Evde kedi olur mu ya:(

Kedi sahibi arkadaşlar; tatile vs giderken napiyorsunuz acaba? Birakabileceginiz yada ilgilenecek kimse yoksa yakinlarinizda ?
Biz tarçını kedi pansiyonuna bırakıyoruz birçok ilde kendi evinde ücret karşılığı kedileri ağırlayan bundan kazanç sağlayan kişiler var en son bıraktığımızda günlük 20 tl ödemiştik

Fena bir anım vardır kendileriyle,çocukken yüzüme atlamıştı zor aldılar,bende ne yaptıysam artık fena kızdırdım herhalde intikam aldı..
İlginç siyamlar genelde kendi halinde sakin hayranlardır bilemeyeceğim belki o kedi asabi bir hayvandı yada dediğiniz gibi bilmeden zarar verdiniz. İnsanlık hali bazen yerde yatarsa ayağına kuyruğuna bastığımız oluyor tarçın miyavlamak dışında bir tepki vermedi hiç

kedim kayboldu bir gündür yok
kafayı yıyeceğim o kadar üzgünüm ki anlatamam

Aa gerçekten mi ayy yavrum ya :(

Facebookta bazı sayfalar var, ilan geçiyorlar kayıp evcillerle ilgili. İstersen bir bak.

İnşallah geri gelir, kediler için geri döner derler çünkü :(

İlginç siyamlar genelde kendi halinde sakin hayranlardır bilemeyeceğim belki o kedi asabi bir hayvandı yada dediğiniz gibi bilmeden zarar verdiniz. İnsanlık hali bazen yerde yatarsa ayağına kuyruğuna bastığımız oluyor tarçın miyavlamak dışında bir tepki vermedi hiç

Biraz sinirli bir kediydi,bende çocuğum tabi demekki kızdırdım ki oda böyle bişeye kalkıştı..
Bu bile hayvan sevgimi engellemedi yıllarca..

image.webp

Çok güzel olur, çok da iyi olur ama ben aile bireylerinden birisinin dahi rizasi yoksa alinmasina karsiyim

Eki Görüntüle 1868353

Bu ne bu yarabbim güzelliğe bak ! Yalnız bu benim kızımın ikizi eşime de gösterdim ben yükledim sanmış :) Çok benziyor kuzucuk :)

Kedim ikinci planda kalmadı ama ilgi bölündü haliyle önceden sadece o vardı tarçının oyunu,uykusu,maması şimdi yetişemediğim oluyor haliyle,hiçbir asabileşme olmadı mesela önceden Tarçına sarılıp uyurdum şimdi minayla uyuyoruz tarçın ayak ucumda açıkçası minanın daha ne olduğunu çözemedi kedi değil,büyük alıştığı insan değil o yüzden temkinli uzak duruyor mina ise ölüyor ona sürekli gözleriyle takipte. Asla tereddüt etmem zarar verecek en ufak davranışı olmadı olmaz,yalnız tabiki bırakıyorum odada dedim ya yanına bile yaklaşmıyor. Yalnız mina eve ilk geldiğinde ilgilenemedim çok bildiğiniz küstü,kucağıma aldım atladı asla yanıma gelmedi,sadece ameliyat yerim iyileşene kadar hep karnımın üzerindeydi sonra uzaklaştı yeni yeni dönüyor eski hallerine eminim biraz zaman geçsin çok iyi anlaşacaklar hatta 1-2 fotoğraflarını atayım tarçının minaya yaklaştığı nadir anlardan
Ay çok tatlılar inşallah bizimkiler de böyle olur :)

kedi dediğin evde olur zaten.. ben bizimkilerin alerjisine bir çare bulduğum an kapacağım 2 tane inşallah.. onun minik patileriyle uyanmak dünyanın en manyak şeyi yahu..

Bir arkadaşın kızında çıktı kedi aldıktan sonra ve tedavi ile kontrol altına aldılar. Eğer çok seviyor ve istiyorsanız doktor kontrolü ile alabilirsiniz.

