- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
hamilelikte sıkıntılı diyenler de var.Burada yazan arkadaşların yorumlarına bakarsaniz sorun olmuyormus. Hatta iyidir diyenler var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamilelikte sıkıntılı diyenler de var.Burada yazan arkadaşların yorumlarına bakarsaniz sorun olmuyormus. Hatta iyidir diyenler var.
hamilelikte sıkıntılı diyenler de var.
Ben kediden çok huylanırım ama köpek sevdalısı bir insanım. Köpekleri çok severim ama evde değil. evde kedi köpek olmaz hijyen temizlik sağlanmaz bence. ya evimiz büyük olacak (2katlı falan hayvanın yeri olur) ya da hayvan bahçede olur. kedi kokmaz diyorlar ama evde kedi köpek besleyen insan kendi hayvanından tiksinmez ve o kokuyu duymaz abla çünkü alışıyor. dışardan gelen kişi o kokuyu alır ve hisseder. Biz insanlar yeterince temiz olamıyorz zaten kedi köpek giren ev çok mu bakımlı olur?
Dedin ayvayı yedin![]()
Siz aşı yaptırarak tüy dökülmesini engelleyecegini mi düşünüyordunuz????
Bir de tüyleri zararlı demişsiniz. İç dış parazit aşıları yapılmış bir kedinin tüyünün ne zararı varmış acaba?
Bir üstteki yoruma hiç bakmayın o zamnŞuraya yazılanları okudukça saçımı başımı yolasım geliyor. Sonra 1 dakika ya neden kendi saçımı başımı yolacakmışım diyerek, lepiska saçlarımı yolmaktan vazgeçiyorum.
Sonra yine bildirim geliyor, sil baştan aynı hisleri yaşıyorum. Böyle zincirleme devam ediyor, kısmet.
Geçenlerde gittiğim bir evde, daha yeni tanıştığım biri evde kedimiz olduğunu öğrenince "ayyy her yer tüy oluyorrthh" diyerek evcil hayvan beslemekle ilgili engin bakış acisini sundu. Çok şükür ki ortamda, bizim eve daha önce defalarca gelen bir kişi "yoo bize öyle bir şey olmadı " dedi.Ben kediden çok huylanırım ama köpek sevdalısı bir insanım. Köpekleri çok severim ama evde değil. evde kedi köpek olmaz hijyen temizlik sağlanmaz bence. ya evimiz büyük olacak (2katlı falan hayvanın yeri olur) ya da hayvan bahçede olur. kedi kokmaz diyorlar ama evde kedi köpek besleyen insan kendi hayvanından tiksinmez ve o kokuyu duymaz abla çünkü alışıyor. dışardan gelen kişi o kokuyu alır ve hisseder. Biz insanlar yeterince temiz olamıyorz zaten kedi köpek giren ev çok mu bakımlı olur?
Ben yazarım, siz gidebilirsinizÇok uykum olmasa destan yazardım valla aynen![]()
![]()
Siz hamile kalma endişesi olan birine doğum kontrol hapı önermis miydiniz?Dökülen tüyler kansere kadar hastalıklara sebep oluyor. Kedi tüyü yutmak emin olun pekte iyi ssonuçlara yol açmıyor.
Ay benim de kedi alırsam adını Schrödinger koymak gibi bir hedefim var.Eşim kedi sevse mutlaka alır adına da Müezza koyardım![]()
Şuraya yazılanları okudukça saçımı başımı yolasım geliyor. Sonra 1 dakika ya neden kendi saçımı başımı yolacakmışım diyerek, lepiska saçlarımı yolmaktan vazgeçiyorum.
Sonra yine bildirim geliyor, sil baştan aynı hisleri yaşıyorum. Böyle zincirleme devam ediyor, kısmet.
Ayyy çok tatlı yaa masaallah...annesi yok diye çok miyavliodur o şimdiAn itibariyle
Gune yine pis,igrenc,bol tuylu,leş gibi kokarak başladim.Parmagimla anusune masaj yapip cis ve kakasini yaptirip ellerimi yikamadan omlet yapmayi planliyorum.Kahvaltiya beklerim![]()
Eki Görüntüle 1869403
An itibariyle
Gune yine pis,igrenc,bol tuylu,leş gibi kokarak başladim.Parmagimla anusune masaj yapip cis ve kakasini yaptirip ellerimi yikamadan omlet yapmayi planliyorum.Kahvaltiya beklerim![]()
Eki Görüntüle 1869403