Evde kalmışım gibi hissediyorum :(

6 yil mi kalcaksin canim.Ogretmenlerden yok mu?Doguda memurlar arasinda arkadasliklar daha samimi oluyor diye duymustum.Gerci yeni nisan attin biraz kafani dinle ve yasin daha cok genc.
Evet 6 yil.Arkadasliklar sağlam evet ama ben bekar diğerleri evli olunca çok samimi olamadım. Eşleriyle çift halinde takılıyorlar

Evet 6 yil.Arkadasliklar sağlam evet ama ben bekar diğerleri evli olunca çok samimi olamadım. Eşleriyle çift halinde takılıyorlar
Himm anladim bu yuzden umutsuzsun.Bi de 6 yil cikartmislar ne kadar zor ya.Bildigim kadariyla es durumu da yok insallah ordan Polis asker ya da yeni atanacak bir ogretmen olur yasin kucuk oldugu icin cok senen var daha onunde cikar elbet

Ben de aynı yaştayım ömür boyu evlenmeyi düşünmüyorum. İstemiyorum. Galiba benim durumum da psikolojik.

Himm anladim bu yuzden umutsuzsun.Bi de 6 yil cikartmislar ne kadar zor ya.Bildigim kadariyla es durumu da yok insallah ordan Polis asker ya da yeni atanacak bir ogretmen olur yasin kucuk oldugu icin cok senen var daha onunde cikar elbet
Evet eş durumu da yok . polis ve asker çok isteyen oldu ama iyi insanlar degillerdi.Yani nasıl deyim onlar da burada senelerdir kalınca bir de küçük yer olunca isimleri çapkın diye çıkmış insanlardı

Evet eş durumu da yok . polis ve asker çok isteyen oldu ama iyi insanlar degillerdi.Yani nasıl deyim onlar da burada senelerdir kalınca bir de küçük yer olunca isimleri çapkın diye çıkmış insanlardı
Iste o kotu yani insallah kaldirirlar.Es durumu da olmayinca 6 yil dag basinda kalmaz cok zor.Hadi birisini sevdin diyelim adam senin yanina gelmesi lazim o da skintili.Insallah yeni atanacaklar arasinda iyi birisi cikar.Sen gene de gelen kismetleri gozlemle.

şu an yalnızlık hissini sadece bir erkekle gidebileceğini düşünüyorsun.
nişandan ayrılmış olduğun için evliliğe çok adapte olmuştun ama nasip olmayınca o da olmadı.
oysa ki kendi yaşadığın ortamda olsan gözüne bile gelmezdi evlilik...

henüz 23 yaşındasın, gençsin.
rahat ol :)
doğru insanlar karşılaşıp evlenmek nasip olur elbet yakın zamanda...

şimdiki aklım olsa 27 yaşından önce evlenmezdim

Keske bir zaman makinasi olsa tek istedigim sey hemen 22 yasima donup esimle oturup konustugumda ona "hayir olmaz bu evlilik olmaz" deyip kosarak oradan uzaklasmak ve sonrasinda esimin benden aldigi, su an elimde olmayan o hayatima devam etmek. Ne olursun guzel kardesim bekarligin, 23 yasinda olmanin kiymetini bil, ne olur bu gunleri mutsuz gecirme. Ne olur bak. Ben evliyim inan cok mutsuzum cok cok.

Ben de evlenirim ya da sevgilim olur falan diye korkuyorum... Bence bu iş hemen olmasi gereken veya zamani olan bir sey degil. Ne zaman karsiniza duzgun ve sevdiginiz biri cikarsa o zaman olmali. Bu dusunceler anca sizi yipratir akisina birakin

Arkadasım 21 yaşında doğuya öğretmen olarak atandı. 3 sene kaldı sonra iç anadolu nun doğu görevi sayılan küçük bi ilçesine atandı. Hala orda. Bu hafta düğünü var. Orda tanıştı eşiyle. 27 yaşında şimdi. Eşi de ilk sevgilisi bu arada. Demem o ki. Kısmetin nerde bilinmez. Ama arkadaşım hiç evde kaldım düşüncelerine girmedi. Ya da illa olsun diye sırf gelenleri kabul etmedi. Bekle daha gençsin

Yaşadığım yerin çok etkisi var kızlar sonu a kadar haklısınız.
Aynı yaştayız. Bende sıkıntılı bir dönemden geçiyorum ama evlilik asla can simidi olarak gördüğüm birşey değil. Tam aksi evlenipte niye kendi ayağıma kurşun sıkayım ki?

illa oradan birini bulacaksın diye bir şey yok.
yaz tatilinde tanışabilirsin belki de eş adayınla, kim bilir.
dünyayı sadece kendi çevrenden ibaret görmemeye çalış. uğraşacak başka şeyler bulmalısın. gereksiz yere kendini üzüyorsun. çünkü üzülmekle ve düşünmekle kısmet gelmiyor.
yaşanacağı varsa yaşanır. sabır.

Canim ben de senin yerinde olmak icin emek ettim ama emeklerim ziyan oldu sen emeginin karsiligini alip atandin isin var para kazanabiliyorsun diye sukret oncelikle. Mulakatla onume gecirilenler yuzunden o bahsettigin issiz yere bile gelemedim. 6 sene olunca da bu defteri kapattim artik. Onume bambaska bir yol cizdim. Bu yaslar cok zor yaslar universite bitiyor yeni hayat kurmaya calisiyorsun adapte olmak zor. 22 yasindayim ama hic evde kaldigimi dusunmuyorum ustelik bizim ailede kizlar 20 dedin mi evlenir. Benim umrumda degil hicbiri suan evlilik sorumlulugunu alamam. Planlarim var.
Sen bence o issiz ortam yuzunden boyle dusunuyorsun. Daha canli bir yerde yasasan bunlar aklina gelmezdi.

23 yasında, Yeni mezun, hayatın tadını çıkarmayı bilmesi gereken bir kadın varken, boşuna kendinizi mutsuz ediyorsunuz.
Kim ne derse desin, 23 yas evlenmek için cok erken.

23 yaşında evde kalmış hissi bence normal değil. Sen yalnızlıktan bunalmışsın,bu şekilde verilen kararlar pek sağlıklı olmuyor..

Sen daha bebek sayılırsın bir daha böyle konular açtığını görmeyeyim :)

Mesleğine ve kendine odaklan. Böyle düşünceler zaman kaybından başka bir şey değil. Yaşının ve hayatının tadını çıkar. Kolay gelsin:)

Ben öleyim o zaman. Sen 23 te evde kaldıysan İnan var ya son uç senedir başıma gelenleri yazsam tüm site şok olur. Ama yazamıyorum çünkü Türkiye'de bunları yaşayacak başka biri olmamıştır herhalde. Bir yandan yaşım ilerliyor tabii zaman acimiyor. Ama umutsuz değilim. Yasin dahacok genç , atanmanin keyfine bak. İnan bunun için senelerini harcayan insanlar var. Kismetinde varsa elbette çıkar karşına sen nerede olursan ol

23 yasinda evde kalmissin evet
Yillar once evlenmen lazimdi.artik bir basina yaslanirsin gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…