Evde kedi olur mu ya:(

Bakımını düzgün yapar, düzenli olarak kumunu temizler ve aşılarını zamanında yaptırırsanız uzun yıllar yol arkadaşı olurlar kediler size.

Benim kızım doğduğunda kedim hayatımızdaydı. Suanda o kadar güzel anlasıyorlarki görünce icim gidiyor.

Ben kediden çok huylanırım ama köpek sevdalısı bir insanım. Köpekleri çok severim ama evde değil. evde kedi köpek olmaz hijyen temizlik sağlanmaz bence. ya evimiz büyük olacak (2katlı falan hayvanın yeri olur) ya da hayvan bahçede olur. kedi kokmaz diyorlar ama evde kedi köpek besleyen insan kendi hayvanından tiksinmez ve o kokuyu duymaz abla çünkü alışıyor. dışardan gelen kişi o kokuyu alır ve hisseder. Biz insanlar yeterince temiz olamıyorz zaten kedi köpek giren ev çok mu bakımlı olur?

Ben kediden çok huylanırım ama köpek sevdalısı bir insanım. Köpekleri çok severim ama evde değil. evde kedi köpek olmaz hijyen temizlik sağlanmaz bence. ya evimiz büyük olacak (2katlı falan hayvanın yeri olur) ya da hayvan bahçede olur. kedi kokmaz diyorlar ama evde kedi köpek besleyen insan kendi hayvanından tiksinmez ve o kokuyu duymaz abla çünkü alışıyor. dışardan gelen kişi o kokuyu alır ve hisseder. Biz insanlar yeterince temiz olamıyorz zaten kedi köpek giren ev çok mu bakımlı olur?

Dedin ayvayı yedin:KK70::KK70:

Ya bu benim kişisel fikrim :) normalde hayvan (özellikle köpek) çok seviyorum zamanında da muhabbet kuşu baktım. ama onun da kefesi vardı, 2 güne bir kefesini siliyorduk falan. Biraz titiz bir insan olduğum için belki de. hayvan sahibi olanlar ben gibi titiz olmayacak, rahat olacak öyle yapabilirler. hayvan da robot değil ki evde geziyor tüyü dökülüyor falan. Biz gibi canlı.

Siz aşı yaptırarak tüy dökülmesini engelleyecegini mi düşünüyordunuz????
Bir de tüyleri zararlı demişsiniz. İç dış parazit aşıları yapılmış bir kedinin tüyünün ne zararı varmış acaba?

Dökülen tüyler kansere kadar hastalıklara sebep oluyor. Kedi tüyü yutmak emin olun pekte iyi ssonuçlara yol açmıyor.

Şuraya yazılanları okudukça saçımı başımı yolasım geliyor. Sonra 1 dakika ya neden kendi saçımı başımı yolacakmışım diyerek, lepiska saçlarımı yolmaktan vazgeçiyorum.

Sonra yine bildirim geliyor, sil baştan aynı hisleri yaşıyorum. Böyle zincirleme devam ediyor, kısmet.

Şuraya yazılanları okudukça saçımı başımı yolasım geliyor. Sonra 1 dakika ya neden kendi saçımı başımı yolacakmışım diyerek, lepiska saçlarımı yolmaktan vazgeçiyorum.

Sonra yine bildirim geliyor, sil baştan aynı hisleri yaşıyorum. Böyle zincirleme devam ediyor, kısmet.
Bir üstteki yoruma hiç bakmayın o zamn:olamaz::KK48:

Geçenlerde gittiğim bir evde, daha yeni tanıştığım biri evde kedimiz olduğunu öğrenince "ayyy her yer tüy oluyorrthh" diyerek evcil hayvan beslemekle ilgili engin bakış acisini sundu. Çok şükür ki ortamda, bizim eve daha önce defalarca gelen bir kişi "yoo bize öyle bir şey olmadı " dedi.
İçimden iki elimi kullanarak yapılan hareketi yaptım. Ama içimden.
Siz çok titizsiniz, biz ayagimizla yemek yiyoruz, o yüzden kedi besliyoruz evde tabi evet tabi tabi

Dökülen tüyler kansere kadar hastalıklara sebep oluyor. Kedi tüyü yutmak emin olun pekte iyi ssonuçlara yol açmıyor.
Siz hamile kalma endişesi olan birine doğum kontrol hapı önermis miydiniz?

Kansere neden olduğunu evinizde komsularinizla yaptığınız sohbetlerde mi duydunuz, ya da herhangi bir tıp dergisinde fln mı gördünüz??

Benim de hayalimde bir kedi edinmek var.
Ama bunu ayni cocuk dogurmak gibi goruyorum. Bakamadin ver falan yapamam asla. Sahiplerine ne kadar baglandiklarini biliyorum. O sebeple kendinden emin olmak lazım.

:KK70: :KK70:

Düşünsene ya kocaları oğulları böyle olsa? :KK70:
de8be4e84723076a730d3ce6edb6baf8.jpg

images

Aha sonunda kediler kanserojen madde de ilan edilmiş. Ulan bizim milletteki bu hayvan hazımsızlığı, hayvan düşmanlığı nedir ya... Dışarıda millet bebesiyle köpeğini birlikte yatırır neredeyse, bizdekiler de aksırığının, kanserinin bilmemnesinin faturasını bu garibanlara çıkarır. Sırf zararız be. Valla.

An itibariyle:KK51:
Gune yine pis,igrenc,bol tuylu,leş gibi kokarak başladim.Parmagimla anusune masaj yapip cis ve kakasini yaptirip ellerimi yikamadan omlet yapmayi planliyorum.Kahvaltiya beklerim :KK70: :KK200:Eki Görüntüle 1869403
Ayyy çok tatlı yaa masaallah...annesi yok diye çok miyavliodur o şimdi

Back
X