Evet 6 yil.Arkadasliklar sağlam evet ama ben bekar diğerleri evli olunca çok samimi olamadım. Eşleriyle çift halinde takılıyorlar6 yil mi kalcaksin canim.Ogretmenlerden yok mu?Doguda memurlar arasinda arkadasliklar daha samimi oluyor diye duymustum.Gerci yeni nisan attin biraz kafani dinle ve yasin daha cok genc.
Himm anladim bu yuzden umutsuzsun.Bi de 6 yil cikartmislar ne kadar zor ya.Bildigim kadariyla es durumu da yok insallah ordan Polis asker ya da yeni atanacak bir ogretmen olur yasin kucuk oldugu icin cok senen var daha onunde cikar elbetEvet 6 yil.Arkadasliklar sağlam evet ama ben bekar diğerleri evli olunca çok samimi olamadım. Eşleriyle çift halinde takılıyorlar
Evet eş durumu da yok .Himm anladim bu yuzden umutsuzsun.Bi de 6 yil cikartmislar ne kadar zor ya.Bildigim kadariyla es durumu da yok insallah ordan Polis asker ya da yeni atanacak bir ogretmen olur yasin kucuk oldugu icin cok senen var daha onunde cikar elbet
Iste o kotu yani insallah kaldirirlar.Es durumu da olmayinca 6 yil dag basinda kalmaz cok zor.Hadi birisini sevdin diyelim adam senin yanina gelmesi lazim o da skintili.Insallah yeni atanacaklar arasinda iyi birisi cikar.Sen gene de gelen kismetleri gozlemle.Evet eş durumu da yok .polis ve asker çok isteyen oldu ama iyi insanlar degillerdi.Yani nasıl deyim onlar da burada senelerdir kalınca bir de küçük yer olunca isimleri çapkın diye çıkmış insanlardı
şimdiki aklım olsa 27 yaşından önce evlenmezdimMerhaba hatunlar :)
23 yaşında doğunun en ücra yerlerinden birinde öğretmenlik yapıyorum. Nisanliydim ailevi şeylerden dolayı ayrıldım. Bu konuda çok yazmak istemiyorum ayrılmak benim için daha hayırlı oldu.Sonrasinda kötü biri olduğunu öğrendim (eski nisanlimin).
Şimdi de artık o ayrılmanın yani hayatımda biri olmamasının vermiş olduğu boşluk mu yoksa doğu da bir başıma yaşamanın vermiş olduğu boşluk mu bilmiyorum ama çok evlenmek istiyorum.Cevremdeki tüm arkadaşlarım da evli.Evliler evlilerle görüşüyor ,bekar arkadaşım da 1_2 tane onlar da nişanlı. Kendimi çok yalnız hissediyorum kismet lerim çıkıyor ama iyi insanlar çıkmıyor karşıma evlenebilecegimYaşadığım yerde ne bir kafe var ne bir sosyal etkinlik Zaten ogretmen ,polis ve subaylardan başka hiç bir meslek grubu yok Benim gibi hiç evlenmicem gibi hissedip de evlenen var mı aranızda
Aynı yaştayız. Bende sıkıntılı bir dönemden geçiyorum ama evlilik asla can simidi olarak gördüğüm birşey değil. Tam aksi evlenipte niye kendi ayağıma kurşun sıkayım ki?Yaşadığım yerin çok etkisi var kızlar sonu a kadar haklısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?