Biz tarçını kedi pansiyonuna bırakıyoruz birçok ilde kendi evinde ücret karşılığı kedileri ağırlayan bundan kazanç sağlayan kişiler var en son bıraktığımızda günlük 20 tl ödemiştik
Pansiyona bırakırken aklınız kalıyor mu. Ben veterinere gittiğimde inceledim kafesleri içime sinmedi. Hem birisi kapısını açık bırakırsa diye hem de benim kedimin ürkek bir yapısı var. Onu terkettim zannedebilir. O yüzden taşıma çantasıyla yanımızda götürdük arabayla.

Bir arkadaşın kızında çıktı kedi aldıktan sonra ve tedavi ile kontrol altına aldılar. Eğer çok seviyor ve istiyorsanız doktor kontrolü ile alabilirsiniz.

evet viv'im, baktım, araştırdım şu vize işlerini hallettikten sonra kapacağım aşamalı olarak bir tane :27:

Siz almayın lütfen, çünkü sevmeyen kişinin layıkıyla bakabileceğine inanmıyorum. Alıp 2 gün sonra atmayacaginiz ne malum.. Kedi kokmaz, koksa koksa kumu kokar. Onun da bakımı size kalmış. Yine de siz kedi falan sahiplenmeyin.

Kızlar oğlum ve babası eve kedi istiyor. Ben de evde sevmem hayvan. Varmı evde kedisi olan sizler aklıma geldiniz. Kokmazmi bu hayvan ya :KK43:
Okadar istiyorki off..
Kumu özel olmalı, kalın taneli renkli olanlar çok iyi. Ama kaka kabı balkonda yada extra tuvalet varsa orda olabilir. İlk yaptığı dakika fena kokuyor :) Yine de evde kedi olur. Çok da güzel yoldaş olur. Lakin bakımını veterinerini eksik etmemek şartı ile, bol sevgi göstererek :)

Aa gerçekten mi ayy yavrum ya :KK43:

Facebookta bazı sayfalar var, ilan geçiyorlar kayıp evcillerle ilgili. İstersen bir bak.

İnşallah geri gelir, kediler için geri döner derler çünkü :KK43:
Gelmiş ablası çok sevindim cnk ilk defa basımıza geldi cok endiselendim bu yuzden

Mune haklısın insanlar sevmek, sahiplenmek zorunda değil ve korkan da olabilir normal. Ama kedi & köpek sahiplerinin evleri pistir, ellerinden su içmem, evleri kokar demek de saçmalık değil mi ? Önyargı değil mi ? Haksızlık değil mi ?

Evet önyargı haklısın, bir insanın temiz olup olmadığına tanımadan karar vermemek gerekir, evinde hiç evcili olmayıp yemeğini bile yiyemeyeceğiniz bir komşum vardı, bunu tecrübe ederek söylüyorum, he sorsanız o komşum Papi'ye tiksinerek bakıyordu ama en azından bizim Papi yarı ojeli kirli tırnaklarıyla hamur yoğurmadı:-)
Yineliyorum evinizi bir kedi köpekle paylaşmak, bir evcille yaşamak tercih meselesidir, kimseye tutup illa kedi köpek bakacaksınız diyemeyiz, bakımı da kolay değildir, bunu da kabul ediyorum ama temizlik konusunda önyargılara katılmıyorum, yengemin annesinin 3 tane kedisi vardı, rahmetli şurada titizim diyen birçok kadından çok daha titizdi buna iddiaya varım zira evinde tek bir kedi tüyü bulamayacağınız gibi tükenmez kalemlere kadar deterjanla yıkayacak kadar hijyen takıntısı olan bir kadındı, evine gidip çay içmeye kalksanız ağzınızın temizliğinden şüphe duyup bardağı kirlenir mi endişesi yaşatacak kadar titizdi diyeyim siz anlayın.

Back
X