet ama zot gençlik doyasıya yaşanmalı gencler bunu anlamıyor matah bısey sanıyorlar evlılıgı

İsini eline almissin, es de olur insallah. Orda yalniz hissetmen cok normal. İst ankarada yalniz olmakla kucuk yerde yalniz olmak.bir degil tabi ki.

tşk ederim kızlar inşallah her şey herkesinn gönlüne göre olur

23 yalında olup evde kaldığın düşüncesine kapılmak çok yanlış, hatalı karar vermene sebep olur bence.. Hemen kurtul bundan 23 çok genç bir yaş elinde işin de var. çıkar elbette karşına birgün birisi merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…