Merhaba merak etmeyin henüz evde kalmadim yaşım 25 ve universiteden beri beraber olduğum bi sevgilim var
. Evliliğe çok meraklı biri olmadım pek özgürlüğü seven biriyim zamanı gelince evlenirim derdim ki hala öyle diyorum. Ama çevre olsun toplum olsun soylemleri laflarii arkadaşlarımın yavaş yavaş evlenmeye başlaması çocuklarının olmasi beni bu duruma sokcak duy korkuyorum evet sevgilim var ama evlenmemiz zor maddi açıdan ve askerlik yuzunden yine benim otuzu bulur evlenmem. Bunu soyledigimde 25 te evlen iste 30 cok geç yaşlı anne olmakmi istyosun . Tamam sevgilim var ama ondan ayrlmayacaginin garantisi yok 30 a kadar onu bekleyip ayrilirsan da h sonra zor bulursun yirmilik kızlar dururken. Sende istemezsin gibi şeyler söylüyorlar uzuluyorum bazen bakiyorum yasitlarimin bazisina kocalariyla cocuklariyla tatillerde gezmelerde ben hala kpss ye calisyorum atancagimin garantiside yok . Ister istemez evlilik merakı olmayanin içine bile bu toplum denilen illet o sendromu algiyi insanalrin beynine sokmayi basariyor. Kader kısmet hersey. Ama geç oluncada kötü her şey evlilik değil değil o olmadanda olmuyo canal örneğini gördum gozlerimle annesi babasi hayattaydi para kazanyodu gençti güzeldi evlenmek istemyodu ama suan öyle kötü bu haldekii üzülüyorum cok hemde evlenip bosansa bu kadar acincak duruma dusmez şimdi demeyin sizin gibiler yuzunden böyle olmuyo diye alakası yok inanın cidden evlilik ınş fitratinda var bu olmayınca çok kötü oluyomus. Merkaettim sizin bu konu hakkındaki dusuncelerinizi.