- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
Yaaa çok üzüldüm...inşallah bugün kavuşursun..kedim kayboldu bir gündür yok
kafayı yıyeceğim o kadar üzgünüm ki anlatamam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de cok üzüldümYaaa çok üzüldüm...inşallah bugün kavuşursun..
Hani şu "ayyyy tüy döker o, ayyy ıslak dili burnu" vs diyenlere benim de "senin çocuğun altına yapıyor, bezinden taşıyor, tuvalet eğitiminde yere de yapıyor, kusuyor da bu, ben sizin eve gelmem, bir şey de yemem" diyesim geliyor.
Ayrıca o kadar uzakları ki konuya ıslak burnun sağlıklı olduğuna gösterge olduğunu bile bilmiyorlar. Ama iş konuşmaya gelince bik bik bik.
Çocukla hayvanı bir mi tutuyorsun diyenler çıkabilir, ama unutmayın onlar da evlat oluyor.
Çok dayamayın ama, burun hassas bir nokta zaten. Hatta burnuna sert darbe aldığı için ölen evciller var. Tabi ki siz haşırt diye dayıyorsunuz demiyorum, sadece hassas bir nokta olduğunu belirtmek için yazdım. Yoksa ben de burnundan öpüyorum, sonra burnunu temizliyor, pislettim yaBen özellikel burnunu yanağıma dayarım o ıslaklığa bayılıyorum çünkü :)
Bulamazsın kikedi dediğin evde olur zaten.. ben bizimkilerin alerjisine bir çare bulduğum an kapacağım 2 tane inşallah.. onun minik patileriyle uyanmak dünyanın en manyak şeyi yahu..
Bulamazsın kiAşı işe yaramıyor diye biliyorum, son gelişme olmuşsa haberim yoksa ayrı mevzu.
Çok dayamayın ama, burun hassas bir nokta zaten. Hatta burnuna sert darbe aldığı için ölen evciller var. Tabi ki siz haşırt diye dayıyorsunuz demiyorum, sadece hassas bir nokta olduğunu belirtmek için yazdım. Yoksa ben de burnundan öpüyorum, sonra burnunu temizliyor, pislettim ya![]()
Dene. Eve alma pisi, aşıyı yaptırın sonra da beraber pisiler sevin. Bakalım ne oluyor. Tıkanma ciddi bir şey çünkü.yapma yaw tek ümidim buydu eşimi çare bulunmuş diye kafalamaya çalışıyordumalerjileri tıkanma boyutunda olduğu için 10 senedir çaresizim sokak kedilerini toplayıp seviyorum pireleneceğim yine
kedi aşkı farklı bir şey kesinlikle yerini hiçbir şey tutmuyor..
Dene. Eve alma pisi, aşıyı yaptırın sonra da beraber pisiler sevin. Bakalım ne oluyor. Tıkanma ciddi bir şey çünkü.
İrkek tarafının sana son oyunu işte, alerjik genleri vermişler.evet evet aşıdan sonra bir iki gün deneyeceğim nefes açıcı aracılığıyla bakalım inşallah etkilenmezler. hiç analarına çekmemişler ikisi de babası kılıklı alerjik![]()
İrkek tarafının sana son oyunu işte, alerjik genleri vermişler.![]()